Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Binderup Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Binderup Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Binderup Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 24 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Binderup Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Binderup Strand: 4.1 af 5.0 fra 256 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Binderup Strand

  Hus nr: 24318Binderup Strand6 personer,  93 m²Kæledyr er ikke tilladt.70 m til kyst.Rolig beliggenhed med terrasse og udsigt over markerne og Skamlingsbankerne, der er 113 meter høje. Badeværelse med spabad og sauna. Stue med 42" fladskærms-tv og surround sound stereoanlæg. Moderne indrettet sommerhus med alle tekniske hjælpemidler ...Hus nr: 50579Binderup Strand6 personer,  75 m²Kæledyr er ikke tilladt.90 m til kyst.Sommerhus beliggende i 2. række med havkig ud til Bjert Strand, som er en børnevenlig badestrand. Arkitektonisk er huset atmosfærefyldt opbygget med skrå vinkler og indhak. Der er både spabad og sauna til velvære samt en energibesparende varmepumpe, ...Hus nr: 59073Binderup Strand6 personer,  78 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus i Binderup med spabad og sauna samt en storslået udsigt over Lillebælt. Huset er godt indrettet og meget lyst via det store vinduesparti imod vandet. Såvel indefra som udenfor kan I nyde den storslåede udsigt. Efter ...Hus nr: 87157Binderup Strand5 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.75 m til kyst.Sommerhus med god ruminddeling og stue med brændeovn. Stor og bevokset grund med god plads til boldspil og andre udendørsaktiviteter. Sandkasse og gyngestativ til børnene. Badmintonnet og softball findes i huset. Ligeledes er der bålplads i ...Hus nr: 39565Binderup Strand8 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Dette ombyggede og udvidede sommerhus er nu tilpasset den moderne familie, der vil nyde ferien tæt ved vandet og have moderne hjælpemidler og bekvemmeligheder såsom moderne spabad med sidedyser. Der er mange læsteder omkring huset, og i baghaven ...Hus nr: 36310Binderup Strand6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Ved Binderup Strand ligger dette sommerhus med spabad og sauna. Huset ligger ca. 200 meter fra børnevenlig badestrand. Der er stor stue og tv i det ene soveværelse, hvor børnene kan se dvd-film. Sommerhuset er udstyret med solvarme, der sparer ...

  Se alle huse i området.