Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Binderup Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Binderup Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Binderup Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 27 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Binderup Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Binderup Strand: 3.9 af 5.0 fra 303 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Binderup Strand

  Hus nr: 66662Binderup Strand4 personer,  56 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.Med kun 10 meter til stranden ligger dette sommerhus klods op af den meget populære badestrand i Binderup. Samtidig er der frit udsyn mod nord og syd til Lillebælt, så det er svært at finde en flottere udsigt. Sommerhuset er indrettet med store ...Hus nr: 50579Binderup Strand6 personer,  75 m²Kæledyr er ikke tilladt.90 m til kyst.Sommerhus beliggende i 2. række med havkig ud til Bjert Strand, som er en børnevenlig badestrand. Arkitektonisk er huset atmosfærefyldt opbygget med skrå vinkler og indhak. Der er både spabad og sauna til velvære samt en energibesparende varmepumpe, ...Hus nr: 69106Binderup Strand6 personer,  78 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus beliggende på 481 m² naturgrund med havudsigt fra både hus og grund. Der er 40 m² åben terrasse og 10 m² overdækket terrasse. Der er tre soveværelser. Parkering ved huset.Hus nr: 01228Binderup Strand6 personer,  72 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Dette sommerhus er beliggende i det populære sommerhusområde Binderup ca. 300 m fra havet. Her råder I over 72 m2 sommerhus med tre separate soveværelser. Der er direkte udgang fra opholdsstuen til en delvist overdækket terrasse. Her kan I nyde ...Hus nr: 25659Binderup Strand6 personer,  59 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende på havegrund med stor åben og overdækket terrasse, hvor solen og de lune aftener kan nydes. Huset har badeværelse med spabad. Fra terrasse og stue er der udsigt til havet. På grunden er der sandkasse til de mindste. Ca. ...Hus nr: 36310Binderup Strand6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Ved Binderup Strand ligger dette sommerhus med spabad og sauna. Huset ligger ca. 200 meter fra børnevenlig badestrand. Der er stor stue og tv i det ene soveværelse, hvor børnene kan se dvd-film. Sommerhuset er udstyret med solvarme, der sparer ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus