Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Grønninghoved Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Grønninghoved Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Grønninghoved Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 32 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Grønninghoved Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Grønninghoved Strand: 4.1 af 5.0 fra 369 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Grønninghoved Strand

  Hus nr: 68356Grønninghoved Strand6 personer,  64 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Her i dette sommerhus, med spabad beliggende på en lukket grund bare ca. 200 meter fra havet ved Grønninghoved Strand, får I god plads inde som ude. Der er bl.a. hele 20 m2 overdækkede terrasser med hyggelige kroge med flere møbelsæt. Så uanset ...Hus nr: 66907Grønninghoved Strand6 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.90 m til kyst.Sommerhus med spabad og stor, overdækket terrasse beliggende i læ og med en sti for enden af vejen, der fører direkte ned til stranden ved Grønninghoved. Det kombinerede stue og køkken har panoramavinduer og udgang til terrassen. Den specielle ...Hus nr: 04800Grønninghoved Strand6 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.350 m til kyst.Ved Grønninghoved finder I dette hus med spabad og sauna, der kan danne en dejlig ramme om jeres kommende ferie. Fra såvel stuen som terrasse har I udsigt til Lillebælt. Sommerhuset er 70 m2 og har tre separate soveværelser og fremtræder overalt ...Hus nr: 08644Grønninghoved Strand6 personer,  63 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Dette sommerhus med spabad er beliggende ved Grønninghoved Strand. Husets hjerte er køkken-alrummet, som de tre soverum støder op til. Sommerhuset er indrettet med nye møbler m.v. i lys og nordisk stil til sommersæsonen 2019. Sommerhuset har ...Hus nr: 38994Grønninghoved Strand8 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Dette sommerhus ligger i smørhullet Grønninghoved. Fra den solrige grund er der udsigt over det charmerende Lillebælt og Fyn kan ses i horisonten. Den skønne udsigt kan nydes fra en af husets overdækkede terrasser og fra stuen med de træbeklædte ...Hus nr: 92624Grønninghoved Strand6 personer,  67 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Dette sommerhus ved Grønninghoved har terrasse mod syd/vest med en helt fantastisk udsigt til Lillebælt. Opholdsstuen, som er kombineret med køkkenet, fremtræder lyst med glasparti imod vandet. Huset er indrettet med et særskilt spisekammer/depot. ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus