Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Grønninghoved Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Grønninghoved Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Grønninghoved Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 31 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Grønninghoved Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Grønninghoved Strand: 4.2 af 5.0 fra 333 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Grønninghoved Strand

  Hus nr: 43269Grønninghoved Strand10 personer,  99 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Med havudsigt, spabad, sauna, brændeovn og gratis adgang til badeland er her de perfekte rammer for en god ferie. Udsigten kan nydes fra grunden, huset og terrassen. Der er både en åben og overdækket terrasse. Huset er lyst og godt indrettet ...Hus nr: 57646Grønninghoved Strand6 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus med saunatønde og vildmarksbad beliggende ved Grønninghoved Strand. Sommerhuset er bygget i 1949 og delvist renoveret i 2017. Her er lyst og er det perfekte samlingssted for familien. I stuen er der Smart-tv, spillekonsol og gratis ...Hus nr: 87355Grønninghoved Strand6 personer,  87 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Veludstyret sommerhus moderniseret/renoveret i 2018. Huset er beliggende på en bevokset havegrund tæt ved stranden. Fra stuen er der udsigt over havet. I badeværelset er der spabad, sauna, bruseniche og opvarmet klinkegulv. Desuden findes der ...Hus nr: 04800Grønninghoved Strand6 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.350 m til kyst.Ved Grønninghoved finder I dette hus med spabad og sauna, der kan danne en dejlig ramme om jeres kommende ferie. Fra såvel stuen som terrasse har I udsigt til Lillebælt. Sommerhuset er 70 m2 og har tre separate soveværelser og fremtræder overalt ...Hus nr: 39450Grønninghoved Strand8 personer,  86 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus med panoramaudsigt over Binderup Bugt, Lillebælt og med Fyn i baggrunden. Det indbydende hus med spabad ligger på en ugenert havegrund helt lukket af med hegn omkring i børnevenligt område. Der er en delvist overdækket terrasse på ...Hus nr: 38994Grønninghoved Strand8 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Dette sommerhus ligger i smørhullet Grønninghoved. Fra den solrige grund er der udsigt over det charmerende Lillebælt og Fyn kan ses i horisonten. Den skønne udsigt kan nydes fra en af husets overdækkede terrasser og fra stuen med de træbeklædte ...

  Se alle huse i området.