Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Grønninghoved Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Grønninghoved Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Grønninghoved Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 32 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Grønninghoved Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Grønninghoved Strand: 4.1 af 5.0 fra 390 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Grønninghoved Strand

  Hus nr: 94476Grønninghoved Strand6 personer,  74 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Sommerhus i første række med panoramaudsigt over Binderup Bugt. Huset er omgivet af terrasser, så I både kan nyde udsigten foran men også opholde jer på den lukkede terrasse helt ugenert bag huset. Her er der desuden en fiskerenseplads. Huset ...Hus nr: 57646Grønninghoved Strand6 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus med saunatønde og vildmarksbad beliggende ved Grønninghoved Strand. Sommerhuset er bygget i 1949 og delvist renoveret i 2017. Her er lyst og er det perfekte samlingssted for familien. I stuen er der Smart-tv, spillekonsol og gratis ...Hus nr: 31751Grønninghoved Strand8 personer,  77 m²Kæledyr er ikke tilladt.220 m til kyst.Sommerhus på en 775 m² stor anlagt grund med randbevoksning og fantastisk udsigt over Lillebælt til Fyn. Huset ligger i et naturskønt område tæt ved det historiske Skamlingsbanken. Huset er med sin hyggelige indretning velegnet til 2 familier.Hus nr: 04119Grønninghoved Strand9 personer,  77 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.I dette sommerhus ved Grønninghoved Strand kan I nyde wellnessafdelingen med spabad og sauna samt den gode udsigt til havet. Husets hjerte er køkken-alrummet, hvor over halvdelen af væggene er vinduer mod vandet og haven. Derudover skal nævnes ...Hus nr: 98618Grønninghoved Strand6 personer,  76 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus kaldet "Svenskerhuset" på grund af arkitekturen og den lidt specielle stilart i køkkenet med flisebelagte bordplader. Huset indeholder sauna og panoramaudsigten kan nydes både indefra samt ude på den store terrasse, der omgiver huset. ...Hus nr: 34875Grønninghoved Strand10 personer,  106 m²Kæledyr er ikke tilladt.70 m til kyst.Sommerhus med spabad, sauna og dampbad. Ligger på en anlagt havegrund få meters gang fra sandstranden ved Grønninghoved Strand. Huset er meget smagfuldt indrettet og med alle moderne faciliteter og ikke mindst bør nævnes aircondition inkl. varmepumpe, ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus