Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Rendbjerg Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Rendbjerg Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 10 ferieboliger.

Sommerhus Rendbjerg Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Rendbjerg Strand: 4.3 af 5.0 fra 194 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • 10 sommerhuse for Rendbjerg Strand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 27302Rendbjerg Strand6 personer,  128 m²25 m til kyst.Sommerhus med spabad, beliggende i første række med enestående panoramaudsigt over Flensborg Fjord. Ca. 25 meter fra badestrand og ca. 200 meter fra lystbådehavnen, hvor der bl.a. kan lejes både. Huset ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 18890Rendbjerg Strand6 personer,  95 m²275 m til kyst.Med dette sommerhus i Rendbjerg finder I en stor og rummelig bolig til jeres næste ferie. Her får I hele 95 veludnyttede m2, som er beliggende på en nærmest lukket grund. Fra såvel huset som terrassen ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 48855Rendbjerg Strand6 personer,  74 m²350 m til kyst.Strandnært sommerhus i det attraktive sommerhusområde ved Rendbjerg Strand. Sommerhuset er lyst og moderne indrettet og emmer af rigtig sommerhushygge. Der er et nyere åbent køkken i direkte forbindelse ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 38936Rendbjerg Strand6 personer,  68 m²500 m til kyst.Dette velholdte sommerhus med spabad og sauna er beliggende for enden af rolig sidevej ved Rendbjerg Strand. Efter en lang dag ved stranden kan I forkæle jer selv med en tur i saunaen eller få massage ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 51924Rendbjerg Strand4 personer,  45 m²550 m til kyst.I Rendbjerg finder I dette sommerhus, der fremtræder særdeles hyggeligt og renoveret såvel inde som ude. Selve huset er indrettet med en moderne sommerhusstil med bl.a. nyt køkken og badeværelse. Der er ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 9562Rendbjerg Strand5 personer,  80 m²475 m til kyst.Ved Rendbjerg Strand finder I dette sommerhus med god plads til at nyde ferien. Der er tre soveværelser fordelt på to med dobbeltsenge og det sidste med en enkeltseng. Vær opmærksom på, at den ene dobbeltseng ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 71280Rendbjerg Strand5 personer,  65 m²200 m til kyst.I det populære sommerhusområde i Rendbjerg finder I dette sommerhus med god plads til at nyde ferien. Sommerhuset ligger som det sidste mod vandet med den skønneste udsigt til vandet fra såvel huset som ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 38806Rendbjerg Strand6 personer,  96 m²200 m til kyst.Sommerhus højt beliggende i attraktivt sommerhusområde med en enestående panoramaudsigt over Flensborg Fjord. Stor opholdstue med mulighed for afslapning på enhver årstid. Huset er lyst og moderne indrettet ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 4088Rendbjerg Strand8 personer,  93 m²300 m til kyst.I Rendbjerg finder I dette sommerhus til otte personer. Det rummelige hus har tre særskilte soverum og en mulig opredning i tv/hyggestuen i køkken/alrummet. Køkken/alrummet er dejligt stort og føles nærmest ...

  Se alle huse i området.