Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Rendbjerg Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Rendbjerg Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Rendbjerg Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 12 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Rendbjerg Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Rendbjerg Strand: 4.2 af 5.0 fra 194 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • 12 sommerhuse for Rendbjerg Strand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 42689Rendbjerg Strand8 personer,  109 m²100 m til kyst.Dette sommerhus er beliggende i 2. række ca. 100 meter fra vandet og med udsigt over vandet. Langs vandet går Gendarmstien, som indbyder til gode gåture langs Flensborg Fjord. Der er sandkasse på grunden. ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 38806Rendbjerg Strand6 personer,  96 m²200 m til kyst.Sommerhus højt beliggende i attraktivt sommerhusområde med en enestående panoramaudsigt over Flensborg Fjord. Stor opholdstue med mulighed for afslapning på enhver årstid. Huset er lyst og moderne indrettet ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 67693Rendbjerg Strand6 personer,  118 m²150 m til kyst.Dette moderne sommerhus har en helt fantastisk beliggenhed på højtliggende grund i attraktivt sommerhusområde i kort afstand fra kysten. Huset er beliggende tæt på Vemmingbund Bugt, der byder på en af ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 38936Rendbjerg Strand6 personer,  68 m²300 m til kyst.Dette velholdte sommerhus med spabad og sauna er beliggende for enden af rolig sidevej ved Rendbjerg Strand. Efter en lang dag ved stranden kan I forkæle jer selv med en tur i saunaen eller få massage ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 9114Rendbjerg Strand6 personer,  115 m²200 m til kyst.Dette velholdte og velindrettede sommerhus med spabad og sauna ligger med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord. Det åbne stue-/køkkenafsnit med brændeovn giver anledning til hyggeligt samvær med familie ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 27302Rendbjerg Strand6 personer,  128 m²25 m til kyst.Sommerhus med spabad beliggende i første række med enestående panoramaudsigt over Flensborg Fjord. Ca. 25 meter fra badestrand og ca. 200 meter fra lystbådehavnen, hvor der bl.a. kan lejes både. Huset ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 4088Rendbjerg Strand8 personer,  93 m²300 m til kyst.I Rendbjerg finder I dette sommerhus til otte personer. Det rummelige hus har tre særskilte soverum og en mulig opredning i tv/hyggestuen i køkken/alrummet. Køkken/alrummet er dejligt stort og føles nærmest ...Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 27700Rendbjerg Strand5 personer,  70 m²300 m til kyst.Sommerhus beliggende i et meget naturskønt område og tæt ved Dronningens Sommerresidens, Gråsten slot.Sommerhus i Rendbjerg StrandHus nr: 67820Rendbjerg Strand6 personer,  67 m²500 m til kyst.Her i Rendbjerg finder I dette sommerhus med fire særskilte soverum og to badeværelser. I soverummet med køjesenge er sengene 70 x 190 cm. Der er et stort opholdsrum og særskilt udestue på hele 11 m2. ...

  Se alle huse i området.