Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus på Sydfyn - tæt på kyst og attraktioner

 
Søg område: Sydfyn
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 73 ferieboliger.

Sommerhus på Sydfyn - tæt på kyst og attraktioner

Lej sommerhus på Sydfyn - charmerende feriebyer og det Sydfynske Øhav

Hold din næste ferie i sommerhus på Sydfyn og udforsk de idylliske byer, der ligger som perler på en snor, og byder på udsigt over det sydfynske Øhav. Du kan tage til de dejlige badestrande, besøge Egeskov Slot og et væld af andre oplevelser for hele familien.

Hos DanCenter har vi mere end 100 sommerhuse til leje på Sydfyn. Du finder helt sikkert lige det sommerhus, der passer til dine ferieplaner; uanset om du leder efter et klassisk sommerhus eller et sommerhus på Sydfyn med havudsigt.

Start din søgning efter sommerhus til leje på Sydfyn her:

Læs mere om Sydfyn
Rating af huse for Sydfyn: 4.2 af 5.0 fra 10049 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • 73 sommerhuse for Sydfyn - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Fåborg ByHus nr: 8316Fåborg By6 personer,  67 m²300 m til kyst.Sommerhus i HelnæsHus nr: 44996Helnæs8 personer,  116 m²363 m til kyst.Feriebolig i FåborgHus nr: 17689Fåborg2+2 personer,  40 m²50 m til kyst.Sommerhus i LundeborgHus nr: 42751Lundeborg6 personer,  88 m²90 m til kyst.Sommerhus i Revsøre/BøsøreHus nr: 93565Revsøre/Bøsøre6 personer,  75 m²100 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 98625Horne6 personer,  66 m²400 m til kyst.Sommerhus i HelnæsHus nr: 44676Helnæs6 personer,  100 m²628 m til kyst.Sommerhus i NabHus nr: 35498Nab8 personer,  110 m²300 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 74934Horne7 personer,  110 m²400 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 76485Horne6 personer,  66 m²400 m til kyst.Sommerhus i Hesseløje/FruerlundHus nr: 8307Hesseløje/Fruerlund7 personer,  81 m²75 m til kyst.Feriebolig i FåborgHus nr: 23654Fåborg2+4 personer,  52 m²Sommerhus i HorneHus nr: 23730Horne4 personer,  36 m²300 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 76488Horne6 personer,  66 m²400 m til kyst.Sommerhus i FalsledHus nr: 9571Falsled12 personer,  129 m²195 m til kyst.Feriebolig i FåborgHus nr: 17692Fåborg2+4 personer,  52 m²50 m til kyst.Sommerhus i Gamborg Fjord/Føns VigHus nr: 38875Gamborg Fjord/Føns Vig18 personer,  886 m²150 m til kyst.Sommerhus i AssensHus nr: 4912Assens4 personer,  37 m²70 m til kyst.Feriebolig i FåborgHus nr: 17641Fåborg2+2 personer,  40 m²50 m til kyst.Sommerhus i Fåborg ByHus nr: 55127Fåborg By5 personer,  146 m²100 m til kyst.Sommerhus i Revsøre/BøsøreHus nr: 48877Revsøre/Bøsøre8 personer,  97 m²127 m til kyst.Sommerhus i Å StrandHus nr: 92799Å Strand4 personer,  140 m²260 m til kyst.Sommerhus i Revsøre/BøsøreHus nr: 54581Revsøre/Bøsøre5 personer,  120 m²100 m til kyst.Sommerhus i Sandager Næs/AssensHus nr: 48651Sandager Næs/Assens6 personer,  90 m²23 m til kyst.Sommerhus i SkårupøreHus nr: 44858Skårupøre4 personer,  77 m²10 m til kyst.Sommerhus i Revsøre/BøsøreHus nr: 52739Revsøre/Bøsøre6 personer,  81 m²150 m til kyst.Sommerhus i AssensHus nr: 53017Assens10 personer,  207 m²149 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 74936Horne6 personer,  115 m²400 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 9894Horne8 personer,  124 m²300 m til kyst.Sommerhus i FalsledHus nr: 9077Falsled4 personer,  51 m²200 m til kyst.
  Se alle 73 DanCenter sommerhuse for Sydfyn

  Hold ferie i et sommerhus på Sydfyn

  Tag på ferie i et sommerhus på Sydfyn og oplev smukke Fyn. Det er nemt at komme til Fyn, da øen ligger mellem Jylland og Sjælland. Øen byder på dejlige og børnevenlige badestrande hele vejen rundt, charmerende feriebyer og idylliske øer. Et sommerhus på Sydfyn er en oplagt destination for din næste sommerhusferie.


  Sydfyn byder på flere skønne sommerhusområder, og flere af sommerhusene på Sydfyn ligger tæt på kysten. Lej et sommerhus på Sydfyn med havudsigt i Faaborg, og få adgang til en dejlig badestrand og gode forbindelser til flere af de sydfynske øer. Ellers kan du eksempelvis holde sommerferie i et sommerhus i Svendborg, der inviter med charmerende gader, spændende attraktioner og flot udsigt til Tåsinge.

  Naturskønne oplevelser venter i det Sydfynske Øhav

  Tag på opdagelse i den fynske natur, gør kaffestop i en fynsk landsby, spis brunsviger og udforsk det Sydfynske Øhav. Et sommerhus på Sydfyn giver dig mulighed for at nyde flere skønne naturoplevelser, både store som små.

  Når du bor i sommerhus på Sydfyn kan du vandre langs Øhavsstien, eller du kan finde cyklen frem og køre langs den fynske del af Østersøstien. Kør rundt til Fyns mange slotte og herregårde og gå tur i de smukke parker.

  Der venter flere skønne oplevelser i naturen på Sydfyn. Hvis du er glad for at fiske, og gerne vil have en rigtig naturoplevelse når du holder ferie i et lejet sommerhus på Sydfyn, kan du sætte kurs mod øens mange gode fiskepladser og fange aftensmaden. Du kan også vælge at køre en tur forbi den sydøstfynske landsby Hesselager, hvor du kan se Damestenen, som er Danmarks største sten.

  Hvis du holder ferie i et sommerhus på Sydfyn, vil du være tæt på mange af øens attraktioner, blandt andet kan du besøge Fyns højeste punkt Frøbjerg Bavnehøj, eller du kan gå en tur på halvøen Helnæs. Senere kan du tage på øhop rundt til de sydfynske øer. Her venter flere idylliske øer på at blive udforsket. Flere af øerne kan med fordel opleves på cykel.

  I sommerhus på Sydfyn - hvad skal du se

  På Sydfyn kan du nyde roen og idyllen i de charmerende feriebyer, der ligger langs kysterne, og på øerne i det Sydfynske Øhav. Hvis du er en eventyrlysten person, og du har valgt at holde din sommerferie i et sommerhus på Sydfyn, kan du roligt rive et par dage ud af ferieplanerne og udforske områdets forskellige attraktioner. Du kan blandt andet sætte kursen mod:


 • Egeskov Slot - kåret til Danmarks mest seværdige slot i 2020 af DanCenters gæster. Egeskov Slot er en af de bedst bevarede vandborge i Europa, og ligger kun en kort køretur fra dit sommerhus på Sydfyn. Her kan du blive klogere på det smukke slots historie, gå tur i de mange haver, opleve de forskellige udstillinger og lege i legeskoven.
 • Valdemar Slot på Tåsinge, der ligger smukt placeret med udsigt over vandet. Hvis du bestiller et sommerhus på Sydfyn med havudsigt, vil du muligvis kunne se det smukke slot, hvor du kan deltage i forskellige aktiviteter i løbet af året.
 • Det Sydfynske Øhav - syd for Fyn ligger der både store og små øer, som du har nem adgang til når du bor til leje i et sommerhus på Sydfyn. Hvis du vil udforske disse øer, kan du starte med at sætte kursen mod Tåsinge og Langeland, hvorefter du kan lægge vejen forbi idylliske Ærø, som du kan sejle til fra Faaborg. I det Sydfynske Øhav finder du også øer som Avernakø, Strynø og Drejø og en masse andre øer.
 • Naturama i Svendborg, hvor du kommer tæt på skeletter fra hvaler og dyr i det spændende naturteater.
 • Oplev hele Fyn når du holder ferie i et sommerhus på Sydfyn

  Når du holder ferie i et sommerhus på Fyn, har du hele Fyn inden for rækkevidde. Uanset om du vælger at leje et sommerhus på Fyn med havudsigt, eller om du vælger et sommerhus midt på Fyn, kan du pakke bilen og drage på udflugt, og komme hurtigt rundt på hele øen. Der venter et væld af forskellige oplevelser for hele familien - store som små.


 • Fjord&Bælt i Kerteminde - her kan du komme tættere på naturen og dyrelivet omkring os. Se skelettet fra en kæmpe kaskelothval, oplev de legesyge sæler og få mulighed for at at røre nogle af havets dyr ved rørebassinet.
 • Odense - Danmarks tredjestørste by og H.C. Andersens fødested. I Fyns største by kan du gå i digternes fodspor og besøge Eventyrparken, digterens fødested eller et af de mange andre steder, der er opkaldt eller har forbindelse til digteren. Du kan også gøre stop ved Odense Zoo, der er kåret et Europas bedste zoo, slentre rundt i de hyggelige gader og besøge byens museer som Den Fynske Landsby og Odense Domkirke.
 • Bridgewalking i Middelfart - I Middelfart kan du udfordre højderne og bestige den gamle Lillebæltsbro. Fra toppen har du en flot udsigt ud over området
 • Slotte og herregårde - Fyn har mere end 123 slotte og herregårde. De mest kendte er Valdemar Slot på Tåsinge og Egeskov Slot, men du finder også Broholm Slot, som ligger smukt placeret mellem Nyborg og Svendborg. Du kan inspicere de smukke haver og flere byder også på velsmagende spisesteder.r
 • Ærøskøbing på Ærø - besøg Ærø og øens hovedby, der byder på ren idyl - lige fra de brostensbelagte gader til de hyggelige torve og farverige facader.
 • Få rabat på populære attraktioner med DanCenter

  Lej sommerhus på Sydfyn med DanCenter, og få rabat på entrebilletten til flere af de mest populære attraktioner i hele Danmark. Du kan blandt andet få rabat på entrebilletten til Fårup Sommerland og Djurs Sommerland, når du lejer et sommerhus på Sydfyn hos DanCenter.

  På Fyn og i nærheden af Fyn kan du besøge klatreparken Funky Monkey Park i Odense og Fjord&Bælt i Kerteminde på Nordfyn, og få rabat på entrebilletten. Eller du kan besøge Universe Science Park i Nordborg på Als. Her kan du se hvilke attraktioner du får rabat ved, når du vælger at leje et sommerhus på Sydfyn med DanCenter.

  Sommerhusudlejning på Sydfyn med DanCenter

  Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning på Sydfyn og i resten af Danmark. Derfor ved vi også, hvordan vi bedst muligt hjælper dig godt afsted på din næste ferie i et sommerhus på Sydfyn.

  På vores lokalkontor i Rudkøbing på Langeland, står vi klar til at hjælpe dig både før, under og efter, at du er ankommet til dit lejede sommerhus på Sydfyn. Det er også på vores lokalkontor i Rudkøbing, at du får udleveret nøglen til dit sommerhus på Sydfyn.

  DanCenter står for udlejning af mere end 100 sommerhuse på Sydfyn; uanset om du er på jagt efter et klassisk sommerhus i træ, et sommerhus i bindingsværk og med stråtag eller et sommerhus på Sydfyn med havudsigt.

  Andre sommerhusområder på Sydfyn

  Hos DanCenter står vi ikke kun for sommerhusudlejning på Sydfyn, men vi kan også hjælpe med at leje sommerhus på Nordfyn eller i resten af Danmark. Uanset om du drømmer om et sommerhus ved stranden på Nordfyn eller et sommerhus på Sydfyn med havudsigt, finder du noget for enhver smag hos DanCenter.


  På Nordfyn findes der flere store og små sommerhusområder. Hold ferie i sommerhus i Bogense, der i mange år har været et populært område, eller indtag et sommerhus i Hasmark, der byder på en børnevenlig badestrand. Du kan også booke sommerhus i Kerteminde.

  Vil du ud på en mindre ø end Fyn, kan du prøve at leje et sommerhus med havudsigt på en af øerne i det Sydfynske Øhav. Her kan du holde ferie i sommerhus på Ærø og nyde roen på den idylliske ø.

  Book en ferielejlighed på Sydfyn med Danland Feriecenter

  Prøv en anden type feriebolig på Sydfyn end et sommerhus. Hos DanCenters søstervirksomhed Danland får du adgang til en række fællesaktiviteter, som du ikke får, når du holder ferie i sommerhus.


  Danland Feriecenter har 29 feriecentre fordelt over hele Danmark, og du finder ikke 2 feriecentre, der er ens. Hvert feriecenter adskiller sig fra det næste og byder på forskellige fællesaktiviteter. Nogle feriecentre har mange fællesaktiviteter, mens andre har ganske få eller ingen.

  Når du holder ferie på Sydfyn, kan du leje ferielejlighed med Danland Feriecenter i Faaborg eller Rudkøbing på Langeland. Danland Feriecenter Rudkøbing byder på charmerende feriehuse ved lystbådehavnen og har en række udendørsaktiviteter, mens Danland Feriecenter Faaborg har både udendørs og indendørs pool og ligger lige ved stranden.