Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus på Sydfyn - tæt på kyst og attraktioner

Sommerhus på Sydfyn - tæt på kyst og attraktioner

 
Søg område: Sydfyn
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 100 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus på Sydfyn - tæt på kyst og attraktioner

Lej sommerhus på Sydfyn - charmerende feriebyer og det Sydfynske Øhav

Hold din næste ferie i sommerhus på Sydfyn og udforsk de idylliske byer, der ligger som perler på en snor, og byder på udsigt over det sydfynske Øhav. Du kan tage til de dejlige badestrande, besøge Egeskov Slot og et væld af andre oplevelser for hele familien.

Hos DanCenter har vi mere end 100 sommerhuse til leje på Sydfyn. Du finder helt sikkert lige det sommerhus, der passer til dine ferieplaner; uanset om du leder efter et klassisk sommerhus eller et sommerhus på Sydfyn med havudsigt.

Start din søgning efter sommerhus til leje på Sydfyn her:

Læs mere om Sydfyn
Rating af huse for Sydfyn: 4.1 af 5.0 fra 7086 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • 100 sommerhuse for Sydfyn - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i DyreborgHus nr: 50375Dyreborg6 personer,  92 m²Kæledyr er ikke tilladt.160 m til kyst.Sommerhus i KongshøjHus nr: 44304Kongshøj26 personer,  325 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 43327Horne6 personer,  112 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i AssensHus nr: 44623Assens6 personer,  115 m²Kæledyr er ikke tilladt.5 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 76293Horne8 personer,  124 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 56858Horne10 personer,  120 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 40595Horne6 personer,  97 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 76402Horne6 personer,  92 m²Kæledyr er ikke tilladt.70 m til kyst.Sommerhus i Revsøre/BøsøreHus nr: 10883Revsøre/Bøsøre6 personer,  62 m²Kæledyr er ikke tilladt.75 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 23730Horne4 personer,  36 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 39001Horne8 personer,  120 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Feriebolig i FåborgHus nr: 23654Fåborg2+4 personer,  52 m²Kæledyr er tilladt i nogle af lejlighederne.50 m til kyst.Sommerhus i FalsledHus nr: 67726Falsled6 personer,  71 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus i HelnæsHus nr: 67337Helnæs6 personer,  59 m²Kæledyr er ikke tilladt.350 m til kyst.Sommerhus i Sandagernæs/AssensHus nr: 26099Sandagernæs/Assens6 personer,  66 m²Kæledyr er ikke tilladt.30 m til kyst.Sommerhus i HelnæsHus nr: 6923Helnæs6 personer,  122 m²Kæledyr er ikke tilladt.80 m til kyst.Sommerhus i Tårup StrandHus nr: 35949Tårup Strand8 personer,  130 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i Tårup StrandHus nr: 4729Tårup Strand8 personer,  99 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i Tårup StrandHus nr: 88287Tårup Strand8 personer,  97 m²Kæledyr er ikke tilladt.470 m til kyst.Sommerhus i HelnæsHus nr: 68932Helnæs6 personer,  67 m²Kæledyr er tilladt.170 m til kyst.Sommerhus i NabHus nr: 4274Nab8 personer,  148 m²Kæledyr er ikke tilladt.70 m til kyst.Sommerhus i AssensHus nr: 38372Assens6 personer,  110 m²Kæledyr er tilladt.25 m til kyst.Sommerhus i Sandagernæs/AssensHus nr: 87717Sandagernæs/Assens6 personer,  89 m²Kæledyr er ikke tilladt.80 m til kyst.Sommerhus i SvendborgHus nr: 43418Svendborg2 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.220 m til kyst.Sommerhus i FalsledHus nr: 6207Falsled5 personer,  85 m²Kæledyr er tilladt.270 m til kyst.Sommerhus i DyreborgHus nr: 6988Dyreborg6 personer,  106 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 98625Horne6 personer,  66 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 76485Horne6 personer,  66 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus i BrunshuseHus nr: 50236Brunshuse6 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.Sommerhus i Føns VigHus nr: 50406Føns Vig14 personer,  280 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.
  Se alle 100 DanCenter sommerhuse for Sydfyn

  Hold ferie i et Sydfyn sommerhus

  Tag på ferie i sommerhus på Sydfyn og oplev smukke Fyn. Fyn er nem at komme til med sin placering mellem Jylland og Sjælland. Øen byder på dejlige og børnevenlige badestrande hele vejen rundt, charmerende feriebyer og idylliske øer. En oplagt destination for din næste sommerhusferie.

  Sydfyn byder på flere skønne sommerhusområder, og flere af sommerhusene ligger tæt på kysten. Lej sommerhus på Sydfyn i Faaborg sommerhus på Sydfyn i Faaborg og få adgang til dejlige badestrand og gode forbindelser til flere af de sydfynske øer. Eller hold eksempelvis sommerferie i sommerhus i Svendborg, der inviter med charmerende gader, spændende attraktioner og flot udsigt til Tåsinge.

  Naturskønne oplevelser venter i det Sydfynske Øhav

  Tag på opdagelse i den fynske natur, gør kaffestop i en fynsk landsby og spis brunsviger og udforsk det Sydfynske Øhav. Fyn byder på flere skønne naturoplevelser for store som små.

  Du kan vandre langs Øhavsstien eller finde cyklen frem og kør langs den fynske del af Østersøstien. Kør rundt til Fyns mange slotte og herregårde og gå tur i de smukke parker.

  Der venter flere skønne oplevelser i naturen på Sydfyn. Når du skal holde ferie på Fyn, kan du sætte kurs mod øens mange gode fiskepladser Danmarksog fange aftensmaden. Eller besøg DamestenenDanmarks, der er Danmarks største sten.

  Du kan også lægge vejen forbi Frøbjerg Bavnehøj, der er Fyns højeste punkt, eller gå tur på halvøen Helnæs. Senere kan du tage på øhop rundt til de sydfynske øer. Her venter flere idylliske øer på at blive udforsket. Flere af øerne kan med fordel opleves på cykel.

  I sommerhus på Sydfyn - hvad skal du se

  På Sydfyn kan du nyde roen og idyllen i de charmerende feriebyer, der ligger langs kysterne, og på øerne i det Sydfynske Øhav. Riv et par dage ud af ferieplanerne og tag afsted til forskellige af områdets attraktioner. Du kan blandt andet sætte kursen mod:

 • Egeskov Slot - kåret til Danmarks mest seværdige slot i 2020 af DanCenters gæster. Her kan du blive klogere på det smukke slots historie, gå tur i de mange haver, opleve de forskellige udstillinger og lege i legeskoven. Egeskov Slot er en af de bedst bevarede vandborge i Europa.

 • Valdemar Slot på Tåsinge, der ligger smuk placereret med udsigt over vandet. Her kan du blive klogere på slottet og deltage i forskellige aktiviteter i løbet af året.

 • Det Sydfynske Øhav - besøge både de store og små øer syd for Fyn. Her kan du starte med at sætte kursen mod Tåsinge og Langeland, læg også vejen forbi idylliske Ærø, som du kan sejle til fra Faaborg. I det Sydfynske Øhav finder du også øer som Avernakø, Strynø og Drejø og et hav af andre øer.

 • Naturama i Svendborg, hvor du kommer tæt på skeletter fra hvaler og dyr i det spændende naturteater.
 • Oplev hele fyn på din ferie i sommerhus på Sydfyn

  Når du holder ferie i sommerhus på Fyn, har du hele Fyn inden for rækkevidde; uanset om du bor på Sydfyn eller Nordfyn. Pak bilen og kør på udflugt på Fyn. Der venter et væld af forskellige oplevelser for hele familien - store som små.

 • Fjord&Bælt i Kerteminde - her kan du komme tættere på naturen og dyrelivet omkring os. Se skelettet fra en kæmpe kaskelothval, oplev de legesyge sæler og få mulighed for at at røre nogle af havets dyr ved rørebassinet.

 • Odense - Danmarks tredjestørste by og H.C. Andersens fødested. I Fyns største by kan du gå i digternes fodspor og besøge Eventyrparken, digterens fødested eller et af de mange andre steder, der er opkaldt eller har forbindelse til digteren. Du kan også gøre stop ved Odense Zoo, der er kåret et Europas bedste zoo, slentre rundt i de hyggelige gader og besøge byens museer som Den Fynske Landsby og Odense Domkirke.

 • Bridgewalking i Middelfart - I Middelfart kan du udfordre højderne og bestige den gamle Lillebæltsbro. Fra toppen har du en flot udsigt ud over området

 • Slotte og herregårde - Fyn har mere end 123 slotte og herregårde. De mest kendte er Valdemar Slot på Tåsinge og Egeskov Slot, men du finder også Broholm Slot, som ligger smukt placeret mellem Nyborg og Svendborg. Du kan inspicere de smukke haver og flere byder også på velsmagende spisesteder.

 • Ærøskøbing på Ærø - besøg Ærø og øens hovedby, der byder på ren idyl - lige fra de brostensbelagte gader til de hyggelige torve og farverige facader.

 • Få rabat på populære attraktioner med DanCenter

  Lej sommerhus på Sydfyn med DanCenter, og få rabat på entrebilletten til flere af de mest populære attraktioner i hele Danmark. Du kan blandt andet få rabat på entrebilletten til LEGOLAND, Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.

  På Fyn og i nærheden af Fyn kan du besøge klatreparken Funky Monkey Park i Odense og Fjord&Bælt i Kerteminde på Nordfyn, og få rabat på entrebilletten. Eller du kan besøge Universe Science Park i Nordborg på Als. Læs mere om, hvilke attraktioner, som du får rabat ved her.

  Sommerhusudlejning på Sydfyn med DanCenter

  Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning på Sydfyn og i resten af Danmark. Derfor ved vi også, hvordan vi bedst muligt hjælper dig godt afsted på din næste ferie i sommerhus.

  På vores lokalkontor i Rudkøbing på Langeland står vi klar til at hjælpe dig både før, under og efter, at du er ankommet til det lejede sommerhus på Sydfyn. Det er også på vores lokalkontor i Rudkøbing, at du får udleveret nøglen til dit sommerhus.

  DanCenter står for udlejning af mere en 100 sommerhuse på Sydfyn; uanset om du er på jagt efter et klassisk sommerhus i træ, et sommerhus i bindingsværk og med stråtag eller et sommerhus på Sydfyn med havudsigt

  Andre sommerhusområder på Sydfyn

  Hos DanCenter står vi ikke kun for sommerhusudlejning på Sydfyn, men vi kan også hjælpe med at leje sommerhus på Nordfyn eller i resten af Danmark. Uanset om du drømmer om et sommerhus ved stranden på Nordfyn eller et sommerhus på Sydfyn med havudsigt, finder du noget for enhver smag hos DanCenter.

  På Nordfyn findes der flere store og små sommerhusområder. Hold ferie i sommerhus i Bogense, der i mange år har været et populært område, eller indtag et sommerhus i Hasmark, der byder på børnevenlig badestrand. Du kan også booke sommerhus i Kerteminde.

  Vil du ud på en mindre ø end Fyn, finder du syd for Fyn det Sydfynske Øhav. Her kan du holde ferie i sommerhus på Ærø og nyde roen på den idylliske ø.

  Book ferielejlighed på Sydfyn med Danland Feriecenter

  Prøv en anden type feriebolig på Sydfyn end et sommerhus. Hos DanCenters søstervirksomhed Danland får du adgang til en række fællesaktiviteter, som du ikke får, når du holder ferie i sommerhus.

  Danland Feriecenter har 29 feriecentre fordelt over hele Danmark, og du finder ikke 2 feriecentre, der er ens. Hvert feriecenter adskiller sig fra det næste og byder på forskellige fællesaktiviteter. Nogle feriecentre har mange fællesaktiviteter, mens andre har ganske få eller ingen.

  Når du holder ferie på Sydfyn, kan du leje ferielejlighed med Danland Feriecenter i Faaborg eller Rudkøbing på Langeland. Danland Feriecenter Rudkøbing byder på charmerende feriehuse ved lystbådehavnen og har en række udendørs aktiviteter, mens Danland Feriecenter Faaborg har både udendørs og indendørs pool og ligger lige ved stranden.

  Spørgsmål og svar omkring Sydfyn

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter på Sydfyn?

  DanCenter står for udlejning af mere end 100 sommerhuse på Sydfyn. Her finder du alt lige fra klassiske sommerhuse i træ til sommerhus i bindingsværk og med stråtag og store sommerhuse med plads til mere end 20 personer.

  Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring i sommerhusudlejning i Danmark, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rette sommerhus til din ferie.

  Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge på Sydfyn?

  Sydfyn byder på mange spændende attraktioner lige fra små hyggelige museer til oplevelser i naturen. Her kan du sætte kursen mod de børnevenlige strande, slentre rundt i de hyggelige købstæder og besøge det Sydfynske Øhav. Tilbring også en dag ved Egeskov Slot - der er kåret af DanCenters gæster til Danmarks mest seværdige slot i 2020.

  Når du holder ferie på Sydfyn, har du hele Fyn inden for rækkevidde - kør på opdagelse på Nordfyn og besøg øens største by: Odense.

  Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

  Hos DanCenter kan du sagtens leje et sommerhus for en weekend eller en miniferie med familie og venner. Du skal som minimum leje sommerhuset i 2 nætter.

  Fyns placering mellem Jylland og Sjælland gør øen til en oplagt destination, når du skal på weekendophold eller til en af forårets mange miniferier.