Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Nab - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Nab
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 10 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Nab - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Nab: 4.0 af 5.0 fra 165 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • 10 sommerhuse for Nab - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i NabHus nr: 63834Nab8 personer,  102 m²500 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende på en stor naturgrund med flot udsigt til vandet. De store panoramavinduer, som fører ud til den delvist overdækkede/åbne terrasse, giver et flot lysindfald til ...Sommerhus i NabHus nr: 35498Nab10 personer,  110 m²300 m til kyst.Velholdt sommerhus på 110 m². Huset er beliggende på en naturgrund med en utrolig flot udsigt til vandet og det bakkede naturområde ved Fåborg. Der er lagt vægt på, at huset skal fremstå lyst med de store ...Sommerhus i NabHus nr: 66086Nab8 personer,  102 m²500 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende på en stor naturgrund med flot udsigt til vandet. De store panoramavinduer, som fører ud til den delvist overdækkede/åbne terrasse, giver et flot lysindfald til ...Sommerhus i NabHus nr: 9303Nab8 personer,  102 m²300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende på en stor naturgrund med flot udsigt til havet ved Nab. De store panoramavinduer, som fører ud til den delvist overdækkede/åbne terrasse, giver et flot lysindfald ...Sommerhus i NabHus nr: 4274Nab8 personer,  148 m²70 m til kyst.Dette sommerhus ligger med panoramaudsigt til det Fynske Øhav ca. 70 m fra vandet. Der er ved kysten opstillet en badebro i sæsonen. Sommerhuset er fordelt med en hovedbygning samt en sidebygning. I hovedbygningen ...Sommerhus i NabHus nr: 6314Nab8 personer,  102 m²300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende på en stor naturgrund med flot udsigt til havet ved Nab. Huset ligger i første række. De store panoramavinduer, som fører ud til den delvist overdækkede/åbne terrasse, ...Sommerhus i NabHus nr: 67777Nab8 personer,  102 m²500 m til kyst.Velholdt sommerhus med spabad og sauna beliggende på en naturgrund med en utrolig flot udsigt til vandet og det bakkede naturområde ved Fåborg. Der er lagt vægt på, at huset skal fremstå lyst med de store ...Sommerhus i NabHus nr: 8166Nab8 personer,  102 m²200 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende på en stor naturgrund med flot udsigt til vandet ved Faaborg. De store panoramavinduer, som fører ud til den delvist overdækkede/åbne terrasse, giver et flot lysindfald ...Sommerhus i NabHus nr: 98906Nab8 personer,  102 m²330 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende på en stor naturgrund med flot udsigt til havet ved Nab. Huset ligger i første række. De store panoramavinduer, som fører ud til den delvist overdækkede/åbne terrasse, ...Sommerhus i NabHus nr: 7603Nab8 personer,  102 m²300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende på en stor naturgrund med flot udsigt til vandet ved Nab. De store panoramavinduer, som fører ud til den delvist overdækkede/åbne terrasse, giver et flot lysindfald ...

  Se alle huse i området.