Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Svendborg

Sommerhus: Svendborg, Sydfyn, Fyn, Langeland og Ærø, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 19 svar4.1 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

20
9
480m²
nej
nej
Inkl.
100 m
 
Problemfri check-in via Smart Lock-nøglebokse
 
Spabad, 2 personer
 
Aktivitetshus
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
8 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1600, renoveret i 2024
 
1,0 km til restaurant
 
1,0 km til indkøb
 
100 m til kyst
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 4/5-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 06330
Huskategori: ★★★★
Kyst/Sø 100 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

BBad
BYBryggers
EEntré
KKøkken
OOpholdsstue
STGrundplan
SPSpisestue
TETerrasse
VVærelse
WWhirlpool
1 Opholdsstue: 2 opredninger, pejs, radio, Chromecast, tv, kabel-tv, høj stol
9 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, barneseng
Køkkenafd.: El-komfur, ovn, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
4xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask
Bad/wc:
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold
Og: Terrasse, centralvarme, legeredskaber, havegrill, anlagt have 3000 m², hyggelig møblering, strandgrund
Depositum: DKK 3000

Om ferieboligen

Tæt på Svendborg ligger Bjørnemose Gods lige ved siden af Svendborgsund. Her kan du leje den 480 m2 store Østfløj til 20 personer. Østfløjen er renoveret i 2024 med stor vægt på at bevare den utrolige atmosfære, som et gammelt gods, en stor og aktiv landbrugsejendom med husdyr, fortjener. Ejeren har bl.a. bygget et hønsehus.

I stueetagen finder man den store stue, hvor den smukke pejs er centrum for opmærksomheden, og billardbordet understreger den vidunderlige atmosfære. Stuen er møbleret med lyse lædersofaer og store lamper. Ved indgangen er der et bibliotek, hvorfra der også er adgang til første sal.

Der er et lyst køkken med direkte adgang til den store, åbne terrasse, hvor man kan nyde omgivelserne med havemøblerne.Nyt køkken med 2 ovne og 2 opvaskermaskiner og en Quooker. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, køle-/fryseskab, komfur og alle andre apparater og køkkenudstyr, der gør madlavningen til en leg. Der er service til 50 personer, og i en separat bygning finder du også en stor sal med plads til 40 personer og et lille startkøkken, så hele familien kan samles til festlige lejligheder.

Der er også en separat stue med et lille køkken, to sovepladser og et separat badeværelse, som ligger i forlængelse af gangen, der også giver adgang til første sal. I stueetagen er der tre badeværelser og to gæstetoiletter. I stueetagen er der yderligere to soveværelser, begge med dobbeltsenge. Det ene har en-suite badeværelse, og det andet er forbundet med et stort badeværelse med et 2-personers spabad.

Til underholdning og timevis af sjov er der et 80 m2 stort aktivitetsrum med et legerum for børn med strandsandgulv og et bordtennisbord. Der er også en separat trampolin (brug på egen risiko/forsikring).

På første sal er der seks soveværelser med dobbeltsenge og et master bedroom med himmelseng og en-suite badeværelse med et 2-personers spabad. Første sal har også en lille stue til hyggelige stunder.

Via en privat sti kan du gå de ca. 100 meter ned til kysten og en lille privat havn, hvor du kan søsætte dine kajakker. Hvis du medbringer din egen båd, er det muligt at søsætte den fra havnen i Svendborg.

Parkering skal ske efter anvisning. Der må ikke parkeres på gårdspladsen.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Om området

Du er her: Svendborg, Sydfyn, Sommerhus 06330, 20 personer, Spabad