Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Spodsbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Spodsbjerg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Spodsbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Spodsbjerg: 3.9 af 5.0 fra 146 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • 9 sommerhuse for Spodsbjerg - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 4360Spodsbjerg10 personer,  170 m²400 m til kyst.Sommerhus med swimmingpool og spabad beliggende højt på en skrående grund med udsigt over Langelandsbæltet ved Spodsbjerg. Området er et eftertragtet lystfiskerområde og badestranden er børnevenlig. Sommerhuset ...Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 99412Spodsbjerg8 personer,  106 m²300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende ved Spodsbjerg. Stor og lys kombineret opholds-/spisestue med direkte adgang til terrassen. Stuen er endvidere udstyret med tv, stereoanlæg, dvd-afspiller og PlayStation ...Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 40301Spodsbjerg6 personer,  82 m²400 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende ved Spodsbjerg Strand. Husets store vinduespartier giver et helt utroligt lysindfald. Tre soveværelser og badeværelse med 2-personers spabad, sauna og gulvvarme. ...Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 35964Spodsbjerg10 personer,  111 m²300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna. Fra huset kan I se vandet samt det flotte naturlandskab, som præger området. Ved indretningen er der lagt stor vægt på, at sommerhuset skal fremstå lyst. De store vinduespartier ...Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 43759Spodsbjerg10 personer,  125 m²329 m til kyst.Dette sommerhus med spabad og sauna er placeret i det attraktive sommerhusområde i udkanten af Spodsbjerg. Entré med adgang til badeværelse med spabad og sauna samt et soveværelse. Fra entréen er der endvidere ...Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 26073Spodsbjerg6 personer,  76 m²90 m til kyst.Ældre sommerhus med udsigt over vandet. Huset er for dem, der sætter pris på beliggenhed, ikke komfort. Der er skråning/trappe ned til haven, så huset er ikke velegnet til gangbesværede.Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 9241Spodsbjerg8 personer,  101 m²200 m til kyst.Dette sommerhus er placeret I det attraktive sommerhusområde i udkanten af Spodsbjerg. Der er kombineret opholds-/spisestue indrettet med møbler i den bedste danske kvalitet. Køkkenafdelingen er rigt udstyret ...

  Se alle huse i området.