Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Spodsbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Spodsbjerg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Spodsbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Spodsbjerg: 3.8 af 5.0 fra 129 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • 9 sommerhuse for Spodsbjerg - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 26073Spodsbjerg6 personer,  76 m²90 m til kyst.Ældre sommerhus med udsigt over vandet. Huset er for dem, der sætter pris på beliggenhed, ikke komfort. Der er skråning/trappe ned til haven, så huset er ikke velegnet til gangbesværede.Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 48302Spodsbjerg6 personer,  70 m²1,5 km til kyst.Sommerhus ved Spodsbjerg. Huset står pænt og nydeligt og indretningen er enkel og smagfuld. Stueplan byder på et rummeligt køkken med tilhørende alrum. Her er både ovenlysvindue og et vindue ud mod terrassen. ...Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 99412Spodsbjerg8 personer,  106 m²300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende ved Spodsbjerg. Stor og lys kombineret opholds-/spisestue med direkte adgang til terrassen. Stuen er endvidere udstyret med tv, stereoanlæg, dvd-afspiller og PlayStation ...Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 9241Spodsbjerg8 personer,  101 m²200 m til kyst.Dette sommerhus er placeret I det attraktive sommerhusområde i udkanten af Spodsbjerg. Der er kombineret opholds-/spisestue indrettet med møbler i den bedste danske kvalitet. Køkkenafdelingen er rigt udstyret ...Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 35964Spodsbjerg10 personer,  111 m²300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna. Fra huset kan I se vandet samt det flotte naturlandskab, som præger området. Ved indretningen er der lagt stor vægt på, at sommerhuset skal fremstå lyst. De store vinduespartier ...Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 43759Spodsbjerg10 personer,  125 m²329 m til kyst.Dette sommerhus med spabad og sauna er placeret i det attraktive sommerhusområde i udkanten af Spodsbjerg. Entré med adgang til badeværelse med spabad og sauna samt et soveværelse. Fra entréen er der endvidere ...Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 4360Spodsbjerg10 personer,  170 m²400 m til kyst.Sommerhus med swimmingpool og spabad beliggende højt på en skrående grund med udsigt over Langelandsbæltet ved Spodsbjerg. Området er et eftertragtet lystfiskerområde og badestranden er børnevenlig. Sommerhuset ...Sommerhus i SpodsbjergHus nr: 40301Spodsbjerg6 personer,  82 m²400 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende ved Spodsbjerg Strand. Husets store vinduespartier giver et helt utroligt lysindfald. Tre soveværelser og badeværelse med 2-personers spabad, sauna og gulvvarme. ...

  Se alle huse i området.