Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Spodsbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Spodsbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Spodsbjerg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Spodsbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Spodsbjerg: 3.6 af 5.0 fra 72 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Spodsbjerg

  Hus nr: 40301Spodsbjerg6 personer,  82 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende ved Spodsbjerg Strand. Husets store vinduespartier giver et helt utroligt lysindfald. Tre soveværelser og badeværelse med 2-personers spabad, sauna og gulvvarme. Stuen er endvidere udstyret med et tv, ...Hus nr: 04360Spodsbjerg10 personer,  170 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med swimmingpool og spabad beliggende højt på en skrående grund med udsigt over Langelandsbæltet ved Spodsbjerg. Området er et eftertragtet lystfiskerområde og badestranden er børnevenlig. Sommerhuset indeholder en stor stue med åbent ...Hus nr: 99412Spodsbjerg8 personer,  106 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende ved Spodsbjerg. Stor og lys kombineret opholds-/spisestue med direkte adgang til terrassen. Stuen er endvidere udstyret med tv, stereoanlæg, dvd-afspiller og PlayStation 4 samt Nintendo Wii. Køkkenafdelingen ...Hus nr: 35964Spodsbjerg10 personer,  111 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna. Fra huset kan I se vandet samt det flotte naturlandskab, som præger området. Ved indretningen er der lagt stor vægt på, at sommerhuset skal fremstå lyst. De store vinduespartier giver et helt utroligt lys indvendigt. ...Hus nr: 56857Spodsbjerg5 personer,  52 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus på stor naturgrund ca. 300 m fra Spodsbjerg Strand. Huset er totalrenoveret i 2011. Kombineret opholds-/spisestue med udgang til terrassen. Stuen har tv, radio samt et digitalt tv-anlæg med internationale kanaler. Køkkenafdelingen ...Hus nr: 26073Spodsbjerg6 personer,  76 m²Kæledyr er tilladt.90 m til kyst.Ældre sommerhus med udsigt over vandet. Huset er for dem, der sætter pris på beliggenhed, ikke komfort. Der er skråning/trappe ned til haven, så huset er ikke velegnet til gangbesværede.

  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus