Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Thyborøn - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Thyborøn - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Thyborøn
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Thyborøn - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Thyborøn
Rating af huse for Thyborøn: 4.0 af 5.0 fra 30 anmeldelser

6 sommerhuse for Thyborøn - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i ThyborønHus nr: 67457Thyborøn6 personer,  70 m²100 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 65092Thyborøn8 personer,  156 m²150 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 4514Thyborøn5 personer,  61 m²150 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 67458Thyborøn4 personer,  70 m²100 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 4395Thyborøn8 personer,  125 m²150 m til kyst.

Hold ferie i sommerhus i Thyborøn

I Thyborøn mødes Vesterhavet og Limfjord, og her brød havet i 1862 gennem den tidligere landforbindelse til Agger i nord. I dag giver Thyborøn Kanalen adgang til Limfjorden, og en færge forbinder de to byer.

Thyborøns havn har en aktiv fiskerisektor, og hvert år i august fejres fiskedagen med en stor fiskefestival. Kystcentret formidler spændende viden om havet og kysten, og i JyllandsAkvariet kan du komme tæt på dyrerigt i havet. Herfra kan du også deltage i de populære sæl-, rav- og østerssafari.

Sea War Museum, der ser sig selv som et anti-krigsmuseum, fortæller historien om verdens største søslag, Jyllandsslaget, som fandt sted ud for den jyske vestkyst i 1916, kun få sømil fra Thyborøn. Mindeparken i klitterne minder om de tragiske begivenheder på Vesterhavet.

Du finder også moderne arkitektur i det vestjyske kulturlandskab. I Thyborøn kan du se den spektakulære nybygning af kirken, som er en perle i moderne arkitektur.