Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Sommerhus Lemvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Lemvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

4.2 af 5.0 i gæstevurderinger for Lemvig

Top-attraktioner i området

  • Jesperhus
  • Kystcentret Thyborøn
  • Jyllands Akvariet
  • Mønsted Kalkgruber
  • Hjerl Hede
  • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Lemvig

    Hus nr: 17495Lemvig2+2 personer,  49 m²Kæledyr er tilladt i nogle af lejlighederne.Tæt ved Limfjorden, Lemvigs Havn og børnevenlig strand med mulighed for at surfe og spille beachvolley.Hus nr: 37210Lemvig2+3 personer,  49 m²Kæledyr er tilladt i nogle af lejlighederne.Tæt ved Limfjorden, Lemvigs Havn og børnevenlig strand med mulighed for at surfe og spille beachvolley.Hus nr: 62934Lemvig6 personer,  134 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Velbeliggende helårshus i hjertet af Lemvig, kun ca. 400 meter fra Lemvig golfbane samt ca. 400 meter fra Limfjorden. Huset henvender sig til alle målgrupper hele året rundt, herunder børnefamilier samt folk med passion for golf. Huset ligger ...Hus nr: 38075Lemvig6 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Sommerhus med en helt usædvanlig beliggenhed. Huset ligger på en 10.000 m² stor strandgrund med en lille skov. Der er ca. 20 meter til vandkanten foran huset og på den anden side støder grunden op til skoven. Huset lægger med ideelle forhold ...