Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Lemvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Lemvig
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.

Sommerhus Lemvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Lemvig
Rating af huse for Lemvig: 4.1 af 5.0 fra 2081 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Jesperhus
 • Kystcentret Thyborøn
 • Jyllands Akvariet
 • Mønsted Kalkgruber
 • Hjerl Hede
 • Sea War Museum
 • 6 sommerhuse for Lemvig - vores gæster anbefaler:

  Feriebolig i LemvigHus nr: 17540Lemvig2+2 personer,  49 m²150 m til kyst.Feriebolig i LemvigHus nr: 37210Lemvig2+3 personer,  49 m²150 m til kyst.Sommerhus i LemvigHus nr: 38075Lemvig6 personer,  70 m²20 m til kyst.

  Book sommerhus ved Lemvig

  Ferieområdet Gjellerodde ligger mellem Lemvig og Thyborøn. Fra de imponerende bakker ved Lemvig Bugt, er der en fantastisk udsigt over Danmarks største fjord, Limfjorden. Gjellerodde byder på en børnevenlig strand, gode afmærkede stier og mange rolige picnicpladser.

  Senere kan du også besøge Lemvig Golf Club, der ligger midt i det åbne bølgende landskab. DanCenter og Danland Feriecenter tilbyder gæster muligheden for at spille golf til en reduceret pris.

  Fra Gjellerodde ser du ind i den spektakulære indgang til havnen i Lemvig. Den nyrenoverede havn er centrum af den charmerende handelsby. Byen byder på flere små butikker og hyggelige restauranter, og er perfekt til en afslappet spadseretur. Spis en softice og nyd den livlige og venlige bystemning i Lemvig.

  Lej et sommerhus med DanCenter Sommerhusudlejning. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.