Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Lemvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Lemvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Lemvig
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 4 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Lemvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Lemvig: 4.1 af 5.0 fra 1458 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Jesperhus
 • Kystcentret Thyborøn
 • Jyllands Akvariet
 • Mønsted Kalkgruber
 • Hjerl Hede
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Lemvig

  Hus nr: 37210Lemvig2+3 personer,  49 m²Kæledyr er tilladt i nogle af lejlighederne.150 m til kyst.Tæt ved Limfjorden, Lemvigs Havn og børnevenlig strand med mulighed for at surfe og spille beachvolley.Hus nr: 38075Lemvig6 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.20 m til kyst.Sommerhus med en helt usædvanlig beliggenhed. Huset ligger på en 10.000 m² stor strandgrund med en lille skov. Der er ca. 20 meter til vandkanten foran huset og på den anden side støder grunden op til skoven. Huset lægger med ideelle forhold ...Hus nr: 17495Lemvig2+2 personer,  49 m²Kæledyr er tilladt i nogle af lejlighederne.150 m til kyst.Tæt ved Limfjorden, Lemvigs Havn og børnevenlig strand med mulighed for at surfe og spille beachvolley.Hus nr: 62934Lemvig6 personer,  134 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Velbeliggende helårshus i hjertet af Lemvig, kun ca. 400 meter fra Lemvig golfbane samt ca. 400 meter fra Limfjorden. Huset henvender sig til alle målgrupper hele året rundt, herunder børnefamilier samt folk med passion for golf. Huset ligger ...

  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus