Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et sommerhus ved Limfjorden i Nordjylland

 
Søg område: Limfjorden
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 285 ferieboliger.
Søg på kort

Lej et sommerhus ved Limfjorden i Nordjylland

Book din perfekte feriebolig ved den naturskønne Limfjord

Her finder du alt fra store og uberørte skove til de skønneste badestrande.
Læs mere om Limfjorden
Rating af huse for Limfjorden: 4.0 af 5.0 fra 3090 anmeldelser

Sommerhusområder Limfjorden

Top-attraktioner i området

 • Jesperhus Feriepark
 • Djurs Sommerland
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Klitmøller og Cold Hawaii
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Nationalpark Thy
 • Bunkermuseum Hanstholm
 • Mønsted Kalkgruber
 • Nordsø akvariet
 • Mariager Saltcenter
 • 285 sommerhuse for Limfjorden - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Eskov StrandparkHus nr: 29467Eskov Strandpark10 personer,  164 m²400 m til kyst.Sommerhus i Jegindø/HvidbjergHus nr: 17300Jegindø/Hvidbjerg6 personer,  79 m²300 m til kyst.Sommerhus i FursundparkenHus nr: 4253Fursundparken4 personer,  82 m²350 m til kyst.Sommerhus i Helligsø DragHus nr: 9084Helligsø Drag6 personer,  52 m²310 m til kyst.Sommerhus i VirksundHus nr: 99077Virksund8 personer,  124 m²600 m til kyst.Sommerhus i Ålbæk/SallingHus nr: 7580Ålbæk/Salling6 personer,  93 m²400 m til kyst.Sommerhus i GlyngøreHus nr: 56297Glyngøre8 personer,  114 m²200 m til kyst.Sommerhus i Helligsø DragHus nr: 9321Helligsø Drag21 personer,  370 m²350 m til kyst.Sommerhus i HandbjergHus nr: 43892Handbjerg10 personer,  120 m²300 m til kyst.Sommerhus i ErtebølleHus nr: 44711Ertebølle6 personer,  69 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Knud Strand/LimfjordenHus nr: 33010Knud Strand/Limfjorden8 personer,  128 m²100 m til kyst.Sommerhus i Mors/SillerslevHus nr: 44392Mors/Sillerslev5 personer,  118 m²190 m til kyst.Sommerhus i FurHus nr: 8575Fur8 personer,  180 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i ÅstedHus nr: 61158Åsted10 personer,  125 m²800 m til kyst.Sommerhus i LøgstørHus nr: 25246Løgstør10 personer,  323 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i Knud Strand/LimfjordenHus nr: 55806Knud Strand/Limfjorden7 personer,  105 m²200 m til kyst.Sommerhus i VirksundHus nr: 8508Virksund5 personer,  72 m²250 m til kyst.Sommerhus i RønbjergHus nr: 43697Rønbjerg10 personer,  195 m²500 m til kyst.Sommerhus i EjsingholmHus nr: 9058Ejsingholm8 personer,  129 m²350 m til kyst.Sommerhus i Helligsø DragHus nr: 9745Helligsø Drag6 personer,  85 m²90 m til kyst.Sommerhus i Jegindø/HvidbjergHus nr: 8680Jegindø/Hvidbjerg6 personer,  106 m²80 m til kyst.Sommerhus i Hostrup StrandHus nr: 13211Hostrup Strand8 personer,  116 m²300 m til kyst.Sommerhus i LounsHus nr: 8435Louns6 personer,  120 m²600 m til kyst.Sommerhus i VirksundHus nr: 45853Virksund8 personer,  85 m²600 m til kyst.Sommerhus i Hostrup StrandHus nr: 87812Hostrup Strand6 personer,  93 m²800 m til kyst.Sommerhus i HandbjergHus nr: 44459Handbjerg4 personer,  42 m²300 m til kyst.Sommerhus i AmtoftHus nr: 44318Amtoft6 personer,  135 m²50 m til kyst.Sommerhus i Thyholm/Serup StrandHus nr: 56865Thyholm/Serup Strand2 personer,  50 m²800 m til kyst.Sommerhus i FursundparkenHus nr: 95369Fursundparken26 personer,  500 m²5,0 km til kyst.Sommerhus i EjsingholmHus nr: 51638Ejsingholm12 personer,  177 m²250 m til kyst.
  Se alle 285 DanCenter sommerhuse for Limfjorden

  Lej et sommerhus ved Limfjorden i skønne Nordjylland til din næste ferie

  Limfjorden er Danmarks største fjord og forbinder Nordsøen og Kattegat. På en tur langs med eller på Limfjorden, finder man et stort udvalg af spændende naturfænomener og kulturelle attraktioner. Hvis du lejer et sommerhus ved Limfjorden, vil du ikke kun få glæde af den flotte havudsigt, men du vil også have rigeligt med aktiviteter at se til. En del af de seværdigheder og aktiviteter der er tæt på Limfjorden, er naturoplevelser, der er perfekte til personer der har lejet et sommerhus ved Limfjorden for at komme væk fra storbyens travlhed og genopfriske deres sind. De færreste personer der er på ferie i et sommerhus ved Limfjorden, kan nå at se alle seværdigheder og attraktionerne langs fjorden. Her på siden har vi samlet nogle forslag til hvad du kan køre rundt og se, når du holder ferie i et sommerhus ved Limfjorden.

  Det skal du se, når du lejer et sommerhus ved Limfjorden

  Når du lejer et sommerhus ved Limfjorden, vil du være tæt på en masse seværdigheder, uanset hvilken by du har valgt at leje dit sommerhus ved Limfjorden i. Det er klart en fordel hvis du tager bilen med på din ferie i dit lejede sommerhus ved Limfjorden, da det giver dig mulighed for at køre ud til de forskellige seværdigheder og aktiviteter i området.

  Vejlerne

  Vejlerne er Nordeuropas største fuglereservat og er et ca. 6.000 hektar stort lavtliggende område med græsenge, bambusskove og brakvandssøer. Vejlerne opstod efter et mislykket dræningsprojekt. Her og nu er det et fredet paradis for fugle og fugleelskere, på Limfjordens nordkyst.

  Eshøj Plantage

  Eshøj Plantage ligger cirka 4 km fra Thisted centrum. Plantagen er en lille botanisk perle med ca. 150 forskellige arter træer og buske fra hele verden og er dermed en skov af fuldstændig usædvanlig art. I Eshøj er der gode muligheder for frisk luft og motion. Terrænet er kuperet med en højdeforskel på 25 m fra Limfjorden til plantagens højeste punkt. Du kan jogge, men du kan også gå i et tempo, som giver dig tid til at se, høre, lugte og fornemme naturens puls og rytme - samt tid til at opdage og iagttage en spændende natur, som ligger åben for dig. Dette er en oplagt mulighed for de personer der holder ferie i et sommerhus ved Limfjorden, for at komme væk fra storbyens travlhed.

  Skyum Bjerge

  Det kuperede bakkelandskab udgør en del af Limfjordskysten ned mod Vildsund. Her er kløfter og dale skabt af smeltevandets erosion ved slutningen af sidste istid. Der er bevaret 17 gravhøje i området. Seks af dem ligger pænt på række ned over en bakkekam. Området er fredet og i et forsøg på at bevare lyngheden, har man fået gotlandske får til at græsse på de stejle skrænter.

  Lundehøj

  I Ullerup, lidt nord for Heltborg, findes den 6000 år gamle stenhytte, Lundehøj, som er åben for gæster.


  Limfjordscentret Doverodde


  150 år efter etableringen af den første købmandshandel i Doverodde, er Doverodde Købmandsgård et af Limfjordens bedst bevarede handelshuse fra denne periode. Købmandsgården er i dag et oplevelsescenter med fokus på Thy og Limfjorden. I den gamle kornsilo er der udstillinger af geologiske forekomster og dyr i området. I det gamle pakhus finder du et spændende aktivitetsrum, hvor du kan undersøge de fisk og andre dyr, som beboerne i området selv fiskede eller fangede omkring fjorden. Her finder du også udstillinger, som fortæller om Købmandsgårdens udvikling gennem tiderne. Herudover findes et stort antal andre udstillinger og aktiviteter.

  Oldtidskirkegården på Ydby Hede

  Denne oldtidskirkegård er Danmarks største med i alt 49 gravhøje. Det er samtidig en af de smukkeste beliggende samlinger af gravhøje fra oldtiden.

  Lunaria og Danas Have

  Kunstsamlingen, som er den eneste af sin slags, viser skiftende udstillinger af løvkunstneren Susanne Tvermoes' poetiske billedverden - et livsværk, som er skabt af løv og blomsterblade. Fra museets jyske eventyrhave er der udsigt over vikingernes vesterhavsnære Limfjord, som ved Sindrup krydses af Ravvejen mod Europa. Desuden har man lavet en mindestue over de store Limfjordsdigtere, Johs. V. Jensen, J. P. Jakobsen, Jeppe Åkjær m.fl.

  Vestervig Kirke

  Vestervig Kirke er Nordens største landsbykirke og råder over et af Danmarks fineste orgler med 52 stemmer, som kan opleves ved nogle fremragende kirkekoncerter. Til kirken knytter sig sagnet om Liden Kirsten og Prins Buris, en ulykkelig kærlighedshistorie. Liden Kirsten, som var halvsøster til Valdemar den Store, havde et kærlighedsforhold til Prins Buris, bror til Dronning Sofie. Da Valdemar opdagede forholdet, lod han Liden Kirsten danse sig til døde. Hun blev begravet på Vestervig Kirkegård. Prins Buris blev blindet, kastreret og lænket til kirkemuren lige ved Liden Kirstens grav. Da han døde, blev han begravet i samme grav som Liden Kirsten.

  Aalborg Golfbane

  Landets næstældste golfklub byder velkommen til golfspil i smukt terræn og spisning i restauranten.

  Sebber Kloster

  Det blev opført som kloster i 11-tallet med 8 nonner fra Benediktinerordenen. Men hovedbygningen var faktisk 'kun' avlsgården - nonnerne boede i Sebber Kirken. Efter det ophørte at være kloster, blev det givet videre til mange ejere - den sidste og nuværende familie Tesdorp købte det i 1958 og har siden for eks. tilføjet en golfbane. I 2006 blev det renoveret, så det nu kan fungere til udlejning til bryllupper, firmaarrangementer eller helt almindelige familiesammenkomster.

  Lej et sommerhus til din sommerferie ved Limfjorden hos DanCenter

  Her på siden finder du over 240 sommerhuse til leje ved Limfjorden, og størstedelen af vores sommerhuse ved Limfjorden ligger helt op til kysten. Uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, et luksussommerhus ved Limfjorden eller et sommerhus tæt på en af de store byer ved Limfjorden, så finder du noget for enhver smag hos DanCenter. Lad dig inspirere af de mange forskellige sommerhuse til leje ved Limfjorden, før du booker en tiltrængt ferie for dig og dine nærmeste.

  Spørgsmål og svar omkring Limfjorden

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter ved Limfjorden?

  DanCenter har mere end 240 sommerhuse ved Limfjorden.

  Hvilke steder bør jeg besøge ved Limfjorden?

  Nogle af de steder du bør besøge er Kunsten museum, Limfjordsmuseet i Løgstør, Hjelmstad, Kildeparken og Thy Cablepark.

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Limfjorden?

  Når du er ved Limfjorden, så bør du besøge museerne, parkerne og gå i naturen.