Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Ålbæk/Salling

Sommerhus: Ålbæk/Salling, Rundt om Limfjorden, Limfjorden, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 4 svar4.8 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

30
12
850m²
nej
nej
Inkl.
4,5 km
 
Problemfri check-in via Smart Lock-nøglebokse
 
Swimmingpool på 4 * 10 m og 1,5 m dyb, med vandrutsjebane
 
Spabad, 6 personer
 
Sauna, 6 personer
 
Aktivitetshus
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
12 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1750, renoveret i 2022
 
2,5 km til restaurant
 
2,5 km til indkøb
 
4,5 km til kyst
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 7/6-2024 til 2/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 54781
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 4,5 kmGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

ARAktivitetsrum
BBad
BYBryggers
EEntré
KKøkken
PPool
SSauna
STGrundplan
SGSolgård
SPSpisestue
TTeknikrum
VVærelse
2 Opholdsstue: Tv
12 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senge og 2 køjer, 1 dobbeltseng og 2 køjer, 1 dobbeltseng og 2 køjer, 1 dobbeltseng, barneseng
Køkken: Høj stol, elkogepl., ovn, køleskab, fryser 140 - 199 l, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask.
10xBad/wc: Wc, håndvask, bruser
Bad/wc: Wc, håndvask
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask
1 Udeareal: Havemøbler, liggestole, kulgrill, Terrasse
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold
Og: Træpillefyr, legeredskaber, naturgrund med træer 41000 m², naturskønne omgivelser, ikke-ryger hus
Depositum: DKK 10000

Om ferieboligen

Liebhaveri-ejendommen “Hesthave” på hele 850 m2 beliggende ved Salling tilbyder en oplevelse ud over det sædvanlige, passer til alle formål herunder feriegæster, fødselsdage, firmaarrangementer mv, og giver gæsterne en oplevelse, som de sjældent glemmer. Her er swimmingpool, spabad og sauna til alles fornøjelse.

Ejendommen udlejes som udgangspunkt til 30 personer, men der er mulighed for at booke yderligere fem dobbeltværelser med plads til 10 personer – Booking direkte hos ejeren. Kontakt DanCenter Vorupør for yderligere oplysninger – 97985871

Ejendommen “Hesthave” er indrettet i rigtig herregårdsstil, og hvert rum har sin helt egen charme og stemning og er indrettet i gammel stil med respekt for stedets historie, der fører os helt tilbage til 1750, hvor landstedet var én af egnens største herresæder. Til stedet hører også en flot park med to små søer.

Ejendommen tilbyder også en unik wellness-afdeling/pool-afdeling, som man sjældent ser, med en swimmingpool på hele 40 m² med vandrutsjebane samt spabad og sauna til seks personer. Derudover badeværelse/bruseafdeling. Der er gulvvarme i hele pool-området.

Bemærk: Det er forbudt at medtage mad og drikkevarer i pool-afdelingen. Afholdes fest/middag under opholdet vil pool-afdelingen være aflåst i dette tidsrum grundet sikkerhedsmæssige/forsikringsmæssige forhold. Aftales nærmere med ejeren, som tager imod ved ankomsten.

Stedet byder også på diverse aktiviteter herunder billard, bordtennis, bordfodbold samt udendørs skak, så der er mulighed for mange gode timers underholdning for hele selskabet.

Derudover separat multihal med mulighed for at spille fodbold, basketball, volleyball, badminton samt “tennis”. Der findes et stort net, som kan sættes op, så det passer til den givende aktivitet man ønsker. Senest 01.12.2023 vil der være en fodbold, volleyball samt en basketball tilgængelig på stedet. Udstyr/bolde til badminton og “tennis” skal selv medbringes.

Ejendommen har to spisestuer i forlængelse af hinanden, hvoraf den største sagtens kan dækkes op til 40 personer.

Derudover stort veludstyret køkken med bl.a. otte keramiske kogeplader, to varmluftsovne, kaffemaskiner, to opvaskemaskiner, mikrobølgeovn samt køle/frys. Der er min. tre højstole til de mindste.

Ejendommen råder også over to stuer med møblement, som er en oplevelse i sig selv. Der er gratis internet samt fladskærms-tv med både danske og tyske kanaler.

Der er hele 12 soveværelser til rådighed, heraf ni værelser med dobbeltsenge, et værelse med to enkeltsenge og to køjepladser samt to værelser med hver sin dobbeltseng samt to køjepladser. Der er min. tre stk. barnesenge til de mindste.

Ejendommen råder over hele 12 badeværelser, heraf 10 badeværelser med bademiljø, bruseniche samt toilet. De fleste er placeret i forlængelse af værelserne. Derudover to badeværelser med bademiljø samt toilet. Der er også vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Ejendommen har også et fantastisk udeområde med havemøbler og solvogne, hvor I kan nyde aftensmaden, mens solen går ned over området. Der er også en lukket “grillhytte” til rådighed, hvor der også er mulighed for at nyde aftensmaden, og hvor der findes kulgrill mv.

Ejendommens park er også en oplevelse i sig selv – perfekt til gåture og fordybelse. Boldspil og leg er ikke tilladt i parken men foregår på det store, grønne område, som er placeret ved siden af indkørslen til ejendommen.

Udlejes ikke til ungdoms- og håndværkergrupper

Om området

Du er her: Ålbæk/Salling, Rundt om Limfjorden, Sommerhus 54781, 30 personer