Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Gjellerodde - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Gjellerodde - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Gjellerodde
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 13 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Gjellerodde - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Gjellerodde: 4.0 af 5.0 fra 135 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Gjellerodde

Hus nr: 65963Gjellerodde5 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus med panoramaudsigt over Limfjorden og nærliggende sø. Huset er beliggende på en ca. 6 ha stor fælles naturgrund kun ca. 200 m fra Limfjorden og kun ca. 100 m fra søen, som I har direkte adgang til fra huset. Huset er ...Hus nr: 75766Gjellerodde7 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Højt beliggende sommerhus med udsigt til Limfjorden på en ca. 940 m² stor naturgrund ca. 250 meter fra vandet. Her finder I ro og fred til en afslappende ferie i flot natur og med mange aktiviteter inden for kort afstand. Der er en bådplads ...Hus nr: 14952Gjellerodde6 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus dejligt beliggende på stor naturgrund med udsigt over Limfjorden. Huset indeholder opholdsstue og en alkove. Godt indrettet med personlig møblering. Dobbeltsengene er 3/4 senge. Til de mindste findes der både gynge, kroket, petanque ...Hus nr: 03835Gjellerodde6 personer,  75 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Velbeliggende sommerhus kun ca. 200 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand og stor legeplads/boldbane med god plads til at boltre sig på en varm sommerdag. Husets aktiviteter giver rig mulighed for mange timers underholdning både for børn ...Hus nr: 88295Gjellerodde5 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.10 m til kyst.Velbeliggende sommerhus, med egen strand, beliggende i første række kun ca. 10 meter fra Limfjorden. Stranden er meget børnevenlig. Her kan I nyde aftensmaden på terrassen, tilberedt på husets grill, mens I næsten sidder i vandkanten. Huset ...Hus nr: 13151Gjellerodde5 personer,  71 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Velholdt sommerhus beliggende på grund med græsplæne, hvor der er kig til vandet. Huset har kombineret køkken/alrum med brændeovn og 9 m² udestue. Der er en dobbeltseng, en enkeltseng og et værelse med 2 køjesenge til 4 personer. Der er barneseng ...

Se alle huse i området.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus