Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Gjellerodde - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Gjellerodde - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Gjellerodde
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 13 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Gjellerodde - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Gjellerodde: 4.0 af 5.0 fra 127 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Gjellerodde

Hus nr: 14952Gjellerodde6 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus dejligt beliggende på stor naturgrund med udsigt over Limfjorden. Huset indeholder opholdsstue og en alkove. Godt indrettet med personlig møblering. Dobbeltsengene er 3/4 senge. Til de mindste findes der både gynge, kroket, petanque ...Hus nr: 60028Gjellerodde8 personer,  86 m²Kæledyr er tilladt.350 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna samt diverse aktiviteter beliggende ca. 350 meter fra Limfjorden. Huset er praktisk indrettet med kombineret stue og køkken. Stuen har eksklusiv møblement samt er udstyret med fladskærms-tv med gratis adgang til ...Hus nr: 85905Gjellerodde5 personer,  42 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus beliggende på en naturgrund i Gjellerodde med god udsigt til fjorden. Huset er enkelt indrettet i hyggelig stil og med direkte adgang fra køkkenet til terrasse. Madrasser i køjesengene er tynde skummadrasser og kun beregnet til børn. ...Hus nr: 45764Gjellerodde6 personer,  57 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Velbeliggende ferielejlighed i to plan beliggende i Gjellerodde med udsigt over fjord samt Hornsø. Stueetagen er praktisk indrettet med åben køkken/stue. Stuen har fladskærms-tv og internet. Stuen har direkte udgang til terrassen. I stueetagen ...Hus nr: 03835Gjellerodde6 personer,  75 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Velbeliggende sommerhus kun ca. 200 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand og stor legeplads/boldbane med god plads til at boltre sig på en varm sommerdag. Husets aktiviteter giver rig mulighed for mange timers underholdning både for børn ...Hus nr: 65963Gjellerodde5 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus med panoramaudsigt over Limfjorden og nærliggende sø. Huset er beliggende på en ca. 6 ha stor fælles naturgrund kun ca. 200 m fra Limfjorden og kun ca. 100 m fra søen, som I har direkte adgang til fra huset. Huset er ...

Se alle huse i området.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus