Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Nørhede Øst - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Nørhede Øst - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Nørhede Øst
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 5 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Nørhede Øst - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Nørhede Øst: 3.8 af 5.0 fra 88 anmeldelser

5 sommerhuse for Nørhede Øst - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i Nørhede ØstHus nr: 52846Nørhede Øst4 personer,  45 m²180 m til kyst.Lille hyggelig og charmerende hus på 45 m2 beliggende på stor grund, hvor børnene kan boltre sig. 800m fra huset er der en skovlegeplads. Sommerhuset er beliggende i naturskønt område med kun 180 m ned ...Sommerhus i Nørhede ØstHus nr: 24317Nørhede Øst20 personer,  270 m²90 m til kyst.Sommerhus til familierne, der vil forkæle sig selv, beliggende i Nørhede Øst. Sommerhuset er ny renoveret i vinteren 19/20 og har både indendørsspa og udendørs vildmarksbad. Sommerhuset har gulvvarme både ...Sommerhus i Nørhede ØstHus nr: 65972Nørhede Øst4 personer,  76 m²380 m til kyst.Sommerhus beliggende i naturskønt område ca. 380 meter fra Nissum Fjord, hvor der er god mulighed for at bade og surfe. Sommerhuset er indrettet med funktionelt køkken i åben forbindelse med stuen, hvor ...Sommerhus i Nørhede ØstHus nr: 39329Nørhede Øst5 personer,  72 m²400 m til kyst.Et dejligt klassisk sommerhus, beliggende midt i et storslået naturområde og rolige omgivelser tæt på Nissum Fjord og Vesterhavet. Huset fremtræder lyst, indrettet med 3 soverum og åben stue/køkken. Gulvtæpper ...Sommerhus i Nørhede ØstHus nr: 53619Nørhede Øst6 personer,  90 m²100 m til kyst.Sommerhus med sauna, beliggende i naturskønt område ca. 100 m fra Nissum Fjord, hvor der er god mulighed for at bade og surfe. Huset er indrettet med funktionelt køkken i åben forbindelse med stuen, hvorfra ...