Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Nørhede Øst - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Nørhede Øst - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Nørhede Øst
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 5 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Nørhede Øst - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Nørhede Øst: 3.8 af 5.0 fra 72 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Nørhede Øst

Hus nr: 65972Nørhede Øst4 personer,  76 m²Kæledyr er tilladt.380 m til kyst.Sommerhus beliggende i naturskønt område ca. 380 meter fra Nissum Fjord, hvor der er god mulighed for at bade og surfe. Sommerhuset er indrettet med funktionelt køkken i åben forbindelse med stuen, hvor der er brændeovn og udgang til delvist ...Hus nr: 39329Nørhede Øst5 personer,  72 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Et dejligt klassisk sommerhus, beliggende midt i et storslået naturområde og rolige omgivelser tæt på Nissum Fjord og Vesterhavet. Huset fremtræder lyst, indrettet med 3 soverum og åben stue/køkken. Gulvtæpper i stue/køkken og soverum samt gulvvarme ...Hus nr: 24317Nørhede Øst20 personer,  270 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Feriebolig til 20 personer. Ugenert, attraktiv og sjælden beliggenhed i nærheden af fantastiske naturoplevelser med rigt fugleliv. Huset har udsigt over Nissum Fjord og ligger ca. 4 km fra Vesterhavet. Særdeles ideelt til større familier og ...Hus nr: 52846Nørhede Øst4 personer,  45 m²Kæledyr er tilladt.180 m til kyst.Lille hyggelig og charmerende hus på 45 m2 beliggende på stor grund, hvor børnene kan boltre sig. 800m fra huset er der en skovlegeplads. Sommerhuset er beliggende i naturskønt område med kun 180 m ned til Nissum Fjord, hvor der er gode bade ...Hus nr: 53619Nørhede Øst8 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus med sauna, beliggende i naturskønt område ca. 100 m fra Nissum Fjord, hvor der er god mulighed for at bade og surfe. Huset er indrettet med funktionelt køkken i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er udgang til overdækket terrasse ...