Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Nørhede Øst - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Nørhede Øst - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Nørhede Øst
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 5 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Nørhede Øst - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Nørhede Øst: 3.9 af 5.0 fra 78 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Nørhede Øst

Hus nr: 52846Nørhede Øst4 personer,  45 m²Kæledyr er tilladt.180 m til kyst.Lille hyggelig og charmerende hus på 45 m2 beliggende på stor grund, hvor børnene kan boltre sig. 800m fra huset er der en skovlegeplads. Sommerhuset er beliggende i naturskønt område med kun 180 m ned til Nissum Fjord, hvor der er gode bade ...Hus nr: 24317Nørhede Øst20 personer,  270 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Feriebolig til 20 personer. Ugenert, attraktiv og sjælden beliggenhed i nærheden af fantastiske naturoplevelser med rigt fugleliv. Huset har udsigt over Nissum Fjord og ligger ca. 4 km fra Vesterhavet. Særdeles ideelt til større familier og ...Hus nr: 65972Nørhede Øst4 personer,  76 m²Kæledyr er tilladt.380 m til kyst.Sommerhus beliggende i naturskønt område ca. 380 meter fra Nissum Fjord, hvor der er god mulighed for at bade og surfe. Sommerhuset er indrettet med funktionelt køkken i åben forbindelse med stuen, hvor der er brændeovn og udgang til delvist ...Hus nr: 39329Nørhede Øst5 personer,  72 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Et dejligt klassisk sommerhus, beliggende midt i et storslået naturområde og rolige omgivelser tæt på Nissum Fjord og Vesterhavet. Huset fremtræder lyst, indrettet med 3 soverum og åben stue/køkken. Gulvtæpper i stue/køkken og soverum samt gulvvarme ...Hus nr: 53619Nørhede Øst8 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus med sauna, beliggende i naturskønt område ca. 100 m fra Nissum Fjord, hvor der er god mulighed for at bade og surfe. Huset er indrettet med funktionelt køkken i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er udgang til overdækket terrasse ...

Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 41.800 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus