Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Langerhuse - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Langerhuse - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Langerhuse
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Langerhuse - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Langerhuse: 4.4 af 5.0 fra 38 anmeldelser

6 sommerhuse for Langerhuse - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i LangerhuseHus nr: 78360Langerhuse5 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Sommerhus med sans for detaljer beliggende på en flot naturgrund ca. 200 meter fra Vesterhavet. Stort, åbent køkken/stue med udgang til terrassen. Køkkenet er i høj kvalitet og udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og komfur med keramiske ...Sommerhus i LangerhuseHus nr: 12941Langerhuse6 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.På fredelig naturgrund ligger dette renoverede sommerhus ca. 5 min gang fra Vesterhavet. Der er 35 m² solgård. Sommerhuset egner sig til max. 5 voksne eller 4 voksne og 2 børn. Den ene dobbeltseng er 1,20 x 2,00 meter og egner sig til 2 børn.Sommerhus i LangerhuseHus nr: 85229Langerhuse5 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Helt ude ved Vesterhavet på dejlig, stor klitgrund ligger dette totalrenoverede hus med badeværelse, møbler og senge fra 2009. Charmerende hus med mange flotte detaljer velegnet til familien, der sætter komfort i højsædet. Der er installeret ...Sommerhus i LangerhuseHus nr: 94749Langerhuse8 personer,  71 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Velbeliggende sommerhus kun ca. 200 meter fra det brusende Vesterhavet. Huset har en 20 m2 lukket terrasse, hvor børn og husdyr sikkert kan færdes på egen hånd. Her kan I også nyde aftensmaden, mens solen går ned over Vesterhavet. Huset er praktisk ...Sommerhus i LangerhuseHus nr: 78224Langerhuse5 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.150 m til kyst.2-etages sommerhus på stor naturgrund ca. 150 m fra Vesterhavet. Til huset hører en åben terrasse med havemøbler samt grill. Stort, åbent køkken/stue med spiseplads, fladskærms-tv med digital parabol samt internet. På 1. sal er der endnu en ...