Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Langerhuse - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Langerhuse
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 5 ferieboliger.

Sommerhus Langerhuse - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Langerhuse
Rating af huse for Langerhuse: 3.5 af 5.0 fra 47 anmeldelser

5 sommerhuse for Langerhuse - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i LangerhuseHus nr: 78224Langerhuse5 personer,  90 m²150 m til kyst.Sommerhus i LangerhuseHus nr: 40284Langerhuse6 personer,  100 m²150 m til kyst.Sommerhus i LangerhuseHus nr: 54614Langerhuse22 personer,  400 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i LangerhuseHus nr: 94749Langerhuse8 personer,  71 m²200 m til kyst.

Lej sommerhus i Langerhuse

Mellem Vesterhav og Ferring Sø ligger et af de smukkeste og største sommerhusområder ved Vesterhavet. Et ferieparadis lige ved klitterne, der byder på brede badestrande. I Vejlby Klit, Vrist og Langerhuse kan du slappe af fra hverdagen og tag på opdagelse i den smukke naturmed det vilde hav og enestående lys ved en solnedgang ved Vesterhavet.

Stranden er en attraktion for unge og voksne og en ideel legeplads til hunde: her er plads nok til alle. Du kan fiske i havet eller i en af ​​søerne, surfe, bade eller gå på ravjagt. Hvis du er heldig, kan du også spotte sæler.

Handelsbyen Lemvig og havnebyen Thyborøn ligger indenfor kort afstand. Du kan også tage på tur med det traditionelle Lemvig-tog, der bringer gæster direkte til nogle af de smukkeste seværdigheder ved Vesterhavet.

Du skal også lægge vejen forbi Kystcentret, JyllandsAkvariet, Sea War Museum eller et af de mange andre museer. Besøg Holstebro og kig nærmere på de mange kunstværker i det fri. Se blandt andet den berømte Karen-skulptur af kunstneren Alberto Giacometti.

Lej et sommerhus med DanCenter Sommerhusudlejning. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.