Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Vemb - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Vemb - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vemb
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 4 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Vemb - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vemb

Hus nr: 04626Vemb6 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med surround anlæg og moderne møbler, hvor gode film kan nydes. I havestuen med det store lysindfald, kan udsigten eller en god bog nydes. Sommerhuset er indrettet med åben køkken, spiseplads, tv stue og havestue ud i et. Der er 3 ...Hus nr: 04443Vemb6 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus beliggende i det naturskønne sommerhusområde ved Nissum Fjord og tæt på nogle af Danmarks bedste fiskesøer ved Nees. Sommerhuset er godt udnyttet med åbent køkken og stue, to soveværelser med dobbeltsenge, der kan rykkes fra hinanden, ...Hus nr: 67790Vemb4 personer,  76 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus beliggende i det dejlige Skalstrup-område ved Vemb med mulighed for gode naturoplevelser og fiskeri. Sommerhuset er af god kvalitet med god indretning og smagfulde møbler. Huset er indrettet med to soveværelser, hver med dobbeltseng, ...Hus nr: 04074Vemb6 personer,  71 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.I det naturskønne sommerhusområde ved Skalstrup Strand finder I dette ældre sommerhus beliggende på en stor grund, hvor børnene kan boltre sig. Sommerhuset er indrettet efter ejerens smag og er opdelt med et soveværelse med dobbeltseng og to ...

Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus