Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Vemb - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Vemb - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vemb
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 5 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Vemb - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vemb: 3.8 af 5.0 fra 27 anmeldelser

5 sommerhuse for Vemb - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i VembHus nr: 67790Vemb6 personer,  76 m²500 m til kyst.Sommerhus beliggende i det dejlige Skalstrup-område ved Vemb med mulighed for gode naturoplevelser og fiskeri. Sommerhuset er af god kvalitet med god indretning og smagfulde møbler. Huset er indrettet ...Sommerhus i VembHus nr: 4626Vemb6 personer,  100 m²400 m til kyst.Sommerhus med surround anlæg og moderne møbler, hvor gode film kan nydes. I havestuen med det store lysindfald, kan udsigten eller en god bog nydes. Sommerhuset er indrettet med åben køkken, spiseplads, ...Sommerhus i VembHus nr: 4443Vemb6 personer,  70 m²500 m til kyst.Sommerhus beliggende i det naturskønne sommerhusområde ved Nissum Fjord og tæt på nogle af Danmarks bedste fiskesøer ved Nees. Sommerhuset er godt udnyttet med åbent køkken og stue, to soveværelser med ...Sommerhus i VembHus nr: 4074Vemb6 personer,  71 m²600 m til kyst.I det naturskønne sommerhusområde ved Skalstrup Strand finder I dette ældre sommerhus beliggende på en stor grund, hvor børnene kan boltre sig. Sommerhuset er indrettet efter ejerens smag og er opdelt ...