Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Nørhede - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Nørhede - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Nørhede
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 13 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Nørhede - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Nørhede: 3.8 af 5.0 fra 84 anmeldelser

13 sommerhuse for Nørhede - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i NørhedeHus nr: 77229Nørhede6 personer,  89 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Velholdt sommerhus beliggende for enden af blind vej i naturskønt og roligt område ca. 600 m fra Nissum Fjord. Sommerhuset er indrettet med godt udstyret køkken i åben forbindelse til stuen, hvorfra der ...Sommerhus i NørhedeHus nr: 70815Nørhede6 personer,  111 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Moderne og lyst sommerhus med højt til loftet beliggende på en velplejet og ugeneret grund for enden af stille og rolig vej ca. 150 meter fra den smukke fjord. Huset er absolut allergivenligt med klinker ...Sommerhus i NørhedeHus nr: 77166Nørhede6 personer,  88 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Godt sommerhus med sauna beliggende i naturskønt område ca. 800 meter fra Nissum Fjord, hvor der er god mulighed for at bade og surfe. Sommerhuset er indrettet med funktionelt køkken i åben forbindelse ...Sommerhus i NørhedeHus nr: 4460Nørhede5 personer,  64 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus beliggende i det skønne og rolige naturområde ved Nissum Fjord. Sommerhuset er godt indrettet med køkken og stue i åben forbindelse med udgang til terrasse, som vender mod syd og med udsigt over ...Sommerhus i NørhedeHus nr: 92574Nørhede7 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Rummeligt sommerhus beliggende i et dejligt sommerhusområde tæt på natur, Nissum Fjord og det brusende Vesterhavet. Sommerhuset er godt indrettet med tre soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng, et ...Sommerhus i NørhedeHus nr: 94484Nørhede6 personer,  77 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Sommerhus beliggende på delvist, lukket naturgrund med træer og med ca. 300 m til Nissum Fjord og tæt Vesterhavet. Der er mulighed for at bade og surfe i Fjorden. Ideelt hus til familien der sætter pris ...Sommerhus i NørhedeHus nr: 9209Nørhede6 personer,  72 m²Kæledyr er tilladt.180 m til kyst.Velholdt sommerhus ca. 150 meter fra Nissum Fjord, hvor der er god mulighed for at bade og surfe. Sommerhuset er indrettet med funktionelt køkken i åben forbindelse med stue, hvorfra der er udgang til ...Sommerhus i NørhedeHus nr: 69588Nørhede6 personer,  61 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Sommerhus beliggende i et godt sommerhusområde ved Sdr. Nissum. Huset er godt indrettet med køkken i åben forbindelse med stuen, hvor der kan hygges foran brændeovnen på kolde dage. Fra stuen er der udgang ...Sommerhus i NørhedeHus nr: 86378Nørhede6 personer,  116 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.I et dejligt område mellem hav og fjord, cirka 1000 meter fra en dejlig sandbadestrand ved fjorden, ligger dette sommerhus. Fra stuen er der adgang til den store swimmingpoolafdeling med swimmingpool på ...Sommerhus i NørhedeHus nr: 87522Nørhede4 personer,  68 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus beliggende på lukket, ugenert naturgrund i roligt sommerhusområde, tæt på både Vesterhavet og i gåafstand til Nissum Fjord. Sommerhuset er ældre hyggeligt indrettet med personligt præg. Der er ...

Se alle huse i området.