Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Nørhede - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Nørhede - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Nørhede
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 13 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Nørhede - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Nørhede: 4.2 af 5.0 fra 58 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Nørhede

Hus nr: 77166Nørhede6 personer,  88 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Godt sommerhus med sauna beliggende i naturskønt område ca. 800 meter fra Nissum Fjord, hvor der er god mulighed for at bade og surfe. Sommerhuset er indrettet med funktionelt køkken i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er udgang til overdækket ...Hus nr: 92574Nørhede7 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Rummeligt sommerhus beliggende i et dejligt sommerhusområde tæt på natur, Nissum Fjord og det brusende Vesterhavet. Sommerhuset er godt indrettet med tre soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng, et med to enkeltsenge og et med dobbeltseng ...Hus nr: 85399Nørhede6 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Vedligeholdt familiesommerhus beliggende på dejlig, ugeneret naturgrund med høj bevoksning. Tæt på både Vesterhavet og i gåafstand til Nissum Fjord. Personligt indrettet med tre soverum, heraf et med dobbeltseng (3/4 seng) og to med køjesenge. ...Hus nr: 04460Nørhede5 personer,  64 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus beliggende i det skønne og rolige naturområde ved Nissum Fjord. Sommerhuset er godt indrettet med køkken og stue i åben forbindelse med udgang til terrasse, som vender mod syd og med udsigt over plænen og legeredskaberne til børnene. ...Hus nr: 70815Nørhede6 personer,  111 m²Kæledyr er ikke tilladt.150 m til kyst.Moderne og lyst sommerhus med højt til loftet beliggende på en velplejet og ugeneret grund for enden af stille og rolig vej ca. 150 meter fra den smukke fjord. Huset er absolut allergivenligt med klinker overalt. Separat stue med stor fladskærms-tv ...Hus nr: 94484Nørhede6 personer,  77 m²Kæledyr er tilladt.250 m til kyst.Sommerhus beliggende på delvist, lukket naturgrund med træer og med ca. 300 m til Nissum Fjord og tæt Vesterhavet. Der er mulighed for at bade og surfe i Fjorden. Ideelt hus til familien der sætter pris på fred og ro og enestående naturoplevelser. ...

Se alle huse i området.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus