Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Toftum Bjerge - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Toftum Bjerge - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Toftum Bjerge
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 26 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Toftum Bjerge - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Toftum Bjerge: 4.0 af 5.0 fra 156 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Toftum Bjerge

Hus nr: 61993Toftum Bjerge9 personer,  130 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Rummeligt sommerhus med udsigt til Limfjorden fra terrassen og ca. 200 meter til børnevenlig strand. Rummelig og hyggelig villa med godt lysindfald fra det store vinduesparti i stuen med adgang til sydvendt terrasse. Der er et åbent opholdsmiljø, ...Hus nr: 13015Toftum Bjerge6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Velholdt sommerhus med sauna beliggende på dejlig grund med græsplæne ved Toftum Bjerge. Huset har 40 m² opholdsstue kombineret med køkkenet. Badeværelse fra 2010. Der er tæpper på gulvene. Huset har sauna, hvor I kan få varmen i kroppen efter ...Hus nr: 04273Toftum Bjerge4 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus beliggende kun ca. 400 meter fra Limfjorden med børnevenlig badestrand. Sommerhuset er praktisk indrettet med kombineret stue/køkken. I stuen er der komfortabelt møblement, fladskærms-tv, dvd-afspiller samt internet. Køkkenet er bl.a. ...Hus nr: 09106Toftum Bjerge6 personer,  104 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus med spabad tæt ved børnevenlig badestrand i Toftum Bjerge. Grunden er på 1000 m² og er lettilgængelig, også for gangbesværede og mindre børn, med belægningssten rundt om huset samt let adgang til haven. Huset har et ekstra stort badeværelse ...Hus nr: 63153Toftum Bjerge8 personer,  115 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Velholdt sommerhus på dejlig naturgrund i naturskønne omgivelser i et roligt område ca. 300 m fra Limfjorden. Huset er indrettet med veludstyret køkken med bl.a. keramisk komfur, emhætte, mikroovn og opvaskemaskine. I stuen er der fladskærms ...Hus nr: 96993Toftum Bjerge7 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus med spabad og energibesparende varmepumpe beliggende på en 1150 m² stor naturgrund, kun ca. 500 meter fra Limfjorden og ud til en åben mark. Huset er tilbygget og renoveret i 2014. Åbent køkken i forbindelse med stuen med keramisk ...

Se alle huse i området.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus