Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Toftum Bjerge - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Toftum Bjerge - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Toftum Bjerge
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 24 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Toftum Bjerge - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Toftum Bjerge: 4.0 af 5.0 fra 137 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Toftum Bjerge

Hus nr: 63153Toftum Bjerge8 personer,  115 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Velholdt sommerhus på dejlig naturgrund i naturskønne omgivelser i et roligt område ca. 300 m fra Limfjorden. Huset er indrettet med veludstyret køkken med bl.a. keramisk komfur, emhætte, mikroovn og opvaskemaskine. I stuen er der fladskærms ...Hus nr: 12912Toftum Bjerge6 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus med tæpper på gulvene. Huset er beliggende på ugenert, lukket grund med græsplæne ca. 300 m fra vandet. Der er en stor, delvist overdækket terrasse mod syd samt terrasse mod øst. Huset har en anlagt have med græsplæne. Legeplads på ...Hus nr: 85090Toftum Bjerge5 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.15 m til kyst.Højt beliggende sommerhus i første række, på ugenert grund, med panoramaudsigt over Limfjorden. Huset er i to plan, renoveret i 2013 og er udstyret med energibesparende varmepumpe samt brændeovn. Der er gode havemøbler både på terrassen samt ...Hus nr: 69703Toftum Bjerge6 personer,  72 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus med en dejlig udsigt. Sommerhuset er beliggende på en godt 1000 m² stor naturgrund ca. 600 meter fra Limfjorden. Der finder I en børnevenlig strand med god plads til at boltre sig på en varm sommerdag. Sommerhuset er ...Hus nr: 18375Toftum Bjerge7 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.10 m til kyst.Sommerhus beliggende i første række med fjordudsigt. 22 m² opholdsstue med flot panoramaudsigt over Limfjorden og hele området. 4 soveværelser og entre med garderobe. Huset er enkelt møbleret og har tæppe på gulvene. Fladskærms-tv og radio med ...Hus nr: 96993Toftum Bjerge7 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus med spabad og energibesparende varmepumpe beliggende på en 1150 m² stor naturgrund, kun ca. 500 meter fra Limfjorden og ud til en åben mark. Huset er tilbygget og renoveret i 2014. Åbent køkken i forbindelse med stuen med keramisk ...

Se alle huse i området.