Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Sommerhus Toftum Bjerge - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Toftum Bjerge - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Toftum Bjerge

Hus nr: 85090Toftum Bjerge5 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.15 m til kyst.Højt beliggende sommerhus i første række, på ugenert grund, med panoramaudsigt over Limfjorden. Huset er i to plan, renoveret i 2013 og er udstyret med energibesparende varmepumpe samt brændeovn. Der er gode havemøbler både på terrassen samt ...Hus nr: 59254Toftum Bjerge6 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Velholdt sommerhus beliggende ca. 400 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand og god plads til at boltre sig på en varm sommerdag. Huset er energivenligt med varmepumpe og derved mulighed for lavt forbrug. Huset er indrettet med stor, kombineret ...Hus nr: 61993Toftum Bjerge9 personer,  130 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Rummeligt sommerhus med udsigt til Limfjorden fra terrassen og ca. 200 meter til børnevenlig strand. Rummelig og hyggelig villa med godt lysindfald fra det store vinduesparti i stuen med adgang til sydvendt terrasse. Der er et åbent opholdsmiljø, ...Hus nr: 56306Toftum Bjerge6 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Totalmoderniseret aktivitetssommerhus kun ca. 400 meter fra fjorden med børnevenlig badestrand. Huset fremstår lyst og indbydende og er praktisk indrettet med kombineret stue/køkken. I stuen er der moderne møblement, fladskærms-tv med danske ...Hus nr: 61316Toftum Bjerge6 personer,  45 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Godt, mindre sommerhus beliggende i roligt, naturskønt område på en 750 m² naturgrund med bevoksning. Velegnet for den lille familie.Hus nr: 85089Toftum Bjerge5 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Idyllisk og lyst indrettet sommerhus beliggende på ugeneret, kuperet grund ca. 200 m fra børnevenlig strand. Huset er renoveret i 2013, og der er udsigt til fjorden hele vejen fra sommerhuset. Huset er indrettet med køkken, opholds-/spisestue ...

Se alle huse i området.