Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Toftum Bjerge i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Toftum Bjerge i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark, vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Toftum Bjerge

Hus nr: 69703Toftum Bjerge7 personer,  72 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus med en dejlig udsigt. Huset er beliggende på en godt 1000 m² stor naturgrund ca. 600 meter fra Limfjorden. Der finder I en børnevenlig strand med god plads til at boltre sig på en varm sommerdag. Huset er indrettet med ...Hus nr: 04679Toftum Bjerge6 personer,  65 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Velbeliggende sommerhus med udendørs spabad kun ca. 200 meter fra Limfjorden ved Toftum Bjerge med børnevenlig strand samt god plads til at boltre sig på en varm sommerdag. Sommerhuset er moderniseret med nye møbler og nyt 4-personers spabad. ...Hus nr: 96993Toftum Bjerge7 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus med spabad og energibesparende varmepumpe beliggende på en 1150 m² stor naturgrund, kun ca. 500 meter fra Limfjorden og ud til en åben mark. Huset er tilbygget og renoveret i 2014. Åbent køkken i forbindelse med stuen med keramisk ...Hus nr: 85090Toftum Bjerge5 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.15 m til kyst.Højt beliggende sommerhus i første række, på ugenert grund, med panoramaudsigt over Limfjorden. Huset er i to plan, renoveret i 2013 og er udstyret med energibesparende varmepumpe samt brændeovn. Der er gode havemøbler både på terrassen samt ...Hus nr: 56306Toftum Bjerge6 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Totalmoderniseret aktivitetssommerhus kun ca. 400 meter fra fjorden med børnevenlig badestrand. Huset fremstår lyst og indbydende og er praktisk indrettet med kombineret stue/køkken. I stuen er der moderne møblement, fladskærms-tv med danske ...Hus nr: 99664Toftum Bjerge8 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus beliggende på en 1000 m² naturgrund med græsplæne i Toftum Bjerge. Huset er lyst og godt indrettet med stor opholdsstue med brændeovn og direkte udgang til terrassen. Åben køkken og spisestue. Køkkenet er udstyret med keramiske kogeplader, ...

Se alle huse i området.