Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Vejlby Klit - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Vejlby Klit - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vejlby Klit
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 31 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Vejlby Klit - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vejlby Klit: 4.1 af 5.0 fra 334 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vejlby Klit

Hus nr: 42620Vejlby Klit6 personer,  93 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.På en meget stor naturgrund ligger dette godt indrettede sommerhus. Sommerhuset har store vinduer helt til gulv, som sikrer et virkeligt lyst miljø i huset, uanset tiden på dagen. Det er godt og funktionelt indrettet med god plads til 6 personer. ...Hus nr: 67618Vejlby Klit8 personer,  112 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Velholdt og velbeliggende sommerhus med spabad kun ca. 300 meter fra det brusende Vesterhavet ved Vejlby Klit. Sommerhuset er praktisk indrettet med kombineret stue/køkken. Stuen har moderne møblement, Smart-TV med apps samt både tyske og danske ...Hus nr: 95608Vejlby Klit8 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.350 m til kyst.Velbeliggende sommerhus med udendørs spabad samt diverse aktiviteter, velegnet til flere familier, i et attraktivt område kun ca. 350 meter fra kilometervis af pragtfuld Vesterhavsstrand. Sommerhuset er energivenligt med varmepumpe og derved ...Hus nr: 42488Vejlby Klit10 personer,  172 m²Kæledyr er tilladt.1,3 km til kyst.Velholdt og energivenligt sommerhus af bjælker med spabad og sauna i det smukke område Vejlby Klit, hvor I er tæt på havet, søer, naturen, og hvor der i det hele taget er ”højt til loftet”. Huset er indrettet med både spabad og sauna. Selve ...Hus nr: 40544Vejlby Klit22 personer,  330 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Sommerhus i Vejlby Klit med stor poolafdeling med en stor swimmingpool med svømmetræner, vandrutschebane, sauna, bruseniche og standvandsspabad med plads til 4-6 personer. I aktivitetsrummet kan I tage jer et spil billard ved poolbordet. Her ...Hus nr: 78326Vejlby Klit6 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus på stor naturgrund med læ fra bevoksning, tæt på indkøb og ca. 200 m fra Ferring sø og ca. 500 m fra Vesterhavet. Lyst badeværelse med 2-personers spabad, sauna og gulvvarme. Stort, åbent køkken/stue med udgang til terrassen. Køkkenet ...

Se alle huse i området.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus