Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Vejlby Klit - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Vejlby Klit - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vejlby Klit
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 31 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Vejlby Klit - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vejlby Klit: 4.1 af 5.0 fra 313 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vejlby Klit

Hus nr: 56856Vejlby Klit6 personer,  86 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus på klittop med en storslået udsigt over klitterne og området og ca. 200 m fra det brusende Vesterhavet. Huset har kombineret stue og køkken med bl.a. gratis trådløst internet, tv med dvd-afspiller og parabol internationale ...Hus nr: 78326Vejlby Klit6 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus på stor naturgrund med læ fra bevoksning, tæt på indkøb og ca. 200 m fra Ferring sø og ca. 500 m fra Vesterhavet. Lyst badeværelse med 2-personers spabad, sauna og gulvvarme. Stort, åbent køkken/stue med udgang til terrassen. Køkkenet ...Hus nr: 86918Vejlby Klit8 personer,  153 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Velbeliggende sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna ca. 200 m fra kilometervis af pragtfuld Vesterhavsstrand. Grunden er omgivet af træer og buske og beliggende på en stor naturgrund i et roligt område, hvor man kan være sig selv og nyde ...Hus nr: 85348Vejlby Klit10 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Sommerhus beliggende på naturgrund. Huset er indrettet med hyggelige møbler og er løbende blevet renoveret. Der er installeret internet og aircondition. Omkring huset er en del af haven med terrasse og sandkasse indhegnet. Derudover er der græs ...Hus nr: 42620Vejlby Klit6 personer,  93 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.På en meget stor naturgrund ligger dette godt indrettede sommerhus. Sommerhuset har store vinduer helt til gulv, som sikrer et virkeligt lyst miljø i huset, uanset tiden på dagen. Det er godt og funktionelt indrettet med god plads til 6 personer. ...Hus nr: 03905Vejlby Klit8 personer,  88 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus beliggende kun ca. 500 meter fra det brusende Vesterhavet og ca. 350 meter fra Ferring sø. Husets aktiviteter giver rig mulighed for mange timers underholdning både for børn og voksne. Der er bordfodbold, elektronisk dart samt PlayStation3 ...

Se alle huse i området.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus