Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Sommerhus Fjand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Fjand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Fjand: 4.2 af 5.0 fra 472 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Fjand

Hus nr: 94056Fjand8 personer,  92 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.I den sydlige ende af Nissum Fjord på Fjand Strand tæt på Vesterhavet og fjorden ligger dette sommerhus. Badeværelse med gulvvarme og spabad, vaskemaskine og tørretumbler. Køkken med opvaskemaskine. Stue med tv og dvd-afspiller. Adgang til fælles ...Hus nr: 43523Fjand5 personer,  88 m²Kæledyr er ikke tilladt.70 m til kyst.Sommerhus i flere afdelinger med stråtag og de samme elementer, som er installeret, da huset blev bygget. Det sammen med synlige bjælker i huset gør opholdet til en helt speciel oplevelse. Huset er i to plan med et soverum i stueplan, og de ...Hus nr: 92585Fjand6 personer,  114 m²Kæledyr er ikke tilladt.1,0 km til kyst.Hus nr: 92969Fjand8 personer,  92 m²Kæledyr er tilladt.990 m til kyst.I den sydlige del af Nissum Fjord tæt på Vesterhavet ligger dette sommerhus med spabad, der er indrettet med gode kvalitets møbler og materialer. Sommerhusets veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med spise- og opholdsstue. Der fri adgang ...Hus nr: 66704Fjand6 personer,  92 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Dette sommerhus med spabad og sauna er beliggende i det dejlige ferieområde Fjand Strand, hvor der er kort afstand til Vesterhavet, Nissum Fjord, Thorsminde med gode fiskemuligheder og naturlegeplads i skoven til børnene. Kun ca. 800 m ned til ...Hus nr: 38286Fjand6 personer,  108 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Flot istandsat sommerhus med spabad og sauna og gode, moderne møbler og materialer tæt på Nissum Fjord, beliggende på en 1000 m2 stor grund. Fra husets 1. sal er der en pragtfuld fjordudsigt med klitterne i baggrunden. Udenfor er der et flot ...

Se alle huse i området.