Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Vandborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Vandborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vandborg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 3 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Vandborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vandborg: 3.3 af 5.0 fra 18 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vandborg

Hus nr: 39441Vandborg4 personer,  50 m²Kæledyr er tilladt.6,5 km til kyst.Denne 1.sals lejlighed med 4 sovepladser er beliggende i landsbyen Bonnet ved Lemvig. Lejligheden er rummeligt indrettet med blandet møblering, gratis internet samt en sovesofa i stuen foruden de fire sengepladser. Der er fladskærms-tv med tyske ...Hus nr: 28437Vandborg4 personer,  105 m²Kæledyr er tilladt.4,0 km til kyst.I naturskønt område på 19.500 m² grund ligger dette lille landsted med god plads til 4 personer. Lys tilbygning på 40 m² fra 2009 med tekøkken, sovesofa, fodboldspil, diverse andre spil og spiseplads til 6 personer. Opholdsrum med masser af ...Hus nr: 68121Vandborg5 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.6,5 km til kyst.Denne lejlighed er beliggende i landsbyen Bonnet ved Lemvig kun ca. 6,5 km fra Vesterhavet. Lejligheden er rummeligt indrettet med blandet møblering, gratis internet samt fladskærms-tv med tyske og danske kanaler. Der er en åben terrasse med ...

Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus