Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Vandborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Vandborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vandborg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 3 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Vandborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vandborg: 3.3 af 5.0 fra 16 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vandborg

Hus nr: 28437Vandborg4 personer,  105 m²Kæledyr er tilladt.4,0 km til kyst.I naturskønt område på 19.500 m² grund ligger dette lille landsted med god plads til 4 personer. Lys tilbygning på 40 m² fra 2009 med tekøkken, sovesofa, fodboldspil, diverse andre spil og spiseplads til 6 personer. Opholdsrum med masser af ...Hus nr: 68121Vandborg5 personer,  70 m²Kæledyr er tilladt.6,5 km til kyst.Denne lejlighed er beliggende i landsbyen Bonnet ved Lemvig kun ca. 6,5 km fra Vesterhavet. Lejligheden er rummeligt indrettet med blandet møblering, gratis internet samt fladskærms-tv med tyske og danske kanaler. Der er en åben terrasse med ...Hus nr: 39441Vandborg4 personer,  50 m²Kæledyr er tilladt.6,5 km til kyst.Denne 1.sals lejlighed med 4 sovepladser er beliggende i landsbyen Bonnet ved Lemvig. Lejligheden er rummeligt indrettet med blandet møblering, gratis internet samt en sovesofa i stuen foruden de fire sengepladser. Der er fladskærms-tv med tyske ...

Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus