Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Bovbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Bovbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Bovbjerg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 5 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Bovbjerg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Bovbjerg: 4.3 af 5.0 fra 65 anmeldelser

5 sommerhuse for Bovbjerg - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i BovbjergHus nr: 88966Bovbjerg4 personer,  142 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Gennemrenoveret (2014) sommerhus med spabad beliggende kun ca. 50 meter fra Vesterhavets indbydende strand. Fra næsten alle husets rum samt fra grunden er der en flot panoramaudsigt over Vesterhavet og med Ferring Sø i baggrunden. Det samme ...Sommerhus i BovbjergHus nr: 37477Bovbjerg6 personer,  122 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus ca. 100 meter fra Vesterhavet og en stor sandstrand. Fra grunden er der en flot udsigt over havet og fra tagterrassen en fantastisk panoramaudsigt over Vesterhavet og området. Huset er opført som et dobbelthus med egen afdeling og ...Sommerhus i BovbjergHus nr: 9953Bovbjerg12 personer,  280 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt panoramaudsigt over Vesterhavet og Ferring Sø. I stueetagen er der en pragtfuld swimmingpoolafdeling med 20 m² swimmingpool, opvarmet flisegulv samt 2-personers spabad. Derudover separat sauna. ...