Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Bovbjerg

Sommerhus: Bovbjerg, Vesterhavet, Vestjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 3 svar3.7 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt3,7
Ferieboligens indretning og udstyr3,8
Mest populært hos
Familie/Venner uden børn4,0
Familie/Venner med børn3,5
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Maria - Odense  (Familieferie med børn, april 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“God indretning, fint og hyggeligt møblement, dejligt med film på dvd. Og så fint at der lige var basale ting man kunne låne lidt af, som fx salt, staniol, opvaskemiddel og lignende. / Eneste anke... Det var hyggeligt nok, at man kunne se at der var tale om et privat hus, MEN det kunne være dejligt, hvis mængden af nips var lidt mindre? Dels kunne det være svært, at finde en ledig flade at lægge egne medbragte ting fra sig på. Dels var man konstant nervøs for om børnene fik væltet noget ned. Og dels var det sværere at få gjort ordentligt rent.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Gåtur til fyret”
Ib - Herlev  (Venneferie uden børn, september 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“At det lå tæt på havet”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Tæt på Jens Nørgårds museum”

Ferieboligfaciliteter

6
2
54m²
ja
nej
Inkl.
200 m
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Aktivitetshus
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
1 badeværelse
 
Bygget 1990
 
12 km til restaurant
 
5,5 km til indkøb
 
200 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • Jesperhus
 • Kystcentret Thyborøn
 • Jyllands Akvariet
 • Mønsted Kalkgruber
 • Hjerl Hede
 • Sea War Museum
 • Husnr. 04199
  Huskategori: ★★★★
  Kyst/Sø 200 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  3631123456
  3778910111213
  3814151617181920
  3921222324252627
  402829301234
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  BBad
  KKøkken
  OOpholdsstue
  RRedskabsrum
  VVærelse
  1 Opholdsstue: 2 opredninger, brændeovn, radio, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, Chromecast, tv
  2 Soverum: 1 dobbeltseng, 2 senge
  Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
  Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, airhockey, dart
  Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 94 m², moderne møblering, panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Velbeliggende rækkehus med panoramaudsigt over Vesterhavet kun ca. 200 meter fra huset. Husets aktiviteter giver rig mulighed for mange timers underholdning både for børn og voksne. Der er bl.a. billard, bordtennis, airhockey, bordfodbold samt udendørs dart mv. Huset er praktisk indrettet med åben køkken/stue. Stuen har moderne møblement samt fladskærms-tv med internationale tv-kanaler (bl.a. danske, tyske, svensk, norsk + sport), dvd-afspiller, radio samt gratis internet. Der er brændeovn til en kølig sommeraften eller en efterårsaften med regn og rusk. Køkkenet er bl.a. udstyret med keramisk komfur, emhætte, mikroovn samt kaffemaskine. Huset er energivenligt med varmepumpe og derved mulighed for lavere forbrug. Der er åben terrasse med gode havemøbler samt gasgrill, hvor I kan nyde aftensmaden, mens solen går ned over området. Området har egen legeplads. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

  Om området

  Om Bovbjerg

  Hold ferie i sommerhus i Bovbjerg

  Det røde fyrtårn Bovbjerg byder velkommen til området og er regionens vartegn. Bovbjerg Fyr står på en klint, 41 meter over det brusende Vesterhav. Da fyret blev bygget i 1877 fungerede det som et signallys for skibsfarten. Fyret sender stadig signaler, der kan ses op til 16 sømil væk.

  I dag er fyret tilgængeligt for alle. Når du når toppen af fyret, befinder du dig 26 meter oppe og har en fantastisk udsigt over Limfjorden og Vesterhavet. I fyrtårnet finder du en hyggelig cafe og skiftende kunstudstillinger. Bovbjerg Fyr er en magnet for både lokale og turister med sit kulturprogram.

  Fra Bovbjerg Fyr kan du cykle langs en af Danmarks smukkeste cykelstier til de nærliggende kystbyer Ferring og Trans, der begge ligger direkte ved Vesterhavets stejlkyster og byder på bred sandstrand og flot havudsigt.

  Direkte ved klitten ligger de hyggelige sommerhuse ved Ferring Strand. Omgivet af fredelig natur, finder du en lille badebro, flere picnic- og grillpladser og en af de smukkeste vandrestier, der fører rundt om den idylliske Ferring Sø. Her finder du også et rigt fugleområde.

  Fascineret af området var også maleren Jens Søndergaard, hvis feriehus og atelier i Ferring nu er et museum. For Danmarks vigtigste ekspressionist var naturen, menneske og hav inspiration, og han foretrak tit livet ved havet frem for det i storbyen. I dag bor der stadigvæk kunstnere i og omkring Ferring, hvilket de adskillige gallerier og kunstværksteder er et tydeligt bevis på.

  Handelsbyen Lemvig og havnebyen Thyborøn ligger indenfor kort afstand. Det samme gør det traditionelle Lemvig-tog, der bringer dig direkte til nogle af de smukkeste seværdigheder ved Vesterhavet. Besøg Kystcentret, JyllandsAkvariet, det nye Sea War Museum eller et af de mange andre museer. Oplev de mange kunstværker i det fri, som den berømte Karen-skulptur af kunstneren Alberto Giacometti i Holstebro.

  Andre sommerhusområder omkring Bovbjerg

  Langs vesterhavet finder du en perlerække af skønne sommerhusområder. Nord for Bovbjerg finder ud bl.a. områderne Vejlby Klit og Thyborøn. Tager du nogen længere nordpå til Nordjylland finder du de store og kendte områder såsom Klitmøller, Blokhus, Løkken og Skagen.

  Syd for Bovbjerg kan du holde sommerhusferie i Fjand og Thorsminde. Tager du langs vestkysten længere sydpå, kommer du bl.a. til Søndervig og Hvide Sande.

  Om Vesterhavet

  Hold ferie i sommerhus ved Vesterhavet

  Lange strande og vilde bølger: Vesterhavet er et besøg værd året rundt. I sommerhalvåret kan du nyde de brede badestrande, og opleve den hyggelige feriestemning i byerne langs Vestkysten.

  I vinterhalvåret kan du opleve det brusende Vesterhav fra dets mere barske side. Når vindene blæser op, er der en ganske særlig atmosfære ved Vestkysten. Gå lange ture i de høje klitter og smukke plantager, som ligger ud til Vesterhavet, og vend så hjem til en kop kaffe foran pejsen i sommerhuset.

  Kom tæt på Vesterhavets historie, natur og smukke strande

  På Vesterhavets strande finder du tydelige spor efter tyskernes besættelse af Danmark under 2. Verdenskrig i form af et stort antal bunkers. Tyskerne byggede bunkerne i klitterne, men de fleste af dem ligger i dag nede på selve stranden. De fleste bunkers ved Vesterhavet blev allerede fjernet for nogle år siden.

  I de store fjorde som Ringkøbing Fjord, Nissum Fjord og Limfjorden langs Vesterhavet, finder du et rigt fugle- og dyreliv. Ved blandt andet ved og omkring Nissum Fjord, som rummer nogle af Vestjyllands vigtigste fuglelokaliteter. Derfor er store dele af området også fredet som fuglereservater.

  Langs Vestkysten ligger også nogle af Danmarks dejligste strande. De smukke, brede sandstrande, som hvert år tiltrækker tusinde af gæster. Her kan du hoppe en tur i vandet eller plaske i vandkanten, ligesom strandene er gode til at spille bold eller andre sjove aktiviteter. Ønsker du fred og ro, mens du suger solens stråler til dig, kan du helt sikkert også finde sådan en plads.

  Storm, bølger og havets kraft: Vesterhavets kyst ændrer sig konstant, fordi her hersker naturens styrker. Tidligere forsvandt cirka to meter strand om året i havet. Livet for befolkningen i den midtjyske Vesterhavsregion var hårdt og farligt.

  Mellem Harboøre Tange og Fjaltring igangsatte den danske staten kystbeskyttelse for at stoppe angrebene på det mægtige hav. I 1875 blev den første høfde bygget i Bovbjerg. Det blev efterfulgt af andre bølgebryder, høfder og sikringer, der beskytter den danske kyst. Omkring 100 granit-, beton- og stenede høfder har den hele danske vestkyst i dag.

  Tag på opdagelse i Vestjylland

  Den jyske vestkyst er præget af Vesterhavet. Her er der højt til himlen, masser af saltvandssprøjt, udstrakte strande og imponerende natur. Limfjordslandet mod nord er mildere, bakket og frodigt med små vige og bredninger.

  I læ bag vestkystens klitter er der vældige plantager, og den midtjyske hede byder på store, åbne vidder med bevoksninger af lyng.

  Langs det meste af vestkysten er der lange, brede strande med fint, hvidt sand og store klitområder. I Limfjorden er der roligere vand og mange børnevenlige strande.

  Området byder på et rigt fugle- og dyreliv. Nørre Nissum Fjord er hjemsted for nogle af Vestjyllands vigtigste fugleområder. Klosterheden Plantage er Danmarks største skovplantage. Med et typisk skandinavisk hede- og vandlandskab er der plads til mange forskellige dyr.

  De smukkeste badestrande ved den midterste del af Vesterhavet

 • Thyborøn Strand
 • Fjaltring Høfde Q
 • Vejlby Klit (handicapsti til klitten)
 • Thorsminde Strand (handicapsti til stranden)
 • Sommerhusudlejning ved Vesterhavet

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du over 200 sommerhuse beliggende ved Vesterhavet – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksussommerhus eller et sommerhus med havudsigt finder noget for enhver smag hos DanCenter. Lad dig inspirere af de mange forskellige huse, før du booker en tiltrængt ferie for dig og dine nærmeste. I cirka halvdelen af DanCenters sommerhuse er kæledyr, velkomne.

  Sommerhusområder ved Vesterhavet

  Drømmer du om at holde ferien ved Vesterhavet, finder du her nogle af de populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie hos DanCenter. Lej eksempelvis sommerhus i Vrist, Toftum Bjerge , Gjellerodde eller Fjand.

  Du kan også finde et sommerhus i Vejlby Klit , hvor du kan tage hele familien med i Vejlby Sommerpark eller tag familien med til Thorsminde og oplev den helt specielle charme byen byder på.

  Hold ferie med Danland Feriecenter Lemvig ved Vesterhavet

  Danland Feriecenter Lemvig har hele familien udsigt til en skøn ferie. Her bor du i hyggelige ferieboliger med solterrasse eller overdækket balkon – mange af dem med direkte udsigt over Limfjorden.

  Her har du rig mulighed for at få dyppet tæerne. På den børnevenlige strand kan du bade, surfe og spille beachvolley, og tilbage på feriecentret kan du nyde det store, indendørs poolområde med spa, sauna og tyrkisk dampbad.

  Som gæst på Lemvig-egnen er der meget at tage sig til. Besøg den hyggelige marina og strandpromenade, eller tag til Danmarks største skovdistrikt, Klosterheden, hvor du kan være heldige at se Danmarks eneste bævere.

  Gå på jagt efter kunsthåndværk, besøg arbejdende værksteder, lær om kysten på Kystcentret og meget andet. Du kan også tage en tur til det betagende Vesterhav, som ligger kun 15 km fra feriecentret.

  Rabat på golf i Lemvig Golfklub
  Køb greenfee til 18 hullers-banen på Lemvig Golfklub hos Danland Feriecenter Lemvig for 200 kr. for en hel dag (normalpris 330 kr.) Greenfee kan købes i Lemvig Golfklubs reception eller bestilles på mail eller telefon inden ankomst.

  Golfbanen ligger lige op til feriecentret og bølger sig gennem et smukt bakket og åbent fjordlandskab.

  Du er her: Bovbjerg, Vesterhavet, Sommerhus 04199, 6 personer, Havudsigt