Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Vrist i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Vrist i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark, vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vrist

Hus nr: 38791Vrist10 personer,  180 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med swimmingpool beliggende 400 meter fra Vesterhavets hvide sandstrand. Husets to terrasser, har begge flot udsigt over klitterne. Huset er praktisk indrettet til såvel en, som to familier både sommer og vinter. Det har et åbent køkken ...Hus nr: 67621Vrist6 personer,  107 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Velholdt og velbeliggende sommerhus med sauna kun ca. 300 meter fra det brusende Vesterhavet ved Vrist. Sommerhuset er praktisk indrettet med kombineret stue/køkken med moderne møblement, tv med internationale kanaler, dvd-afspiller, stereoanlæg ...Hus nr: 99817Vrist8 personer,  101 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende på en stor naturgrund kun ca. 300 meter fra det brusende Vesterhavet. Huset fremstår lyst og indbydende og er praktisk indrettet med kombineret stue/køkken. Stuen er moderne møbleret og blandt andet udstyret ...Hus nr: 37850Vrist8 personer,  96 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Lyst og velfungerende sommerhus beliggende på en 1200 m² stor lukket grund med græsplæne, lille bålplads, fodboldmål, gynge og sandkasse. Kort afstand til Vesterhavet og den store sandstrand, hvor det stadig er muligt at finde rav i strandkanten. ...Hus nr: 04872Vrist7 personer,  84 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Velbeliggende sommerhus i første klitrække, kun 50 m fra kilometervis af pragtfuld Vesterhavsstrand ved Vrist. Sommerhuset er praktisk indrettet med kombineret stue/køkken. Stuen har moderne møblement, fladskærms-tv med tyske kanaler samt de ...Hus nr: 28965Vrist6 personer,  95 m²Kæledyr er ikke tilladt.340 m til kyst.Moderniseret helårshus beliggende ca. 340 m fra Vesterhavet med den store, brede sandstrand med flot udsigt over området og klitterne. Huset er godt indrettet og har bl.a. varmepumpe og gaskomfur med el-ovn. Husets badeværelse er renoveret i ...

Se alle huse i området.