Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Sdr. Nissum - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Sdr. Nissum - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Sdr. Nissum
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Sdr. Nissum - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Sdr. Nissum: 4.4 af 5.0 fra 90 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Sdr. Nissum

Hus nr: 97672Sdr. Nissum7 personer,  118 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Moderne og velindrettet sommerhus beliggende på en lukket vej tæt på fjorden. Rummene er store og der er indbyggede skabe på værelserne. Der er overalt moderne møbler, som er afstemt efter rummene. Store vinduesarealer og lyse vægge der gør ...Hus nr: 31833Sdr. Nissum8 personer,  106 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med 4 værelser og 2 badeværelser, det ene med 2-personers spabad, hvor I kan nyde livet med afslappende vandmassage. I de to soveværelser er der tv med parabol og dvd-afspiller. Huset er beliggende på en 900 m² stor naturgrund med ...Hus nr: 08631Sdr. Nissum8 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Moderne og idyllisk sommerhus med spabad og sauna beliggende i det skønne sommerhusområde Nørhede tæt på Nissum Fjord og Vesterhavet. Sommerhuset er godt indrettet med moderne møbler og lyse værelser. Der er 2 værelser med dobbeltsenge samt ...Hus nr: 33203Sdr. Nissum7 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med 3 værelser, gæstetoilet og badeværelse med sauna og spabad, hvor I kan nyde tilværelsen med afslappende massage. Huset er beliggende på en 900 m² stor naturgrund med træer og græsplæne, til de små er der gynge og sandkasse. Huset ...Hus nr: 43807Sdr. Nissum6 personer,  97 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Utraditionelt og solidt sommerhus med sauna bygget i 2017 af håndværksmester, der i den grad sætter kvalitet i højsæde. Sommerhuset er opført i pyramideform med hvide vinduer og sorte tagsten med overdækket terrasse og fliser omkring huset. ...Hus nr: 53105Sdr. Nissum6 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus beliggende på delvist, lukket naturgrund med træer og med ca. 300 m til Nissum Fjord og tæt på Vesterhavet. Huset er lyst og funktionelt indrettet med højt til loftet. Køkkenområde midt i huset og stue med brændeovn. Der er flere terrasser ...

Se alle huse i området.


Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 41.800 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus