Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Sdr. Nissum - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Sdr. Nissum - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Sdr. Nissum
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Sdr. Nissum - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Sdr. Nissum: 4.4 af 5.0 fra 86 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Sdr. Nissum

Hus nr: 08631Sdr. Nissum8 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Moderne og idyllisk sommerhus med spabad og sauna beliggende i det skønne sommerhusområde Nørhede tæt på Nissum Fjord og Vesterhavet. Sommerhuset er godt indrettet med moderne møbler og lyse værelser. Der er 2 værelser med dobbeltsenge samt ...Hus nr: 04150Sdr. Nissum6 personer,  74 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Ældre sommerhus beliggende for enden af blind vej i naturskønt og roligt område ca. 600 m fra Nissum Fjord. Sommerhuset er enkelt og funktionelt indrettet med nyere køkken med bl.a. opvaskemaskine. Udgang til overdækket terrasse. Der er brændeovn ...Hus nr: 31833Sdr. Nissum8 personer,  106 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med 4 værelser og 2 badeværelser, det ene med 2-personers spabad, hvor I kan nyde livet med afslappende vandmassage. I de to soveværelser er der tv med parabol og dvd-afspiller. Huset er beliggende på en 900 m² stor naturgrund med ...Hus nr: 33203Sdr. Nissum7 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med 3 værelser, gæstetoilet og badeværelse med sauna og spabad, hvor I kan nyde tilværelsen med afslappende massage. Huset er beliggende på en 900 m² stor naturgrund med træer og græsplæne, til de små er der gynge og sandkasse. Huset ...Hus nr: 53105Sdr. Nissum6 personer,  60 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus beliggende på delvist, lukket naturgrund med træer og med ca. 300 m til Nissum Fjord og tæt på Vesterhavet. Huset er lyst og funktionelt indrettet med højt til loftet. Køkkenområde midt i huset og stue med brændeovn. Der er flere terrasser ...Hus nr: 09823Sdr. Nissum5 personer,  57 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Velholdt sommerhus beliggende for enden af blind vej i naturskønt og roligt område ca. 600 m fra Nissum Fjord, hvor der er god mulighed for at bade og surfe. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, hvor der er sofagruppe, spiseplads, brændeovn ...

Se alle huse i området.


Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 40.900 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus