Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Sdr. Nissum - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Sdr. Nissum - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Sdr. Nissum
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Sdr. Nissum - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Sdr. Nissum: 4.5 af 5.0 fra 86 anmeldelser

8 sommerhuse for Sdr. Nissum - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 31833Sdr. Nissum8 personer,  106 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med 4 værelser og 2 badeværelser, det ene med 2-personers spabad, hvor I kan nyde livet med afslappende vandmassage. I de to soveværelser er der tv med parabol og dvd-afspiller. Huset er beliggende ...Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 97672Sdr. Nissum7 personer,  118 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Moderne og velindrettet sommerhus beliggende på en lukket vej tæt på fjorden. Rummene er store og der er indbyggede skabe på værelserne. Der er overalt moderne møbler, som er afstemt efter rummene. Store ...Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 8631Sdr. Nissum8 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Moderne og idyllisk sommerhus med spabad og sauna beliggende i det skønne sommerhusområde Nørhede tæt på Nissum Fjord og Vesterhavet. Sommerhuset er godt indrettet med moderne møbler og lyse værelser. ...Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 33203Sdr. Nissum7 personer,  100 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med 3 værelser, gæstetoilet og badeværelse med sauna og spabad, hvor I kan nyde tilværelsen med afslappende massage. Huset er beliggende på en 900 m² stor naturgrund med træer og græsplæne, til ...Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 43807Sdr. Nissum6 personer,  97 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Utraditionelt og solidt sommerhus med sauna bygget i 2017 af håndværksmester, der i den grad sætter kvalitet i højsæde. Sommerhuset er opført i pyramideform med hvide vinduer og sorte tagsten med overdækket ...Sommerhus i Sdr. NissumHus nr: 53105Sdr. Nissum6 personer,  60 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus tæt på Nissum Fjord og Vesterhavet beliggende på delvis lukket naturgrund i enestående naturområde. Sommerhuset er godt indrettet med spisebord, bænk og stole i køkkenet, hvor der er 2 kogeblus, ...

Se alle huse i området.