Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Trans Ferieby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Trans Ferieby - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Trans Ferieby
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Trans Ferieby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Trans Ferieby: 4.4 af 5.0 fra 28 anmeldelser

7 sommerhuse for Trans Ferieby - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 85034Trans Ferieby6 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus beliggende i første række med panoramaudsigt over Vesterhavet. I huset er der installeret energibesparende varmepumpe. Fra den delvist overdækkede terrasse med havemøbler, kan solnedgangen nydes ...Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 61818Trans Ferieby6 personer,  64 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus med havudsigt beliggende bare ca. 50 meter fra det brusende Vesterhavet og den børnevenlige badestrand. Sommerhuset er udstyret med energibesparende varmepumpe og fremstår lyst. Praktisk indrettet ...Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 15448Trans Ferieby5 personer,  64 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i 1. række med panoramaudsigt over det brusende Vesterhavet såvel ude som inde. Huset fremstår lyst og er praktisk indrettet med kombineret stue/køkken. Stuen har panoramaudsigt over Vesterhavet ...

Se alle huse i området.