Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Trans Ferieby - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Trans Ferieby
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.

Sommerhus Trans Ferieby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Trans Ferieby
Rating af huse for Trans Ferieby: 4.2 af 5.0 fra 115 anmeldelser

9 sommerhuse for Trans Ferieby - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 4383Trans Ferieby6 personer,  60 m²100 m til kyst.Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 61818Trans Ferieby6 personer,  64 m²100 m til kyst.Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 44358Trans Ferieby6 personer,  60 m²100 m til kyst.Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 4512Trans Ferieby5 personer,  65 m²50 m til kyst.Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 4708Trans Ferieby5 personer,  60 m²100 m til kyst.Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 6534Trans Ferieby6 personer,  64 m²50 m til kyst.Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 45581Trans Ferieby9 personer,  90 m²300 m til kyst.Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 85034Trans Ferieby6 personer,  65 m²50 m til kyst.Sommerhus i Trans FeriebyHus nr: 15448Trans Ferieby5 personer,  64 m²50 m til kyst.

Se alle huse i området.

Lej sommerhus i Trans ved Fjaltring

Den friske Vesterhavsvind kan godt blæse lidt under dine gåture på den lange strand mellem Fjaltring og Trans. Ved observationsdæk Høfde Q har den lille kystby Fjaltring en populær og børnevenlig strand, som også er god til surfing. Tre kilometer mod nord ligger Trans Kirke direkte på klipperne. Herfra løber en unik cykel- og vandresti langs havet til fyret i Bovbjerg.

Oplev det vilde hav, den hvide himmel, de lyse nætter og det enestående lys med en solnedgang ved Vesterhavet. Stranden er en attraktion for unge og voksne og en ideel legeplads til hunde: her er plads nok til alle. Du kan fiske i havet eller i en af ​​søerne og gå på ravjagt. Hvis du er heldig, kan du også se sæler.

Handelsbyen Lemvig og havnebyen Thyborøn ligger indenfor kort afstand. Du finder også flere af de smukkeste seværdigheder ved Vesterhavet. Her kan du besøge Kystcentret, JyllandsAkvariet, Sea War Museum eller et af de mange andre museer. Ved Holstebro kan du se den berømte Karen-skulptur af kunstneren Alberto Giacometti.