Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Trans Ferieby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Trans Ferieby - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Trans Ferieby
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Trans Ferieby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Trans Ferieby: 4.3 af 5.0 fra 27 anmeldelser

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Trans Ferieby

Hus nr: 85034Trans Ferieby6 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.50 m til kyst.Sommerhus beliggende i første række med panoramaudsigt over Vesterhavet. I huset er der installeret energibesparende varmepumpe. Fra den delvist overdækkede terrasse med havemøbler, kan solnedgangen nydes i takt med at aftensmaden indtages. ...Hus nr: 15448Trans Ferieby5 personer,  64 m²Kæledyr er ikke tilladt.50 m til kyst.Sommerhus i 1. række med panoramaudsigt over det brusende Vesterhavet såvel ude som inde. Huset fremstår lyst og er praktisk indrettet med kombineret stue/køkken. Stuen har panoramaudsigt over Vesterhavet samt er udstyret med bl.a. fladskærms-tv, ...Hus nr: 61818Trans Ferieby6 personer,  64 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Sommerhus med havudsigt beliggende bare ca. 50 meter fra det brusende Vesterhavet og den børnevenlige badestrand. Sommerhuset er udstyret med energibesparende varmepumpe og fremstår lyst. Praktisk indrettet med en kombineret stue/køkken med ...

Tjen op til 41.800 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

Tjen op til 41.800 DKK
skattefrit når du udlejer dit sommerhus