Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Kongsmark Strand

Sommerhus: Kongsmark Strand, Syd-Vest Sjælland, Sjælland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 3 svar3.0 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

6
3
109m²
nej
nej
Inkl.
400 m
 
Problemfri check-in via Smart Lock-nøglebokse
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2001, renoveret i 2015
 
2,0 km til restaurant
 
2,0 km til indkøb
 
400 m til kyst
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 9/3-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 42841
Huskategori: ★★★★
Kyst/Sø 400 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

BBad
BYBryggers
DDepot
EEntré
KKøkken
OTOverdækket terrasse
OOpholdsstue
SPSpisestue
VVærelse
1 Opholdsstue: Brændeovn, tv
2 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, barneseng
1 Anneks: 1 dobbeltseng
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, carport, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund med træer 800 m², hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Sommerhus gennemrestaureret i 2015 med bl.a. nye møbler. Huset ligger i et af de gode lukkede og rolige sommerhusområder. Huset er velindrettet med store og lyse opholdsrum, hvor familien rigtig kan være samlet, slappe af og hygge sig enten med en god film på tv'et eller lettere surfing på det trådløse internet. Stort og veludstyret køkken i åben forbindelse til spisepladsen. 2 soveværelser med dobbeltsenge, i det ene er der elevationssenge samt stor skabsvæg. Badeværelse med gulvvarme samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Annekset er indrettet med dobbeltseng og er et fint sted hvis én eller flere af familiens medlemmer ønsker lidt fred og ro. Velanlagt have med græsplæne hvor der kan leges og spilles bold. Flere terrasser, hvoraf den ene er overdækket, samt en som fungerer som gårdhave og hvor der kan hygges med madlavning på havegrillen og aftensolen kan nydes. Carport og indkørsel med mulighed for parkering af flere biler. Huset er beliggende og i en afstand af ca. 400 m til et stykke af Vestsjællands gode og børnevenlige badestrand. I det nærliggende område Stillinge Strand ca. 2 km derfra findes hyggeligt sommermiljø med is-bar, caféer, restaurant og købmand, hvor de daglige indkøb kan foretages. Ca. 3 km mod syd ligger byen Næsby Strand, hvor der ligeledes ligger en købmand. Hele Vestsjælland er kendt for sin skønne natur og den lange kystlinie og byder på mange naturoplevelser. I de 3 gamle købstæder Korsør, Slagelse og Kalundborg er der gode muligheder for shopping og indkøb.

Huset ikke udlejes til håndværkergrupper.

Om området

Du er her: Kongsmark Strand, Syd-Vest Sjælland, Sommerhus 42841, 6 personer