Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Kongsmark Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Kongsmark Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.

Sommerhus Kongsmark Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Kongsmark Strand: 4.2 af 5.0 fra 102 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Sommerland Sjælland
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Blomstergården
 • Gavnø Slot
 • Herlufholm Gods og Kostskole
 • Zoopark
 • Agersø Traktorbus
 • Flådestation Korsør
 • Go High på Kragerup Gods
 • Vikingeborgen i Trelleborg
 • 8 sommerhuse for Kongsmark Strand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Kongsmark StrandHus nr: 44821Kongsmark Strand5 personer,  71 m²350 m til kyst.Sommerhus på indhegnet grund i roligt område og tæt på vandet ved Kongsmark Strand. Lyst og med store vinduespartier i køkken/alrum og stue. Huset har tre soveværelser og et badeværelse. Stue med brændeovn ...Sommerhus i Kongsmark StrandHus nr: 8450Kongsmark Strand6 personer,  67 m²100 m til kyst.Sommerhus bare cirka 100 meter fra vandkanten i roligt sommerhusområde ved Kongsmark Strand. Åbent og veludstyret køkken i forbindelse med opholdsstuen med brændeovn. Fra stuen er der to udgange til den ...Sommerhus i Kongsmark StrandHus nr: 8488Kongsmark Strand6 personer,  68 m²150 m til kyst.Sommerhus med en rigtig fin beliggenhed tæt ved god badestrand ved Kongsmark Strand. Sommerhuset er på 68 m² og er bygget i 1966. I 2008 gennemgik ferieboligen en totalrenovering. Huset egner sig til seks ...Sommerhus i Kongsmark StrandHus nr: 9534Kongsmark Strand6 personer,  98 m²150 m til kyst.Velindrettet sommerhus meget tæt på vandet og i roligt sommerhusområde ved Kongsmark Strand. Sommerhuset er renoveret i 2021 med bl.a. nyt badeværelse og har åbent køkken i forbindelse med stue og spisespise. ...Sommerhus i Kongsmark StrandHus nr: 52712Kongsmark Strand6 personer,  109 m²550 m til kyst.Med udsigt over markerne ligger dette velholdte hus for enden af lukket vejen og gåafstand ned til vandet ved Kongsmark Strand. Sommerhuset har to soveværelser og i et anneks med to enkeltsenge og lille ...Sommerhus i Kongsmark StrandHus nr: 19013Kongsmark Strand8 personer,  102 m²260 m til kyst.Sommerhus for enden af vejen med udsigt over skønt fredet område og i kort gåafstand til vandet ved Kongsmark Strand. Der er to sovepladser i hvert af husets fire værelser. Det ene badeværelse er med adgang ...Sommerhus i Kongsmark StrandHus nr: 7167Kongsmark Strand6 personer,  50 m²300 m til kyst.I Kongsmark Strand, tæt på havet, finder I dette sommerhus med sauna. Sommerhuset har godt køkken/alrum, to gode soveværelser samt badeværelse. Der findes ingen tv-kanaler i huset. Tv kan forbindes til ...Sommerhus i Kongsmark StrandHus nr: 42841Kongsmark Strand6 personer,  109 m²400 m til kyst.Sommerhus gennemrestaureret i 2015 med bl.a. nye møbler. Huset ligger i et af de gode lukkede og rolige sommerhusområder. Huset er velindrettet med store og lyse opholdsrum, hvor familien rigtig kan være ...

  Se alle huse i området.