Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Karrebæksminde

 
Søg område: Karrebæksminde
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 14 ferieboliger.

Sommerhus Karrebæksminde

Sommerhus Karrebæksminde - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Karrebæksminde
Rating af huse for Karrebæksminde: 4.0 af 5.0 fra 21400 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Sommerland Sjælland
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Blomstergården
 • Gavnø Slot
 • Herlufholm Gods og Kostskole
 • Zoopark
 • Agersø Traktorbus
 • Flådestation Korsør
 • Go High på Kragerup Gods
 • Vikingeborgen i Trelleborg
 • 14 sommerhuse for Karrebæksminde - vores gæster anbefaler:

  Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 36694Karrebæksminde4+1 person,  68 m²500 m til kyst.Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 36683Karrebæksminde4+1 person,  68 m²Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 4561Karrebæksminde6+2 personer,  110 m²500 m til kyst.Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 36759Karrebæksminde2+2 personer,  48 m²500 m til kyst.Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 4563Karrebæksminde4+1 person,  65 m²Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 36755Karrebæksminde2+2 personer,  48 m²500 m til kyst.Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 48560Karrebæksminde4+2 personer,  96 m²Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 70561Karrebæksminde4+2 personer,  96 m²Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 36679Karrebæksminde4+1 person,  68 m²Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 8671Karrebæksminde4+1 person,  68 m²Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 36701Karrebæksminde4+1 person,  68 m²Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 36675Karrebæksminde4 personer,  68 m²Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 44333Karrebæksminde4+1 person,  68 m²500 m til kyst.Feriebolig i KarrebæksmindeHus nr: 48588Karrebæksminde4+2 personer,  68 m²

  Se alle huse i området.

  Karrebæksminde er en sand perle i Sydsjælland. I Karrebæksminde møder du Sydsjællands bedste badestrand. Den fine sandbund, det blå flag og børnevenlige dybde gør hele herligheden til et skønt feriemål for alle, der elsker strand, hav og badeliv. Her kan du i øvrigt krydre strandlivet med en inspirerende slentretur i den hyggelige fiskerby, hvor atmosfæren får ferieglæden op og pulsen ned. Livet i Karrebæksminde er langsomt - der er ikke tid til stress og jag.

  Friske fisk og skaldyr kan købes langs kanalen og tages med hjem, eller nydes ved de små borde som fiskehandlerne har sat frem ved kanalens bred. Du kan også vælge at slå dig ned i en af stedets dejlige restauranter eller hyggelige caféer.

  Oplevelser og seværdigheder i sommerhus Karrebæksminde

  Karrebæksminde og Enø er naturoplevelser for hele familien. Området er perfekt til cykelture, og fuglelivet er enestående bl.a. på grund af de mange smukke rovfugle. Fjorden er et rigtigt godt sted at tage på fisketur for at fange krabber, fladfisk og fjordrejer.

  Der er et rigt udbud af aktiviteter for både børn og voksne. Besøg f.eks. BonBon-Land, Gavnø Slot eller Susåen.

  Et hyggeligt og dejligt sted, hvor du kan finde alt, hvad du behøver for at få en dejlig ferie.
  Vesterhave Strand er den perfekte strand, når man er i Karerbæksminde og ikke orker for mange mennesker, men derimod gerne vil ligge i mere rolige omgivelser. I kan parkere ved Molen, stejleplasen eller Enø Strand, hvor I også finder toiletter. Når man kommer forbi en smule tang og sten, kommer man til den dejligste sandstrand under havets overflade.

  På besøg på Enø - hvad skal du se?

  Fra Karrebæksminde kan du gå over græshoppebroen, som er en klapbro, der blev indviet i 1936. Den fungerer som bindeled mellem Karrebæksminde og Enø.
  På Enø finder du:

  Oplevelser for hele familien på Sjælland

  Tæt på Karrebæksminde ligger legendariske Næstved, som er en gammel handelsby. Her kan man spadsere gennem den hyggelige by, og hvis man er frisk på at gå lidt mere, kan man besøge Herlufsholm-skoven.
  Man kan også gå ned ad Rolighedsvej, hvor man i fodboldsæsonen kan besøge Næstved Stadion og eventuelt synge med på en slagsang eller to og få en sludder med de lokale Næstved-fans.
  På ferie i sommerhus på Karrebæksminde er du tæt på det hele og har andre gode muligheder for at opleve attraktioner og seværdigheder på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Disse steder byder på både smukke naturoplevelser, hyggelige byer og Knuthenborg Safaripark. På Møn finder du også Møns Klint, der afgjort er en tur værd.Rabat på populære attraktioner med DanCenter

  Fra Karrebæksminde kan du også tage på slotsbesøg. Gavnø Slot på Gavnø, der huser en af Danmarks største samlinger af kunstgenstande, ligger tæt på Enø, men Gisselfeld Slot ligger lidt længere væk. Du kan også køre på dagstur til Frederiksborg Slot i Hillerød, Fredensborg Slot eller Kronborg i Helsingør.

  Rabat på attraktioner

  Danmark byder på et stort udvalg af forskellige attraktioner for hele familien. Når du lejer sommerhus på Enø med DanCenter, får du rabat på entrebilletten på en række populære attraktioner fordelt over hele Danmark. Du får blandt andet rabat på entrebilletten til LEGOLAND, Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.
  Læs mere her om hvilke attraktioner i Danmark, som du får rabat hos med DanCenter.

  Lokalkontor Karrebæksminde

  Vores lokalkontor DanCenter Karrebæksminde står for sommerhusudlejning på Enø og er klar til at hjælpe dig under din ferie i sommerhus på Enø. Lokalkontoret ligger på Enø i forbindelse med Danland Feriecenter Karrebæksminde. Det er også her, hvor du skal hente nøglen til dit sommerhus.
  Når du lejer sommerhus på Karrebæksminde, kan du finde flere sommerhuse med en god beliggenhed cirka 100 meter til kysten. På hyggelige feriedage kan du sidde foran sommerhusets brændeovn, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side.

  I de fleste af sommerhusene hos DanCenter er husdyr tilladt. Du behøver derfor ikke at lade familiens firbenede ven blive hjemme, når ferien går i sommerhus i Danmark tage hunden med på ferie.

  Nyhedsbrev

  Har du lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration til din næste ferie i sommerhus, tilbud og konkurrencer et par gange om ugen? Du kan tilmelde dig til vores nyhedsmail her.

  Alternativer til sommerhus Karrebæksminde

  Søg efter sommerhus til leje på DanCenters hjemmeside ved at benytte de forskellige filtre eller søg efter sommerhus direkte på kortet. Her kan du også se sommerhuse til leje på Enø og andre steder i Danmark.

  Der findes flere kendte og mindre kendte sommerhusområder langs de sjællandske kyster. Lej sommerhus i Sydvestsjælland der byder på flere skønne sommerhusområder som Bjerge.

  Lej sommerhus i Nordsjælland, hvor feriebyerne Gilleleje, Liseleje, Tisvildeleje, Rågeleje og Hornbæk ligger som perler på en snor. Syd for Sjælland kan du leje sommerhus i MarielystFalster eller sætte kursen mod et sommerhus på Lolland, Møn eller Bogø. Book feriebolig på Enø med Danland Feriecenter

  Danlands feriecenter Karrebæksminde

  Danlands Karrebæksminde Feriecenter på Enø byder på rolige omgivelser kun et stenkast fra vandet og få meter fra, når du kommer over broen fra Karrebæksminde og Sjælland. Her kan du slappe af i en skøn feriebolig på Enø. Læs mere om Danland Karrebæksminde Feriecenter på Enø her. Det er et godt alternativ til sommerhus Karrebæksminde.

  Karrebæksminde er en dejlig destination for hele familien og oplagt en miniferie eller en forlænget weekend i rolige omgivelser og med natur og vand tæt på. Danland Feriecenter Karrebæksminde er et sted for hele familien.
  Danland Feriecenter byder også på flere feriecentre i nærheden af Enø. De nærmeste feriecentre ligger i Gilleleje, på Møn og i Marielyst på Falster.