Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus på Djursland - ved natur og attraktioner

 
Søg område: Djursland (Mols)
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 299 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus på Djursland - ved natur og attraktioner

Lej sommerhus på Djursland - ved natur og flere sjove attraktioner

Den storslåede natur er en attraktion i sig selv på Djursland, men når du holder ferie i et sommerhus på Djursland, er du samtidig tæt på nogle af Danmarks bedste attraktioner. Ligesom du er tæt på flere skønne naturoplevelser og børnevenlige strande.

Oplevelser er der nok af og med DanCenters mere end 400 sommerhuse på Djursland - er der rig mulighed for at finde det helt perfekte sommerhus til din ferie. Du kan både leje et klassisk sommerhus eller et luksussommerhus på Djursland.

Start din søgning efter et sommerhus på Djursland her:

Læs mere om Djursland (Mols)
Rating af huse for Djursland (Mols): 4.1 af 5.0 fra 11798 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • 299 sommerhuse for Djursland (Mols) - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i ThorsagerHus nr: 9082Thorsager8 personer,  89 m²7 km til kyst.Sommerhus i Følle StrandHus nr: 52418Følle Strand6 personer,  66 m²300 m til kyst.Sommerhus i HelgenæsHus nr: 6449Helgenæs6 personer,  71 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i HelgenæsHus nr: 6915Helgenæs6 personer,  87 m²800 m til kyst.Sommerhus i Handrup BakkerHus nr: 7844Handrup Bakker8 personer,  114 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i DejretHus nr: 49645Dejret6 personer,  78 m²350 m til kyst.Sommerhus i EbdrupHus nr: 44832Ebdrup5 personer,  59 m²6 km til kyst.Sommerhus i EbdrupHus nr: 48348Ebdrup6 personer,  106 m²8 km til kyst.Sommerhus i Egsmark StrandHus nr: 48956Egsmark Strand8 personer,  131 m²400 m til kyst.Sommerhus i EbdrupHus nr: 43930Ebdrup8 personer,  108 m²10 km til kyst.Sommerhus i FuglslevHus nr: 8777Fuglslev6 personer,  90 m²6,0 km til kyst.Sommerhus i Handrup BakkerHus nr: 4765Handrup Bakker8 personer,  100 m²3,0 km til kyst.Feriebolig i Øer Maritime FeriebyHus nr: 9510Øer Maritime Ferieby6 personer,  122 m²Sommerhus i EbeltoftHus nr: 9883Ebeltoft12 personer,  163 m²900 m til kyst.Sommerhus i Lyngsbæk StrandHus nr: 79972Lyngsbæk Strand6 personer,  72 m²200 m til kyst.Sommerhus i EbdrupHus nr: 57327Ebdrup6 personer,  73 m²10 km til kyst.Sommerhus i FuglslevHus nr: 45707Fuglslev8 personer,  70 m²6 km til kyst.Sommerhus i Boeslum StrandHus nr: 9692Boeslum Strand10 personer,  156 m²100 m til kyst.Sommerhus i Lyngsbæk StrandHus nr: 44774Lyngsbæk Strand8 personer,  64 m²925 m til kyst.Sommerhus i Handrup BakkerHus nr: 33111Handrup Bakker7 personer,  45 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i FuglslevHus nr: 49714Fuglslev6 personer,  76 m²6,0 km til kyst.Feriebolig i Øer Maritime FeriebyHus nr: 74623Øer Maritime Ferieby4+2 personer,  65 m²5 m til kyst.Sommerhus i Dråby StrandHus nr: 44360Dråby Strand6 personer,  65 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i EbdrupHus nr: 45791Ebdrup4 personer,  113 m²6 km til kyst.Sommerhus i FuglslevHus nr: 24259Fuglslev8 personer,  81 m²6,0 km til kyst.Feriebolig i Øer Maritime FeriebyHus nr: 4818Øer Maritime Ferieby4+3 personer,  63 m²750 m til kyst.Sommerhus i EbdrupHus nr: 45736Ebdrup6 personer,  83 m²6 km til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 43927Ebeltoft6 personer,  88 m²900 m til kyst.Sommerhus i FuglslevHus nr: 9453Fuglslev6 personer,  78 m²7 km til kyst.Sommerhus i EbeltoftHus nr: 48932Ebeltoft6 personer,  57 m²250 m til kyst.
  Se alle 299 DanCenter sommerhuse for Djursland (Mols)

  Lej et Djursland sommerhus

  DanCenter Sommerhusudlejning på Djursland har mere end 400 sommerhuse til leje. Du finder derfor nemt et dejligt sommerhus, der eksempelvis passer til din sommerferie. På Djursland kan du næsten opleve hele Danmarks smukke natur på et sted. Her finder du en frodig natur, smukke landskaber og store skovområder. På Mols kan du tage på udflugt i et af Danmarks mest kuperede landskaber i Nationalpark Mols bjerge, eller besøge hyggelige Ebeltoft, som huser den berømte Fregatten Jylland.

  Når du holder ferie i sommerhus eller en feriebolig på Djursland, er du tæt på flere kendte forlystelser. Prøv vilde forlystelser i Djurs Sommerland, træd ind i en anden verden i Randers Regnskov, se på forunderlige havdyr i Kattegatcentret, kør rundt mellem aber og geparder i Ree Park Safari og mød ørne, bjørne og ulve i Skandinavisk Dyrepark.

  Den smukke natur på Djursland er en attraktion i sig selv

  En oplagt måde at udforske Djurslands smukke natur er på cykel. På Djursland finder du en masse stier, som fører dig rundt i området. Prøv blandt andet Gjerrildbanestien, som følger den gamle og nedlagte jernbane, der løber fra Gjerrild i Nordøst til Ryomgård på midten af Djursland.

  På den sydlige del af Djursland finder du Mols. En stor del af Mols består af Nationalpark Mols Bjerge, som blev etableret i 2008. Her finder du én af Danmarks absolut mest unikke og smukke natur. Det mest kendte område i Nationalparken er Mols bjerge, som er et kuperet bakkelandskab.

  Agri Bavnehøj er med sine 137 meter Mols Bjerges højeste punkt. I parken findes også dyreparken Ree Park, hvor du kan opleve mere end 100 forskellige dyrearter. Besøg også den smukke Stubbe sø, som er Djurslands største sø.

  Syd for Nationalpark Mols Bjerge finder du Mols’ hovedby Ebeltoft, som er Syddjurs’ største by. Her kan du opleve Glasmuseet Ebeltoft, som er Danmarks eneste museum for glaskunst, og naturligvis den imponerende Fregatten Jylland, som deltog i de Slesvigske krige i 1800-tallet.

  Ebeltoft besøges hvert år af et stort antal turister, som nyder godt af de gode badestrande i områder, det hyggelige byliv og naturligvis Nationalpark Mols Bjerge. Fra Ebeltoft er der færgeoverfart til Sjælland.

  Lej sommerhus på Djursland nær gode strande

  Når du lejer sommerhus på Djursland, er du tæt på flere rigtig gode, børnevenlige badestrande. På den nordlige del af Djursland ligger Fjellerup Strand, der byder på en fin sandstrand og lavt vand - en god og børnevenlig strand for hele familien. Hos DanCenter finder du et større udvalg af sommerhuse ved netop Fjellerup Strand.

  Du finder også flere gode strande på den sydlige del af Djursland, nær Ebeltoft. Så du kommer ikke til at gå ned på steder, hvor der kan bygges sandslotte.

  Nogle af Danmarks bedste attraktioner inden for rækkevidde

  Lej sommerhus på Djursland, og hold ferie tæt på nogle af Danmarks bedste attraktioner. Inden for rækkevidde finder du velkendte Djursland Sommerland, hvor du kan give dig i kast med de vilde forlystelser. Her er forlystelser til alle aldre.

  Du kan også komme tættere på dyrelivet i Kattegatcentret i Grenaa, Ree Dyrepark ved Ebeltoft eller Randers Regnskov. Er du mere til et historisk indspark, skal du lægge vejen forbi Fregatten Jylland i Ebeltoft.

  Rabat på attraktioner med DanCenter

  Lej dit sommerhus hos DanCenter og få rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se hvilke attraktioner du får rabat på, når du holder din ferie med DanCenter.

  Lokale smage på Djursland

  Når du holder ferie på Djursland, kan du bruge dagen på at køre på opdagelse efter områdets lokale smage. Du finder flere forskellige specialforretninger og delikatessebutikker, der har fokus på at bruge områdets råvarer i deres produktion.

  Besøg gårdbutikker og køb lækkerier til frokostbordet eller lækre grøntsager til salaten og kød til grillen. Senere kan du gå i krig i sommerhusets køkken og drage udnyttelse af, at du holder ferie i sommerhus.

  På Djursland finder du også flere restauranter, der er nævnt Michelin Guiden, så du kan få en velsmagende oplevelser, hvis du ikke lige orker at tilberede retterne selv.

  Tag på besøg på Anholt

  Fra Grenaa kan du tage færgen til et lille stykke af paradis ude i Kattegat. Her finder du øen Anholt. Der byder på skønne naturoplevelser og et hyggeligt havnemiljø på øen, hvor du kan spise frokost eller middag, inden turen går tilbage til Djursland.

  På øen finder du Nordeuropas største lavhede, Ørkenen. Øen byder på flere gode oplevelser i naturen. På den nordøstlige spids af øen finder du sælreservatet Totten. Her kan du se sælerne på tæt hold fra land. I området finder du også Anholt Fyr.

  Sommerhusudlejning på Djursland

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du 400 sommerhuse beliggende på Djursland – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus eller et luksus sommerhus på Djursland.

  Når du søger efter et sommerhus til leje på Djursland på vores hjemmeside, kan du filtrere din søgning efter, om det skal være et sommerhus på Djursland med havudsigt eller pool. På den måde kan du lede efter lige det sommerhus, der passer bedst til dig og din ferie.

  Du er altid velkommen til at kontakte DanCenter Sommerhusudlejning på Djursland. Vi står klar til at hjælpe dig med at få den bedste ferie.

  Sommerhusområder tæt ved Djursland

  Fra Bornholm i øst, over Fyn midt i landet til Blåvand i vest og Skagen i nord - DanCenter tilbyder sommerhuse i hele Danmark.

  Rundt om Djursland findes der også andre populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie hos DanCenter. Hos DanCenter har vi sommerhus til leje i hele Danmark.

  Du kan blandt andet leje sommerhus i de populære sommerhusområder Juelsminde, As Vig og Pøt Strandby eller Als Odde og Øster Hurup i Himmerland.

  Book en ferielejlighed på Djursland

  Du kan også booke et anden form for feriehus på Djursland og besøge et af Danlands feriecentre. På Djursland har Danland Feriecenter 2 centre. Hold ferie i Feriecenter Bønnerup Strand i Norddjurs, hvor du finder aktiviteter som swimmingpool, børnebassin, spa, sauna og dampbad. Feriecentret ligger kun 1 times kørsel fra Aarhus.

  Eller du kan holde ferie i en ferielejlighed i Djursland ved Ebeltoft i Danlands feriecenter Øer Maritime Ferieby. Her kan du nyde den indendørs swimmingpool og sauna, samt aktiviteter som bordtennis, fodbold, beachvolley, tennis og minigolf.

  Spørgsmål og svar omkring Djursland (Mols)

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Djursland?

  DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse på Djursland. Du kan søge efter et sommerhus til din ferie på Djursland blandt mere end 400 sommerhuse.

  Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med udlejning af sommerhuse. Du er dermed i sikre hænder, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, der passer til dine behov.

  Hvilke steder bør du besøge ved Djursland?

  Når du lejer sommerhus på Djursland, er du tæt på flere af Danmarks største attraktioner. Du kan blandt andet besøge:

  • Kattegatcentret i Grenaa og bliv klogere på dyrelivet under havets overflade
  • Djurs sommerland, hvor du kan blive rundtosset i parkens mange forlystelser
  • Randers Regnskov og tættere på dyrelivet
  • Skandinavisk Dyrepark
  • Ree Park Safari ved Ebeltoft

  Hvilke aktiviteter anbefaler skal du prøve, når du besøger Djursland?

  Hold ferie på Djursland og vær tæt på flere at Danmarks største attraktioner og naturoplevelser. Her er nogle af de aktiviteter, som du kan kaste dig over på Djursland:

  • Besøge forlystelsesparker
  • Besøge dyreparker som Skandinavisk Dyrepark og Ree Park Safari
  • Se områdets slotte og borge
  • Gåture i Nationalpark Mols Bjerge