Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Fuglsøvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Fuglsøvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Fuglsøvig
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Fuglsøvig - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Fuglsøvig: 4.5 af 5.0 fra 84 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • 9 sommerhuse for Fuglsøvig - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i FuglsøvigHus nr: 38445Fuglsøvig8 personer,  94 m²350 m til kyst.Højt beliggende sommerhus med spabad, sauna og en af de smukkeste udsigter over Kattegat, som Mols kan præstere. Ca. 350 meter til badestrand. Huset er indrettet i meget høj kvalitet med en imponerende ...Sommerhus i FuglsøvigHus nr: 40458Fuglsøvig6 personer,  80 m²300 m til kyst.Sommerhus med udsigt over vand beliggende i det rolige sommerhusområde ved Fuglsø Vig. Fra sommerhuset kan udsigten over Fuglsø Vig og Begtrup Vig nydes i fulde drag. Sommerhuset har store panoramavinduer, ...Sommerhus i FuglsøvigHus nr: 25082Fuglsøvig10 personer,  150 m²400 m til kyst.Gennemført sommerhus med gulvvarme overalt der bliver suppleret med både brændeovn og solvarme, hvilket sikrer en billigere opvarmning af huset. Huset er velindrettet og veludstyret og byder på perfekte ...Sommerhus i FuglsøvigHus nr: 40974Fuglsøvig8 personer,  105 m²700 m til kyst.Kun et kvarter fra Ebeltoft og midt i Mols Bjerge Nationalpark ligger dette hus på en stor naturgrund på lukket grusvej og tæt ved flere strande, både med badestrand og fiskevand. Huset er lyst og indbydende ...Sommerhus i FuglsøvigHus nr: 4768Fuglsøvig8 personer,  95 m²400 m til kyst.Dette sommerhus ligger med fuld udsigt til Kattegat ved Fuglsøvig fra hele den store stue. Husets lille køkken har også en meget smuk udsigt. Fra køkkenet er der direkte udgang til terrassen, hvor I også ...Sommerhus i FuglsøvigHus nr: 73618Fuglsøvig10 personer,  184 m²200 m til kyst.Dette sommerhus ligger ca. 200 m fra en dejlig badestrand med direkte stiadgang og lige op til Mols Bjerge med en pragtfuld og uspoleret natur og et fantastisk dyreliv lige udenfor vinduerne. Ved stranden ...Sommerhus i FuglsøvigHus nr: 4236Fuglsøvig6 personer,  70 m²150 m til kyst.Sommerhus beliggende på en meget attraktiv grund ved Fuglsøvig helt ned til Kattegat. På den store terrasse kan I nyde den smukke natur, som ligger lige uden for huset. Indendørs ligger stuen og køkkenet ...Sommerhus i FuglsøvigHus nr: 37448Fuglsøvig6 personer,  88 m²200 m til kyst.Arkitekttegnet sommerhus beliggende i det utrolige naturskønne område ved Fuglsø på Mols. Huset er højt beliggende og giver dermed en flot udsigt over Vigen. Der er åbent køkken og stue så alle kan snakke, ...

  Se alle huse i området.