Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Dejret - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Dejret
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.

Sommerhus Dejret - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Dejret: 3.8 af 5.0 fra 179 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • 8 sommerhuse for Dejret - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i DejretHus nr: 93888Dejret6 personer,  79 m²300 m til kyst.Lyst og indbydende sommerhus ikke langt fra Kalø Vig. Brændeovnen kan skabe hyggestemning og der er plads til at alle kan udfolde sig, hygge og spille spil. Huset er på 79 m² og har et åbent og lyst miljø, ...Sommerhus i DejretHus nr: 67490Dejret8 personer,  150 m²500 m til kyst.Godt beliggende sommerhus med swimmingpool helt ud til den fineste natur for enden af en lukket vej. Husets poolafdeling omfatter også spabad og sauna til afslapning. Der er direkte udgang fra poolafdelingen ...Sommerhus i DejretHus nr: 11400Dejret7 personer,  80 m²100 m til kyst.Dejligt renoveret (2019) rummeligt sommerhus med havudsigt. Sommerhuset er lyst og skandinavisk indspireret med alle muligheder for at familien kan få en dejlig ferie. Stor terrasse med udsigt over mark ...Sommerhus i DejretHus nr: 42499Dejret6 personer,  170 m²400 m til kyst.På Mols Hoved i det skønne område Dejret finder I dette swimmingpoolhus. Huset byder på en separat afdeling med swimmingpool, her kan hele familien få masser af timer til at gå. Derudover indeholder huset ...Sommerhus i DejretHus nr: 49645Dejret6 personer,  78 m²350 m til kyst.Ved Dejret finder I dette sommerhus med sauna og spabad. Sommerhuset har tre soveværelser, badeværelse og køkken i åben forbindelse med spiseafdeling og opholdsstue, hvor der er brændeovn. Der er træterrasser ...Sommerhus i DejretHus nr: 73571Dejret6 personer,  125 m²200 m til kyst.På en naturgrund beliggende få meter fra havet finder I dette sommerhus, der uden tvivl hurtigt vil føles som jeres andet hjem. Poolafdeling indeholdende swimmingpool, spabad og sauna. Den gennemtænkte ...Sommerhus i DejretHus nr: 44419Dejret6 personer,  71 m²300 m til kyst.Traditionelt sommerhus på dejlig grund med mulighed for skygge og læ fra de gamle træer i Knebel. Nyd områdets fred og ro på husets store terrasse. Både den hyggelige stue med brændeovn og det rummelige ...Sommerhus i DejretHus nr: 17862Dejret10 personer,  240 m²200 m til kyst.Ca. 200 meter fra vandet ligger dette store swimmingpoolhus på en stor naturgrund. Indvendigt er der også mange kvadratmeter at boltre sig på - swimmingpoolrummet er på ikke mindre end 80 m², hvor af de ...

  Se alle huse i området.