Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Dejret - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Dejret - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Dejret
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 10 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Dejret - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Dejret: 3.7 af 5.0 fra 164 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • 10 sommerhuse for Dejret - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i DejretHus nr: 11400Dejret7 personer,  80 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Ældre, rummeligt sommerhus med havudsigt. Stor terrasse med udsigt over mark og vand. Beliggende på let skrånende naturgrund med træer og buske.Sommerhus i DejretHus nr: 17862Dejret8 personer,  240 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Ca. 200 meter fra vandet ligger dette store swimmingpoolhus på en stor naturgrund. Indvendigt er der også mange kvadratmeter at boltre sig på - swimmingpoolrummet er på ikke mindre end 80 m², hvor af de ...Sommerhus i DejretHus nr: 42499Dejret6 personer,  170 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.På Mols Hoved i det skønne område Dejret finder I dette swimmingpoolhus. Huset byder på en separat afdeling med swimmingpool, her kan hele familien få masser af timer til at gå. Derudover indeholder huset ...Sommerhus i DejretHus nr: 50374Dejret4 personer,  64 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Familiesommerhus med stor have, hvor der er god plads til boldspil og leg. Fra køkkenet er der åbent til stuen, så alle kan deltage i spil, film eller leg samtidig med at der laves aftensmad. I sommerperioden ...Sommerhus i DejretHus nr: 67490Dejret8 personer,  150 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,0 km til kyst.Godt beliggende sommerhus med swimmingpool helt ud til den fineste natur for enden af en lukket vej. Husets poolafdeling omfatter også spabad og sauna til afslapning. Der er direkte udgang fra poolafdelingen ...Sommerhus i DejretHus nr: 52795Dejret6 personer,  95 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus med udsigt til havet ved Dejret fra tre sider af huset. Her er alle muligheder for at slappe af og hygge sig i et afslappende og smagfuldt indrettet hus med alle bekvemmeligheder. ...Sommerhus i DejretHus nr: 37775Dejret6 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Velholdt sommerhus moderniseret i 2020, beliggende nær børnevenlig strand. Have med åben og lukket terrasse samt udestue.Sommerhus i DejretHus nr: 93888Dejret8 personer,  79 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Lyst og indbydende sommerhus ikke langt fra Kalø Vig. Brændeovnen kan skabe hyggestemning og der er plads til at alle kan udfolde sig, hygge og spille spil. Huset er på 79 m² og har et åbent og lyst miljø, ...Sommerhus i DejretHus nr: 73571Dejret8 personer,  125 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.På en naturgrund beliggende få meter fra havet finder I dette sommerhus, der uden tvivl hurtigt vil føles som jeres andet hjem. Poolafdeling indeholdende swimmingpool, spabad og sauna. Den gennemtænkte ...Sommerhus i DejretHus nr: 11383Dejret5 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Velholdt sommerhus nær børnevenlig strand. Der er have til huset, som giver mulighed for leg og hyggelige stunder. Terrassen giver mulighed for at sidde ude og nye solen. Køkkenet har komfur med keramiske ...

  Se alle huse i området.