Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Boeslum Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Boeslum Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.

Sommerhus Boeslum Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Boeslum Strand: 4.0 af 5.0 fra 167 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • 9 sommerhuse for Boeslum Strand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Boeslum StrandHus nr: 48749Boeslum Strand4 personer,  90 m²200 m til kyst.Ved Boeslum Strand finder I dette sommerhus på naturgrund med træer. Hvis I kigger gennem træerne, kan I se stranden, der ligger ca. 200 meter fra huset. Sommerhuset har et åbent køkken, så der er mulighed ...Sommerhus i Boeslum StrandHus nr: 9692Boeslum Strand10 personer,  156 m²100 m til kyst.Flot beliggende sommerhus med swimmingpool og spabad. Der er udsigt til Boeslum Strand. I har mulighed for at dyste mod hinanden i bordfodbold, dart eller de spil, I selv medbringer til spillekonsollen ...Sommerhus i Boeslum StrandHus nr: 70436Boeslum Strand6 personer,  75 m²250 m til kyst.Sommerhus på stor grund med meget kort afstand til nærliggende strand. Stor terrasse og havestue med havemøbler så solen kan nydes fra forår til efterår. På stranden og i området er der gode fiskemuligheder ...Sommerhus i Boeslum StrandHus nr: 53138Boeslum Strand4 personer,  47 m²300 m til kyst.Velbeliggende, mindre sommerhus ved Boeslum Strand, velegnet til den lille familie, som ønsker at ferien skal bruges til brætspil, hygge omkring madlavningen og gåture i det smukke område. Der er stue ...Sommerhus i Boeslum StrandHus nr: 68024Boeslum Strand6 personer,  118 m²400 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus på stor grund med udsigt over havet ved Dråby Strand. Huset er løbende renoveret, senest med køkkenet fra 2016, og ny stor terasse på 60 kvm i 2021. Køkken og stue ligger i åben ...Sommerhus i Boeslum StrandHus nr: 94202Boeslum Strand6 personer,  60 m²1,5 km til kyst.Lyst sommerhus beliggende i Boeslum Bakker med den smukke natur som er karakteristisk for Djursland. Sommerhuset har køkken og stue ud i et, så her kan I hygge jer med snak og spil samtidig med at der ...Sommerhus i Boeslum StrandHus nr: 66026Boeslum Strand5 personer,  73 m²350 m til kyst.Sommerhus tæt på den gode badestrand ved Holme Strand. Der er havkig fra terrassen. Huset ligger for enden af en vej, så her er fred og ro. Køkken i åben forbindelse med stuen. Her kan alle deltage i hygge ...Sommerhus i Boeslum StrandHus nr: 65984Boeslum Strand9 personer,  106 m²200 m til kyst.Lyst sommerhus med udendørs spabad og sauna beliggende tæt på Boeslum Strand. Huset er velindrettet med tre værelser og stort, lyst anneks, som naturligvis også er opvarmet, og har TV og toilet. Derfor ...

  Se alle huse i området.