Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Helgenæs - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Helgenæs
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 10 ferieboliger.

Sommerhus Helgenæs - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Helgenæs: 4.0 af 5.0 fra 163 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • 10 sommerhuse for Helgenæs - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i HelgenæsHus nr: 92244Helgenæs6 personer,  108 m²2,0 km til kyst.Højtbeliggende sommerhus med spabad og god, overdækket terrasse foran huset. Her kan morgenkaffen nydes sammen med udsigten over det flotte Stødow Bakker ved Helgenæs, lige meget hvilket vejr det er. Terrassen ...Sommerhus i HelgenæsHus nr: 9033Helgenæs11 personer,  90 m²1,0 km til kyst.Midt i et af de mest rolige områder på Mols ligger dette sommerhus med spabad og sauna og god plads til at den store familie kan hygge sig sammen. Fra husets 1. sal kan I se vandet og heroppe kan børn ...Sommerhus i HelgenæsHus nr: 6915Helgenæs6 personer,  87 m²800 m til kyst.Smukt beliggende sommerhus med udstrakt natur ved Helgenæs lige uden for døren. Sommerhuset ligger for sig selv for enden af vejen, så her kan I opholde jer udenfor og f.eks. spille spil uden at blive ...Sommerhus i HelgenæsHus nr: 44829Helgenæs7 personer,  84 m²1,9 km til kyst.Højtbeliggende sommerhus med dejlig stort græsareal rundt om huset. Huset er møbleret i skandinavisk stil, som giver lyse rum, og vinduerne hjælper også med til at give lys i rummene. Køkkenet ligger i ...Sommerhus i HelgenæsHus nr: 59261Helgenæs6 personer,  74 m²200 m til kyst.Højtbeliggende, lyst indrettet sommerhus. Hele husets ene side vender med stuen ud mod en sø og beplantningen langs danner en helt speciel udsigt. Til højre for huset har I fuld udsigt til Kattegat fra ...Sommerhus i HelgenæsHus nr: 52368Helgenæs4 personer,  146 m²50 m til kyst.Fra dette sommerhus med spabad har I udsigt over Begtrup Vig samt ind til Aarhus. Der er kun cirka 50 meter til vandkanten og foran huset er der et strandareal med en græsplæne. Der er indgang til huset ...Sommerhus i HelgenæsHus nr: 43517Helgenæs6 personer,  71 m²2,0 km til kyst.Sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser på Helgenæs på en stor naturgrund. Fra grunden kan I se havet. Sommerhuset er lyst og har gode soveværelser, hems og alkove. Køkken i åben forbindelse med ...Sommerhus i HelgenæsHus nr: 6449Helgenæs6 personer,  71 m²2,0 km til kyst.Dette sommerhus fra 2017 har et flot vinduesparti, som giver et virkelig flot lysindfald. Huset ligger i et roligt sommerhuskvarter med rigtig mange muligheder for vandreture i Mols Naturpark, som ligger ...Sommerhus i HelgenæsHus nr: 43743Helgenæs6 personer,  86 m²1,9 km til kyst.Sommerhus beliggende på rolig sommerhusgrund i kuperet terræn i kanten af Naturpark Mols Bjerge. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så alle kan deltage i hyggen lige meget om det drejer sig ...

  Se alle huse i området.