Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Øer/Lærkelunden - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Øer/Lærkelunden - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Øer/Lærkelunden
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 13 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Øer/Lærkelunden - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Øer/Lærkelunden: 4.1 af 5.0 fra 178 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • 13 sommerhuse for Øer/Lærkelunden - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Øer/LærkelundenHus nr: 5217Øer/Lærkelunden8 personer,  97 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Stort sommerhus med vildmarksbad og sauna beliggende i meget eftertragtet kvarter. Sommerhuset er indrettet med åbent køkken i forbindelse med stuen, så alle kan være med i hygge og spil samtidig med at ...Sommerhus i Øer/LærkelundenHus nr: 18396Øer/Lærkelunden6 personer,  79 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Familiesommerhus med stor, dejlig have, hvor der er god plads til boldspil og leg. Der er flere terrasser som gør at man kan følge solen når den er fremme. Skal der laves mad udendørs kan det også lade ...Sommerhus i Øer/LærkelundenHus nr: 44513Øer/Lærkelunden8 personer,  133 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus med swimmingpool, sauna og spabad beliggende bare ca. 300 m fra Ebeltoft Vig, så her kan vand blive det helt store ferieemne. Sommerhuset har en dejlig swimmingpool med fuldt udsyn til poolrummet ...Sommerhus i Øer/LærkelundenHus nr: 29010Øer/Lærkelunden6 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus beliggende på en blind vej i udkanten af et sommerhusområde med udsigt til hav og åbne marker. Rummelig stue med meget store vinduer der giver et flot lysindfald og sikrer en herlig udsigt. Flotte ...Sommerhus i Øer/LærkelundenHus nr: 35102Øer/Lærkelunden8 personer,  88 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.I det populære "Lærkelunden" I Øer ligger dette sommerhus med havkig. Der er badeværelse med marmorgulv, gulvvarme, spabad og sauna. Derudover et gæstetoilet. Der er 2 soveværelser, 1 gæsteværelse og 1 ...Sommerhus i Øer/LærkelundenHus nr: 43202Øer/Lærkelunden8 personer,  93 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Sommerhus med plads til børnene. Haven er dejlig stor og huset ligger på en lille, stille vej med ganske få huse. Der er plads til boldspil og andre lege eller bare det at nyde solen på den store terrasse. ...Sommerhus i Øer/LærkelundenHus nr: 9222Øer/Lærkelunden6 personer,  84 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus beliggende i populært område på Øer/Lærkelunden. Indenfor kan der skabes hurtig varme med brændeovnen. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så her kan alle deltage i både leg, hygge ...Sommerhus i Øer/LærkelundenHus nr: 42685Øer/Lærkelunden8 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Sommehus beliggende på skrående naturgrund i Øer ved Ebeltoft. Gode soveværelser og stort badeværelse med spabad og sauna. Sommerhuset er lyst og åbent og passer godt til familier. Stuen er lys og har ...Sommerhus i Øer/LærkelundenHus nr: 28113Øer/Lærkelunden10 personer,  200 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Fuldstændig ugenert, på en ca. 2000 m² stor naturgrund omgivet af træer, buske og eget lille mosehul (mosen er afskærmet med reb) ligger dette ældre sommerhus. Fra huset og terrassen er der flot havudsigt. ...

  Se alle huse i området.