Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Egsmark Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Egsmark Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Egsmark Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 21 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Egsmark Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Egsmark Strand: 4.0 af 5.0 fra 327 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Egsmark Strand

  Hus nr: 10321Egsmark Strand6 personer,  129 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende tæt ved vandet ved Egsmark Strand. I det store poolrum finder I swimmingpoolen, der er ca. 5,5 x 3 x 1,2 m. Her vil hele familien, stor som lille, sikkert tilbringe en stor del af ferien. ...Hus nr: 73309Egsmark Strand4 personer,  58 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Ældre sommerhus på skrånende naturgrund og med panoramaudsigt over vandet, som ligger ca. 500 m derfra. Hele den ene side af huset har en stor terrasse, hvorfra udsigten kan nydes. Huset er ikke egnet for gangbesværede. Enkelt og lyst indrettet ...Hus nr: 73808Egsmark Strand8 personer,  200 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Dette poolhus har en enestående beliggenhed med en flot udsigt over Ebeltoft Vig, idet huset ligger 20 meter oppe over vandet. Der er ca. 200 m til børnevenlig sandstrand med lavt vand og badebro. Da huset er højt hævet over det øvige område, ...Hus nr: 04208Egsmark Strand6 personer,  96 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Flot beliggende sommerhus med fuld udsigt over Ebeltoft Vig, som I kan nyde fra terrassen. Her er plads til hygge på forskellig vis. Stuen og køkkenet ligger i åben forbindelse med hinanden og derfor kan alle deltage, når der skal laves mad ...Hus nr: 98604Egsmark Strand6 personer,  86 m²Kæledyr er ikke tilladt.200 m til kyst.Højtbeliggende sommerhus på en unik 1500 m2 stor grund med panoramaudsigt over Kattegat og det naturskønne Mols Bjerge. Sommerhuset rummer et badeværelse med bruseniche og køkken/alrum i åben forbindelse til opholdsstue med luft/luft varmeanlæg ...Hus nr: 40564Egsmark Strand6 personer,  102 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus på Egsmark Strand med spabad og panoramaudsigt over Ebeltoft Vig. Sommerhuset er ny restaureret i 2018 og huset er møbleret i skandinavisk stil. Sammen med de store vinduespartier i stuen gør det, at huset virker meget lyst og indbydende. ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus