Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Lyngsbæk Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Lyngsbæk Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Lyngsbæk Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 22 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Lyngsbæk Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Lyngsbæk Strand: 4.1 af 5.0 fra 351 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Lyngsbæk Strand

  Hus nr: 73035Lyngsbæk Strand8 personer,  147 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Dette sommerhus finder I i et naturskønt område på en stor grund med panoramaudsigt over Ebeltoft Vig, hvortil der er ca. 300 m. Her kan I bade, windsurfe og endda fiske, eller gå en tur langs vandet en dejlig efterårsdag og blive blæst igennem. ...Hus nr: 40174Lyngsbæk Strand6 personer,  72 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Sommerhus beliggende i sommerhusområde nær Ebeltoft. Sommerhuset ligger på en lukket grund omkranset af høje træer, så der er god mulighed for at sidde i ro og nyde solen, hvis vejret er til det. Der er mulighed for bl.a. at se gratis film via ...Hus nr: 56971Lyngsbæk Strand6 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus med virkelig godt lysindfald fra de store vinduer i stuen. Køjerummet har store køjer, hvor børnene rigtig vil kunne hygge sig. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så alle kan deltage i hyggen, også når der skal laves mad. ...Hus nr: 74824Lyngsbæk Strand10 personer,  110 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Velbeliggende stort sommerhus med spabad og sauna. Huset ligger i en lukket have, hvor boldspil og anden leg kan dyrkes. Der er også træterrasse, grill og spiseafdeling udenfor, så alle kan hygge med mad, spil og samvær på én gang. Der er både ...Hus nr: 98785Lyngsbæk Strand9 personer,  130 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Dette specielle sommerhus består af fire huse, som sammen danner en solgård i midten. Huset ud mod vejen er det såkaldte ”hovedhus”. Her er stuen, køkkenet og to soveværelser. Modsat hovedhuset finder I et hus med stor, lukket udestue med plads ...Hus nr: 74702Lyngsbæk Strand12 personer,  200 m²Kæledyr er tilladt.500 m til kyst.Stort, velindrettet sommerhus med spabad og aktivitetshus beliggende i populært sommerhusområde tæt på Lyngsbæk Strand. Til de større børn og voksne er der stort aktivitetsrum med mulighed for at spille billard, bordtennis eller dart. Der er ...

  Se alle huse i området.


  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus