Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et sommerhus i Danmark

 
Søg område: Danmark
31/7-2021 + 1 uge
Personer
Desværre, din søgning fandt 0 ferieboliger.
Søg på kort
4.1 af 5.0
i gæstevurderinger
Tryghed
over 65 års erfaring
Nærhed
32 lokalkontorer i Danmark
Garanti for
nem og sikker booking

Bestil et sommerhus nemt og sikkert til gode priser

Det danske land er rigt på skønne sommerhuse. Helt fra Bornholm, over Sjælland og øerne og videre til de jyske kyster findes der kilometervis af idylliske landskaber med sommerhuse, ferieboliger og rekreative områder, der giver et afbræk fra hverdagen og lægger op til både fordybelse og ren afslapning med vennerne, familien og dig selv – eller aktiv ferie og wellness, hvis du er til den slags.

Hos DanCenter Sommerhusudlejning får du et godt overblik over det store udbud af sommerhuse med udgangspunkt i dit ønskede ferieområde og rejsetid samt dine forventninger til opholdet. Find inspiration blandt alle typer sommerhuse, lige fra små huse i klassisk stil til rummelige luksushuse og aktivitetshuse, hvor der er plads til alle, også store grupper.

Læs mere om Danmark.

Danmarks 8 bedste attraktioner

Mere end 5.800 danske og tyske feriegæster har deltaget i DanCenters undersøgelse, om hvilke attraktioner, de synes er de allerbedste.


 • Bedste sommerland: Djurs Sommerland
 • Bedste dyrepark og zoo: Givskud Zoo
 • Bedste akvarium: Nordsøen Oceanarium
 • Bedste forlystelsespark: LEGOLAND
 • Bedste tema-museum: Tirpitz
 • Bedste museum om historie: Den Gamle By
 • Mest seværdige slot: Egeskov Slot
 • Her kan du læse mere Danmarks 8 bedste attraktioner

  7.732 sommerhuse for Danmark - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 39233Vejers Strand6 personer,  65 m²600 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 44525Skagen8 personer,  144 m²500 m til kyst.Sommerhus i Als OddeHus nr: 8468Als Odde6 personer,  80 m²50 m til kyst.Feriebolig i Rømø/HavnebyHus nr: 43588Rømø/Havneby4+2 personer,  95 m²250 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 26261Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Sommerhus i LyngsåHus nr: 48940Lyngså6 personer,  137 m²150 m til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 8632Grenå Strand6 personer,  164 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 53633Ærø/Ærøskøbing4 personer,  9 m²1 m til kyst.Sommerhus i SletnæsHus nr: 8273Sletnæs8 personer,  158 m²270 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 26300Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Feriebolig i Bønnerup StrandHus nr: 56855Bønnerup Strand2+2 personer,  54 m²200 m til kyst.Sommerhus i MarielystHus nr: 45602Marielyst5 personer,  57 m²600 m til kyst.Sommerhus i EbdrupHus nr: 57327Ebdrup6 personer,  73 m²10 km til kyst.Sommerhus i Grønninghoved StrandHus nr: 7171Grønninghoved Strand6 personer,  106 m²350 m til kyst.Feriebolig i Øer Maritime FeriebyHus nr: 9510Øer Maritime Ferieby6 personer,  122 m²Sommerhus i Tranum StrandHus nr: 30275Tranum Strand8 personer,  99 m²4,0 km til kyst.Sommerhus i FrederikshavnHus nr: 37829Frederikshavn4 personer,  90 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i Grenå StrandHus nr: 6721Grenå Strand4 personer,  100 m²150 m til kyst.Sommerhus i Læsø/ØsterbyHus nr: 48864Læsø/Østerby6 personer,  92 m²200 m til kyst.Sommerhus i SæbyHus nr: 4980Sæby6 personer,  109 m²200 m til kyst.Sommerhus i Tornby StrandHus nr: 64477Tornby Strand6 personer,  114 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i SæbyHus nr: 52636Sæby6 personer,  112 m²600 m til kyst.Sommerhus i Næsby Strand/LollandHus nr: 17842Næsby Strand/Lolland6 personer,  74 m²600 m til kyst.Sommerhus i SkiverenHus nr: 16876Skiveren8 personer,  144 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Øster HurupHus nr: 5759Øster Hurup6 personer,  120 m²400 m til kyst.Sommerhus i Bønnerup StrandHus nr: 45561Bønnerup Strand8 personer,  101 m²700 m til kyst.Sommerhus i SnogebækHus nr: 8664Snogebæk6 personer,  86 m²600 m til kyst.Feriebolig i FåborgHus nr: 17641Fåborg2+2 personer,  40 m²50 m til kyst.Sommerhus i Kvie SøHus nr: 17029Kvie Sø12 personer,  170 m²300 m til kyst.Sommerhus i Udsholt StrandHus nr: 53484Udsholt Strand4 personer,  84 m²1,3 km til kyst.
  Se alle 7.732 DanCenter sommerhuse for Danmark

  7.300 km kyst – og meget mere

  I Danmark er man aldrig længere end 55 km fra nærmeste strand. Fra sommerhuset sjældent mere end en kort gåtur. Danmark er et land med små afstande og store kontraster. Fra det vilde og brusende Vesterhav og vestkystens endeløse klitlandskaber og strande til de milde østvendte kyster. Fra vadehav, geo­ og nationalparker og Unesco verdensarv til mere end 400 øer, kulturbyer og metropolen København. Det er ikke underligt, at Danmark befolkningens størrelse taget i betragtning har flere udenlandske besøgende end f.eks. Frankrig.
  Hold ferie i dit eget land!

  Sommerhuse ved Danmarks 9 bedste strande

  Sommerhus på Bornholm

  Bornholm

  Hyggelige bugter ved Sandvig/Allinge mod nord. Dueodde Strand i syd har sand i så fin kvalitet, at det engang blev brugt til timeglas. De bornholmske strande byder på fantastiske bademuligheder!

  Sommerhus på Rømø og Fanø

  Vadehavsøerne Rømø og Fanø

  Rømø og Fanø har nogle af Europas bredeste strande, hvor man kan bade, gå lange ture eller dyrke alle mulige aktiviteter. Øerne er særligt kendt for kite - buggy og drageflyvning.

  Sommerhus i Blåvand, Vejers og Henne

  Blåvand, Vejers og Henne

  Mellem Blåvand med det nye TIRPITZ - museum og Henne Strand ligger en af landets mest besøgte strande, der med sin bredde og længde er med til at gøre Vesterhavet til helårsdestination.


  Sommerhus på Grenen & Skagen

  Grenen & Skagen

  På toppen af det europæiske fastland mødes Vesterhavet og Kattegat. Ikke kun Skagensmalerne faldt for det særlige lys, der er karakteristisk for Jyllands nordligste spids.

  Sommerhus på Djursland

  Djursland – en legeplads for hele familien


  Djursland byder på idylliske byer som Ebeltoft, attraktioner som Kattegatcenteret i Grenaa og familievenlige strande som Fjellerup og Femmøller.

  Sommerhus på Jammerbugten

  Jammerbugten

  I alt 13 strande strækker sig over 55 km langs den nordjyske del af Vesterhavet, fra de traditionsrige feriebyer Blokhus, Løkken og Lønstrup op til Hirtshals. Her er der vesterhavsstemning for alle pengene!


  Sommerhus ved Sjællands kyster

  Sjællands kyster

  Gilleleje og Hornbæk mod nord, Odsherred i den nordvestlige del samt Vestsjælland ud til Storebælt – på Sjælland er der masser af muligheder for at holde stilfuld badeferie.

  Sommerhus på Fyn og Langeland
   

  Eventyr på Fyn og Langeland

  Med over 100 slotte og herregårde, skønne parker og haver er Fyn en rigtig eventyr-ø. Bogense er ren idyl og indbyder til opdagelse, mens Langeland lokker med dejlige strande som f.eks. Ristinge Strand

  Sommerhus ved Lolland-Falster/Møn
   

  Lolland-Falster/Møn

  Her er topdestinationerne Marielyst med den 20 km lang strand, det romantiske Karrebæksminde – og naturligvis Møn med dens imponerende kridtklinter og mange fossiler.


  Få rig mulighed for at opdage eller genopdage alt det, Danmark har at byde på - Sommerhusferie i Danmark.

  I dag er det nemt at rejse rundt i hele verden og ferie bliver ofte kædet sammen med at rejse til udlandet. Der findes mange smukke og fantastiske steder rundt om i verden, men faktisk behøver man slet ikke at rejse så langt for at komme i feriestemning. Hvad end man er til badeferie, aktiv ferie eller hyggeferie, så er der rig mulighed for at komme på jeres drømmeferie i et lækkert sommerhus.

  Danmark har så meget at byde på: Smukke kystlinjer, flotte skrænter, den smukke, vilde lyng, eventyrlige skove og lækre badestrande. Fra kultur, cykelstier og den rå kystlinje på Bornholm til de vilde bølger og store vidder ved Vesterhavet. Fra Sydfyns hyggelige øhav til det smukke lys og billedskønne natur i Skagen. Fra hyggelige kroer og klassiske bindingsværkshuse i små lokalsamfund til de populære sommerhusområder, hvor sommerhusene ligger lige ved vandkanten. Danmark har alt, hvad man kan ønske sig, når man skal på ferie. Og hvis man går på opdagelse i tilbuddene fra DanCenter Sommerhusudlejning og Danland Feriecenter, så finder man et stort udvalg af dejlige sommerhuse og sjove ferieaktiviteter.

  DanCenter Sommerhusudlejning og Danland Feriecenter

  Vælg blandt tusindvis af dejlige sommerhuse i Danmark og oplev smuk natur, afslapning og kvalitetstid med familien. Hvis I er mere til en aktiv ferie, så findes der et stort udvalg af sommerhuse langs kysten og indenlands, hvor der er smukke og spændende vandrestier og mountainbike tracks. Hvis I er til badeferie, så kan I tage børnene med til ét af Danlands 24 feriecentre, hvor I finder eksotiske pools og udsigt til Danmarks bedste strande.

  Med det store udvalg af sommerhuse hos DanCenter kan I finde lige dét type sommerhus, som passer perfekt til jer. Vælg mellem charmerende, ældre sommerhuse med kun de vigtigste fornødenheder til luksuriøse sommerhuse med sauna og spa. Sommerhuse på første række ned til vandkanten til sommerhuse midt ude i skoven omgivet af smukke træer.

  Med DanCenter og Danland kan I tage på ferie i hele Danmark. Lige meget hvor I gerne vil hen og hvad I gerne vil opleve, så finder I det her. Vælg mellem tusindvis af dejlige sommerhuse, hvor I som familie kan trække stikket ud og slappe af sammen.

  Få kvalitetstid med familien i et hyggeligt sommerhus

  Hvis I har brug for at komme væk fra hverdagens larm og stress, så er et hyggeligt sommerhus i Danmark et godt valg. Ofte vil rejsetiden være overkommelig og alligevel vil I blive overrasket over de mange oplevelser, som Danmark gemmer på. Hvis I har lyst til at bruge hele ugen i og omkring sommerhuset, så kan I finde et stort udvalg af sommerhuse, der ligge lige ned til vandet. Så er både børn og voksne underholdt. Hvis der skal lidt mere aktivitet ind på programmet, så findes der et væld af gode vandrestier og cykelstier. Og hvis I har mest lyst til at bruge ferien ved poolen, så har Danland 24 feriecentre, som I kan vælge imellem. Hvis I er til den mere luksuriøse ferie, så kan I leje ét af de mange luksussommerhuse, som DanCenter også tilbyder. I har desuden mulighed for at tage hund med i sommerhuset. Cirka halvdelen af alle de sommerhuse i finder hos DanCenter tilbyder nemlig, at I kan tage jeres hund med helt gratis. I kan faktisk tage op til to hunde med uden ekstra gebyr. Flere af sommerhusene har en indhegnet have, så I ikke skal være nervøse for at hunden løber ud og hvis I bor nær stranden, så husk at I må lade jeres hund løbe frit på stranden fra oktober til og med marts. Læs mere om at tage hund med i sommerhus her.

  Uanset hvad I er til, så kan I nemt finde noget, der passer til lige jeres familie og jeres behov.

  Nyd en ferie med vennerne i et lækkert feriehus

  Er I et par venner eller en hel vennegruppe, der gerne vil holde ferie sammen og måske skal afsted på den årlige sommerhustur, så finder I et bredt udvalg af gode sommerhuse, der passer til lige netop jeres behov. Om det er mange, separate værelser, flere badeværelser, afstand til stranden eller den nærmeste købmand, så finder I det hos DanCenter.

  Hvis I er mange, der skal afsted, så kan I med fordel tage et kig på de lækre luksussommerhuse, som I kan finde hos DanCenter. Her er der plads til alt mellem 12 personer og 24 personer og så får I også glæde af ekstra luksuriøse faciliteter, som spa, sauna og pool.

  Book et sommerhus i Danmark og gå på opdagelse i det danske bagland

  Danmark har så mange fantastiske oplevelser og smukke steder at byde på og en god måde at få oplevelserne helt tæt på kroppen, er at bo lige midt i mellem dem. Om det er i en eventyrlig skov, tæt på parker og vandland, ved strandkanten eller i et feriecenter med fantastiske aktiviteter for børnene, så finder I det helt rette sommerhus, som dækker jeres behov.

  Selvom ordet "sommerhus" peger kraftigt på sommeren, så kan man med god glæde tage afsted hele året rundt. Vil du gerne sidde foran pejsen med en god bog mens sneen falder udenfor eller ligge på stranden mens ungerne plasker rundt i vandkanten? Så tag et kig på sommerhusene i de forskellige ferier:

  Lej sommerhus i sommerferien

  Lej sommerhus i efterårsferien

  Lej sommerhus i juleferien

  Lej sommerhus i vinterferien

  Hvad end I er til ren afslapning med en god bog foran pejsen, lange gåture i den smukke, danske natur, solbadning på stranden og sjov i vandkanten eller en aktiv badeferie med god underholdning for børnene, så finder I jeres næste ferie hos DanCenter og Danland.

  Spørgsmål og svar omkring Danmark

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange huse udlejer DanCenter?

  Hos DanCenter udlejer vi mere end 6.400 sommerhuse og ferieboliger rundt om i hele Danmark. Derudover har vi mere end 800 sommerhuse i Sverige, mere end 500 hytter i Norge og mere end 200 sommerhuse i Nordtyskland. Luk

  Kan man leje et sommerhus kun for en weekend?

  Ja! De fleste af vores sommerhuse er mulige at leje for blot 2 døgn og med valgfri ankomstdag. Så det er muligt at tage på weekendtur i sommerhus. Dog gælder det ikke i højsæsonen. Luk

  Jeg vil gerne udleje mit sommerhus - hvordan gør jeg det?

  Det kan være en rigtig god forretning af udleje sit sommerhus, da de første 41.800 kr. du får i lejeindtægt i 2020 er skattefri. DanCenter står for alt det praktiske ved udlejning af dit sommerhus. Det er alt fra rengøring, nøgleudlevering, forsikring og markedsføring gennem vores egne hjemmesider samt gennem samarbejdspartnere. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan udleje dit sommerhus med DanCenter. Luk

  Hvilke fordele er der ved sommerhusudlejning gennem DanCenter?

  Vi tilbyder rabat til nogle af de bedste attraktioner i Danmark, når du lejer sommerhus gennem os. Du kan eksempelvis få 25% rabat på entrébilletten til LEGOLAND. Vælger du at booke i sidste øjeblik, så tilbyder vi last minute tilbud, hvor du kan spare op til 20% af normalprisen. Gennem vores 28 lokalkontorer rundt om i landet tilbyder vi den bedste service under dit ophold. Har du spørgsmål i løbet af din ferie, står vi klar til at hjælpe dig.