Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et sommerhus i Midtjylland hos DanCenter

 
Søg område: Midtjylland
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 239 ferieboliger.
Søg på kort

Lej et sommerhus i Midtjylland hos DanCenter

Lej et sommerhus i Midtjylland | DanCenter Sommerhusudlejning

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Midtjylland
Rating af huse for Midtjylland: 3.8 af 5.0 fra 1101 anmeldelser

Sommerhusområder Midtjylland

239 sommerhuse for Midtjylland - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i HovborgHus nr: 52255Hovborg6 personer,  50 m²50 km til kyst.Sommerhus i Kvie SøHus nr: 9514Kvie Sø10 personer,  132 m²300 m til kyst.Sommerhus i Søhøjlandet/GjernHus nr: 43976Søhøjlandet/Gjern6 personer,  88 m²40 km til kyst.Sommerhus i Søhøjlandet/GjernHus nr: 55953Søhøjlandet/Gjern8 personer,  110 m²6 km til kyst.Sommerhus i Kvie SøHus nr: 45854Kvie Sø6 personer,  74 m²300 m til kyst.Sommerhus i Kvie SøHus nr: 43387Kvie Sø6 personer,  70 m²20 m til kyst.Sommerhus i Søhøjlandet/GjernHus nr: 39821Søhøjlandet/Gjern8 personer,  105 m²6 km til kyst.Sommerhus i TruustHus nr: 8791Truust6 personer,  76 m²40 km til kyst.Sommerhus i Søhøjlandet/GjernHus nr: 42717Søhøjlandet/Gjern8 personer,  105 m²6 km til kyst.Sommerhus i Kvie SøHus nr: 9585Kvie Sø8 personer,  100 m²200 m til kyst.Sommerhus i ArrildHus nr: 62308Arrild6 personer,  60 m²16 km til kyst.Sommerhus i Kvie SøHus nr: 8994Kvie Sø8 personer,  95 m²200 m til kyst.Sommerhus i ArrildHus nr: 48778Arrild5 personer,  53 m²16 km til kyst.Sommerhus i HovborgHus nr: 40368Hovborg4 personer,  50 m²50 km til kyst.Sommerhus i HovborgHus nr: 45857Hovborg8 personer,  54 m²49 km til kyst.Sommerhus i TruustHus nr: 65967Truust6 personer,  76 m²20 km til kyst.Sommerhus i VesterlundHus nr: 91334Vesterlund2 personer,  58 m²35 km til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 65922Silkeborg6 personer,  86 m²150 m til kyst.Sommerhus i TruustHus nr: 37381Truust6 personer,  58 m²20 km til kyst.Sommerhus i Søhøjlandet/GjernHus nr: 4515Søhøjlandet/Gjern8 personer,  110 m²4,5 km til kyst.Sommerhus i TruustHus nr: 25861Truust5 personer,  82 m²8 km til kyst.Sommerhus i TruustHus nr: 4904Truust6 personer,  65 m²19 km til kyst.Sommerhus i HovborgHus nr: 38459Hovborg5 personer,  50 m²17 km til kyst.Sommerhus i Kvie SøHus nr: 99192Kvie Sø10 personer,  114 m²200 m til kyst.Sommerhus i Kvie SøHus nr: 15704Kvie Sø6 personer,  70 m²300 m til kyst.Sommerhus i HovborgHus nr: 54271Hovborg4 personer,  50 m²50 km til kyst.Sommerhus i ArrildHus nr: 10281Arrild6 personer,  67 m²16 km til kyst.Sommerhus i Kvie SøHus nr: 48835Kvie Sø5 personer,  61 m²349 m til kyst.Sommerhus i HovborgHus nr: 51758Hovborg6 personer,  58 m²50 km til kyst.Sommerhus i ArrildHus nr: 48280Arrild6 personer,  87 m²16 km til kyst.
Se alle 239 DanCenter sommerhuse for Midtjylland

Lej et sommerhus i Midtjylland og hold ferie i stille omgivelser

Midtjylland er for kendere, fjernt fra hav og strand, men alligevel domineret af vand. Midt i landet pryder søerne omkring Silkeborg. Fra Himmelbjerget, med sine 147 meter, kan du fra udsigtstårnet skue i alle retninger. Overalt på søer og i kanaler glider kanoerne afsted, og ved Put and Take søerne frydes fiskefanatikere over ferskvandsfiskene. En sommerhusferie i Midtjylland er perfekt for personer der gerne vil væk fra storbyens støj, og holde ferie i stille omgivelser.

Selvom Midtjylland altså er langt fra kyst og vand, er der alligevel masser af muligheder for at nyde vandet på de mange kanaler, fjorde og søer, der dominerer området. Nyd udsigten fra en hjuldamper på Silkeborgsøerne, fisk med børnene ved en af de mange Put and Take søer. Hvis du alligevel savner at bade, så kan du med fordel leje et sommerhus i Midtjylland med pool, så du ikke føler at du går glip af noget.

Det skal du se når du lejer et sommerhus i Midtjylland

Der er mange seværdigheder og aktiviteter, som du kan komme ud til fra dit sommerhus i Midtjylland. Det kan være uoverskueligt at finde ud af hvad man skal se, når man holder ferie i et lejet sommerhus i Midtjylland. For at give dig et overblik og noget inspiration, har vi samlet en liste over nogle af de mest populære turistattraktioner i Midtjylland, som du kan besøge når du lejer et sommerhus i Midtjylland.

 • Gudenåen — En 160 kilometer lang å, der er Danmarks længste å. Tag på ture til Gudenåen. I kan også sejle en tur på Gudenåen, men husk at der er ensrettet.
 • Silkeborgskovene — En af Danmarks største skovområder med en masse vandreruter. Flere steder er der mulighed for at slå telt op og overnatte.
 • Legoland — Hvis du bliver træt af naturen og vandring, kan du lægge vejen forbi Billund og besøge en af verdens mest kendte forlystelsesparker. Her finder du underholdning for hele familien.
 • Jellingestenene — Disse runesten er et levn fra fortiden. Teksten på dem er mere end 1100 år gammel, og er en af de få ubeskadigede tekster fra vikingetiden som vi stadig har i dag.
 • Himmelbjerget — Danmarks højeste punkt, der bryder hele 147 meter op over vandets overflade. Himmelbjerget, som nok nærmere kan betegnes som en bakke, er helt klart et besøg værd, da du på en klar dag har udsigt helt ud til Silkeborg og Aarhus.

 • Hvis du trænger til et skift fra naturen og seværdighederne, når du holder ferie i et sommerhus i Midtjylland, så kan du altid lægge vejen forbi en af de store byer i Midtjylland, Aarhus, Randers, Silkeborg, Herning, Holstebro eller Viborg. I alle disse byer vil du finde forskellige museer og seværdigheder, samt kulturelle- og madoplevelser. Hvis du holder ferie i et sommerhus i Midtjylland, vil det være oplagt at besøge mindst én af disse byer, da de alle har noget at byde på. Du kan eksempelvis besøge Aarhus, hvor du finder muligheder for shopping og kulturelle oplevelser, som kunstmuseet ARoS, eller den verdensberømte Aarhus Gamle By.

  Hvad du bør overveje før du lejer et sommerhus i Midtjylland

  Før du begynder at finde det sommerhus i Midtjylland som du vil leje, kan det være en god idé at planlægge din ferie, og afgøre hvad du gerne vil se på din ferie. Hvis du ikke har en bil og gerne vil komme rundt og se en masse ting, så er det vigtigt at du lejer dit sommerhus i Midtjylland i et område med gode transportmuligheder. Arealmæssigt er Region Midtjylland den største i Danmark, så det kan være besværligt at komme rundt til de forskellige seværdigheder, især fordi den offentlige transport ikke er god udenfor byerne. Det kan være en stor fordel for dig at have en bil med på din ferie, så du kan køre fra dit sommerhus i Midtjylland, og se de forskellige seværdigheder.

  Hvis du derimod gerne vil opleve naturen fra dit sommerhus i Midtjylland, vil det ikke være nødvendigt at have en bil med på turen. Uanset hvad du skal bruge dit sommerhus i Midtjylland til, så har DanCenter et stort udvalg af sommerhuse til leje i Midtjylland, og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sommerhus til dig i Midtjylland.

  Det kan også være, at du leder efter et luksus-sommerhus i regionen, og der kan man f.eks. besøge Asbølhus, der egner sig til både luksusferie for flere familier, fester og konferencer.

  Lej et sommerhus til din næste ferie i Midtjylland hos DanCenter


  DanCenter har hundredvis af forskellige sommerhuse til leje i Midtjylland, på tværs af regionen. Uanset om du vil leje et klassisk sommerhus, eller et sommerhus med pool i Midtjylland, så har DanCenter et sommerhus i Midtjylland til enhver lejlighed.

  Hvis du har svært ved at vælge hvilket sommerhus i Midtjylland du vil leje, så tøv ikke med at kontakte os. Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Midtjylland og resten af Danmark, og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sommerhus til netop dine behov.

  Spørgsmål og svar omkring Midtjylland

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Midtjylland?

  DanCenter har mere end 180 sommerhuse i Midtjylland.

  Hvilke steder bør jeg besøge i Midtjylland?

  Århus, Legoland, Ribe, Skagens Odde, Jellingestenene og andre landemærker fra vikingerne og Thy’s nationalpark er attraktive steder at besøge.

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Midtjylland?

  Midtjylland har mange landemærker efter vikingerne, som man bør se. Midtjylland er også et godt sted for naturelskere og folk som elsker at besøge kulturelle steder.