Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et sommerhus i Danmark

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7.536 ferieboliger.
Søg på kort
4.1 af 5.0
i gæstevurderinger
Tryghed
over 60 års erfaring
Nærhed
28 lokalkontorer i Danmark
Garanti for
nem og sikker booking

Bestil et sommerhus nemt og sikkert til gode priser

Det danske land er rigt på skønne sommerhuse. Helt fra Bornholm, over Sjælland og øerne og videre til de jyske kyster findes der kilometervis af idylliske landskaber med sommerhuse, ferieboliger og rekreative områder, der giver et afbræk fra hverdagen og lægger op til både fordybelse og ren afslapning med vennerne, familien og dig selv – eller aktiv ferie og wellness, hvis du er til den slags.

Hos DanCenter Sommerhusudlejning får du et godt overblik over det store udbud af sommerhuse med udgangspunkt i dit ønskede ferieområde og rejsetid samt dine forventninger til opholdet. Find inspiration blandt alle typer sommerhuse, lige fra små huse i klassisk stil til rummelige luksushuse og aktivitetshuse, hvor der er plads til alle, også store grupper.

Læs mere om Danmark.

Danmarks 8 bedste attraktioner

Mere end 5.800 danske og tyske feriegæster har deltaget i DanCenters undersøgelse, om hvilke attraktioner, de synes er de allerbedste.


 • Bedste sommerland: Djurs Sommerland
 • Bedste dyrepark og zoo: Givskud Zoo
 • Bedste akvarium: Nordsøen Oceanarium
 • Bedste forlystelsespark: LEGOLAND
 • Bedste tema-museum: Tirpitz
 • Bedste museum om historie: Den Gamle By
 • Mest seværdige slot: Egeskov Slot
 • Her kan du læse mere Danmarks 8 bedste attraktioner

  7.536 sommerhuse for Danmark - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i NapstjertHus nr: 8735Napstjert6 personer,  85 m²300 m til kyst.Sommerhus i Bork HavnHus nr: 8288Bork Havn6 personer,  87 m²400 m til kyst.Sommerhus i Nr. LyngbyHus nr: 62948Nr. Lyngby8 personer,  125 m²300 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 10552Fjellerup Strand10 personer,  180 m²400 m til kyst.Sommerhus i Hejlsminde StrandHus nr: 9638Hejlsminde Strand8 personer,  121 m²800 m til kyst.Sommerhus i Nr. LyngbyHus nr: 38803Nr. Lyngby6 personer,  112 m²450 m til kyst.Sommerhus i HvidbjergHus nr: 10871Hvidbjerg20 personer,  333 m²200 m til kyst.Sommerhus i JuelsmindeHus nr: 63639Juelsminde6 personer,  96 m²100 m til kyst.Sommerhus i LoddenhøjHus nr: 28443Loddenhøj12 personer,  142 m²100 m til kyst.Sommerhus i KærgårdenHus nr: 36431Kærgården10 personer,  158 m²100 m til kyst.Sommerhus i FåborgHus nr: 70749Fåborg5 personer,  90 m²10 km til kyst.Sommerhus i Vejlby KlitHus nr: 3905Vejlby Klit8 personer,  88 m²500 m til kyst.Sommerhus i Skagen/Gl. SkagenHus nr: 4097Skagen/Gl. Skagen4 personer,  60 m²300 m til kyst.Sommerhus i HulsigHus nr: 70664Hulsig8 personer,  147 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i Nørlev StrandHus nr: 90615Nørlev Strand14 personer,  200 m²600 m til kyst.Sommerhus i SilkeborgHus nr: 26828Silkeborg4 personer,  52 m²500 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 30973Lønstrup6 personer,  95 m²700 m til kyst.Sommerhus i Henne StrandHus nr: 18686Henne Strand10 personer,  156 m²170 m til kyst.Sommerhus i Hals/BisnapHus nr: 7267Hals/Bisnap10 personer,  103 m²300 m til kyst.Sommerhus i Rømø/ToftumHus nr: 98862Rømø/Toftum10 personer,  180 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Balka StrandHus nr: 39750Balka Strand6 personer,  86 m²10 m til kyst.Sommerhus i Saltum StrandHus nr: 9137Saltum Strand6 personer,  84 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i HummingenHus nr: 92279Hummingen4 personer,  42 m²200 m til kyst.Sommerhus i ArrildHus nr: 62298Arrild4 personer,  51 m²28 km til kyst.Sommerhus i KregmeHus nr: 6284Kregme4 personer,  60 m²50 m til kyst.Sommerhus i HornbækHus nr: 99266Hornbæk7 personer,  75 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i HorneHus nr: 76485Horne6 personer,  66 m²400 m til kyst.Sommerhus i AllingeHus nr: 31004Allinge8 personer,  92 m²100 m til kyst.Sommerhus i HvalpsundHus nr: 62947Hvalpsund6 personer,  114 m²300 m til kyst.Sommerhus i Grønhøj StrandHus nr: 42369Grønhøj Strand6 personer,  76 m²600 m til kyst.
  Se alle 7.536 DanCenter sommerhuse for Danmark

  7.300 km kyst – og meget mere

  I Danmark er man aldrig længere end 55 km fra nærmeste strand. Fra sommerhuset sjældent mere end en kort gåtur. Danmark er et land med små afstande og store kontraster. Fra det vilde og brusende Vesterhav og vestkystens endeløse klitlandskaber og strande til de milde østvendte kyster. Fra vadehav, geo­ og nationalparker og Unesco verdensarv til mere end 400 øer, kulturbyer og metropolen København. Det er ikke underligt, at Danmark befolkningens størrelse taget i betragtning har flere udenlandske besøgende end f.eks. Frankrig.
  Hold ferie i dit eget land!

  Sommerhuse ved Danmarks 9 bedste strande

  Sommerhus på Bornholm

  Bornholm

  Hyggelige bugter ved Sandvig/Allinge mod nord. Dueodde Strand i syd har sand i så fin kvalitet, at det engang blev brugt til timeglas. De bornholmske strande byder på fantastiske bademuligheder!

  Sommerhus på Rømø og Fanø

  Vadehavsøerne Rømø og Fanø

  Rømø og Fanø har nogle af Europas bredeste strande, hvor man kan bade, gå lange ture eller dyrke alle mulige aktiviteter. Øerne er særligt kendt for kite - buggy og drageflyvning.

  Sommerhus i Blåvand, Vejers og Henne

  Blåvand, Vejers og Henne

  Mellem Blåvand med det nye TIRPITZ - museum og Henne Strand ligger en af landets mest besøgte strande, der med sin bredde og længde er med til at gøre Vesterhavet til helårsdestination.


  Sommerhus på Grenen & Skagen

  Grenen & Skagen

  På toppen af det europæiske fastland mødes Vesterhavet og Kattegat. Ikke kun Skagensmalerne faldt for det særlige lys, der er karakteristisk for Jyllands nordligste spids.

  Sommerhus på Djursland

  Djursland – en legeplads for hele familien


  Djursland byder på idylliske byer som Ebeltoft, attraktioner som Kattegatcenteret i Grenaa og familievenlige strande som Fjellerup og Femmøller.

  Sommerhus på Jammerbugten

  Jammerbugten

  I alt 13 strande strækker sig over 55 km langs den nordjyske del af Vesterhavet, fra de traditionsrige feriebyer Blokhus, Løkken og Lønstrup op til Hirtshals. Her er der vesterhavsstemning for alle pengene!


  Sommerhus ved Sjællands kyster

  Sjællands kyster

  Gilleleje og Hornbæk mod nord, Odsherred i den nordvestlige del samt Vestsjælland ud til Storebælt – på Sjælland er der masser af muligheder for at holde stilfuld badeferie.

  Sommerhus på Fyn og Langeland
   

  Eventyr på Fyn og Langeland

  Med over 100 slotte og herregårde, skønne parker og haver er Fyn en rigtig eventyr-ø. Bogense er ren idyl og indbyder til opdagelse, mens Langeland lokker med dejlige strande som f.eks. Ristinge Strand

  Sommerhus ved Lolland-Falster/Møn
   

  Lolland-Falster/Møn

  Her er topdestinationerne Marielyst med den 20 km lang strand, det romantiske Karrebæksminde – og naturligvis Møn med dens imponerende kridtklinter og mange fossiler.


  Få rig mulighed for at opdage eller genopdage alt det, Danmark har at byde på - Sommerhusferie i Danmark.

  I dag er det nemt at rejse rundt i hele verden og ferie bliver ofte kædet sammen med at rejse til udlandet. Der findes mange smukke og fantastiske steder rundt om i verden, men faktisk behøver man slet ikke at rejse så langt for at komme i feriestemning. Hvad end man er til badeferie, aktiv ferie eller hyggeferie, så er der rig mulighed for at komme på jeres drømmeferie i et lækkert sommerhus.

  Danmark har så meget at byde på: Smukke kystlinjer, flotte skrænter, den smukke, vilde lyng, eventyrlige skove og lækre badestrande. Fra kultur, cykelstier og den rå kystlinje på Bornholm til de vilde bølger og store vidder ved Vesterhavet. Fra Sydfyns hyggelige øhav til det smukke lys og billedskønne natur i Skagen. Fra hyggelige kroer og klassiske bindingsværkshuse i små lokalsamfund til de populære sommerhusområder, hvor sommerhusene ligger lige ved vandkanten. Danmark har alt, hvad man kan ønske sig, når man skal på ferie. Og hvis man går på opdagelse i tilbuddene fra DanCenter Sommerhusudlejninig og Danland Feriecenter, så finder man et stort udvalg af dejlige sommerhuse og sjove ferieaktiviteter.

  DanCenter Sommerhusudlejning og Danland Feriecenter

  Vælg blandt tusindvis af dejlige sommerhuse i Danmark og oplev smuk natur, afslapning og kvalitetstid med familien. Hvis I er mere til en aktiv ferie, så findes der et stort udvalg af sommerhuse langs kysten og indenlands, hvor der er smukke og spændende vandrestier og mountainbike tracks. Hvis I er til badeferie, så kan I tage børnene med til ét af Danlands 28 feriecentre, hvor I finder eksotiske pools og udsigt til Danmarks bedste strande.

  Med det store udvalg af sommerhuse hos DanCenter kan I finde lige dét type sommerhus, som passer perfekt til jer. Vælg mellem charmerende, ældre sommerhuse med kun de vigtigste fornødenheder til luksuriøse sommerhuse med sauna og spa. Sommerhuse på første række ned til vandkanten til sommerhuse midt ude i skoven omgivet af smukke træer.

  Med DanCenter og Danland kan I tage på ferie i hele Danmark. Lige meget hvor I gerne vil hen og hvad I gerne vil opleve, så finder I det her. Vælg mellem tusindvis af dejlige sommerhuse, hvor I som familie kan trække stikket ud og slappe af sammen.

  Få kvalitetstid med familien i et hyggeligt sommerhus

  Hvis I har brug for at komme væk fra hverdagens larm og stress, så er et hyggeligt sommerhus i Danmark et godt valg. Ofte vil rejsetiden være overkommelig og alligevel vil I blive overrasket over de mange oplevelser, som Danmark gemmer på. Hvis I har lyst til at bruge hele ugen i og omkring sommerhuset, så kan I finde et stort udvalg af sommerhuse, der ligge lige ned til vandet. Så er både børn og voksne underholdt. Hvis der skal lidt mere aktivitet ind på programmet, så findes der et væld af gode vandrestier og cykelstier. Og hvis I har mest lyst til at bruge ferien ved poolen, så har DanLand 28 feriecentre, som I kan vælge imellem. Hvis I er til den mere luksuriøse ferie, så kan I leje ét af de mange luksussommerhuse, som DanCenter også tilbyder. I har desuden mulighed for at tage hund med i sommerhuset. Cirka halvdelen af alle de sommerhuse i finder hos DanCenter tilbyder nemlig, at I kan tage jeres hund med helt gratis. I kan faktisk tage op til to hunde med uden ekstra gebyr. Flere af sommerhusene har en indhegnet have, så I ikke skal være nervøse for at hunden løber ud og hvis I bor nær stranden, så husk at I må lade jeres hund løbe frit på stranden fra oktober til og med marts. Læs mere om at tage hund med i sommerhus her.

  Uanset hvad I er til, så kan I nemt finde noget, der passer til lige jeres familie og jeres behov.

  Nyd en ferie med vennerne i et lækkert feriehus

  Er I et par venner eller en hel vennegruppe, der gerne vil holde ferie sammen og måske skal afsted på den årlige sommerhustur, så finder I et bredt udvalg af gode sommerhuse, der passer til lige netop jeres behov. Om det er mange, separate værelser, flere badeværelser, afstand til stranden eller den nærmeste købmand, så finder I det hos DanCenter.

  Hvis I er mange, der skal afsted, så kan I med fordel tage et kig på de lækre luksussommerhuse, som I kan finde hos DanCenter. Her er der plads til alt mellem 12 personer og 24 personer og så får I også glæde af ekstra luksuriøse faciliteter, som spa, sauna og pool.

  Book et sommerhus i Danmark og gå på opdagelse i det danske bagland

  Danmark har så mange fantastiske oplevelser og smukke steder at byde på og en god måde at få oplevelserne helt tæt på kroppen, er at bo lige midt i mellem dem. Om det er i en eventyrlig skov, tæt på parker og vandland, ved strandkanten eller i et feriecenter med fantastiske aktiviteter for børnene, så finder I det helt rette sommerhus, som dækker jeres behov.

  Selvom ordet "sommerhus" peger kraftigt på sommeren, så kan man med god glæde tage afsted hele året rundt. Vil du gerne sidde foran pejsen med en god bog mens sneen falder udenfor eller ligge på stranden mens ungerne plasker rundt i vandkanten? Så tag et kig på sommerhusene i de forskellige ferier:

  Lej sommerhus i sommerferien

  Lej sommerhus i efterårsferien

  Lej sommerhus i juleferien

  Lej sommerhus i vinterferien

  Hvad end I er til ren afslapning med en god bog foran pejsen, lange gåture i den smukke, danske natur, solbadning på stranden og sjov i vandkanten eller en aktiv badeferie med god underholdning for børnene, så finder I jeres næste ferie hos DanCenter og Danland.

  Spørgsmål og svar omkring Danmark

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange huse udlejer DanCenter?

  Hos DanCenter udlejer vi mere end 6.400 sommerhuse og ferieboliger rundt om i hele Danmark. Derudover har vi mere end 800 sommerhuse i Sverige, mere end 500 hytter i Norge og mere end 200 sommerhuse i Nordtyskland. Luk

  Kan man leje et sommerhus kun for en weekend?

  Ja! De fleste af vores sommerhuse er mulige at leje for blot 2 døgn og med valgfri ankomstdag. Så det er muligt at tage på weekendtur i sommerhus. Dog gælder det ikke i højsæsonen. Luk

  Jeg vil gerne udleje mit sommerhus - hvordan gør jeg det?

  Det kan være en rigtig god forretning af udleje sit sommerhus, da de første 41.800 kr. du får i lejeindtægt i 2020 er skattefri. DanCenter står for alt det praktiske ved udlejning af dit sommerhus. Det er alt fra rengøring, nøgleudlevering, forsikring og markedsføring gennem vores egne hjemmesider samt gennem samarbejdspartnere. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan udleje dit sommerhus med DanCenter. Luk

  Hvilke fordele er der ved sommerhusudlejning gennem DanCenter?

  Vi tilbyder rabat til nogle af de bedste attraktioner i Danmark, når du lejer sommerhus gennem os. Du kan eksempelvis få 25% rabat på entrébilletten til LEGOLAND. Vælger du at booke i sidste øjeblik, så tilbyder vi last minute tilbud, hvor du kan spare op til 20% af normalprisen. Gennem vores 28 lokalkontorer rundt om i landet tilbyder vi den bedste service under dit ophold. Har du spørgsmål i løbet af din ferie, står vi klar til at hjælpe dig.