Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Karrebæksminde - Ferie i den hyggelige fiskerby

 
Søg område: Karrebæksminde/Vesterhave
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 10 ferieboliger.

Lej sommerhus i Karrebæksminde - Ferie i den hyggelige fiskerby

Oplev rigtig feriestemning, når du holder din sommerhusferie i Karrebæksminde

I den lille fiskerby er der oplevelser for hele familien. I byen finder du caféer, minigolf, vandre- og cykelstier, kanalrundfart og en dejlig badestrand. Attraktioner i nærheden inkluderer BonBon-Land, ZOOPARK, Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter og Kanosejllads.

Start din søgning efter et sommerhus i Karrebæksminde nedenfor. Zoom ud på kortet og se flere huse i området.

Læs mere om Karrebæksminde/Vesterhave
Rating af huse for Karrebæksminde/Vesterhave: 4.1 af 5.0 fra 81 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • BonBon-Land
  • Knuthenborg Safaripark
  • Sommerland Sjælland
  • Møns Klint
  • Geocenter Møns Klint
  • Blomstergården
  • Gavnø Slot
  • Herlufholm Gods og Kostskole
  • Zoopark
  • Agersø Traktorbus
  • Flådestation Korsør
  • Go High på Kragerup Gods
  • Vikingeborgen i Trelleborg
  • 10 sommerhuse for Karrebæksminde/Vesterhave - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Karrebæksminde/VesterhaveHus nr: 53009Karrebæksminde/Vesterhave6 personer,  66 m²588 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/VesterhaveHus nr: 40941Karrebæksminde/Vesterhave4 personer,  41 m²200 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/VesterhaveHus nr: 53718Karrebæksminde/Vesterhave5 personer,  69 m²500 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/VesterhaveHus nr: 8937Karrebæksminde/Vesterhave4 personer,  51 m²350 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/VesterhaveHus nr: 9580Karrebæksminde/Vesterhave4 personer,  36 m²500 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/VesterhaveHus nr: 54140Karrebæksminde/Vesterhave4 personer,  52 m²600 m til kyst.Sommerhus i Karrebæksminde/VesterhaveHus nr: 6359Karrebæksminde/Vesterhave4 personer,  80 m²800 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Sommerhusferie i Karrebæksminde

    Karrebæksminde er en lille fiskerby med skøn badelivsstemning. Byen byder både på cafeer, gode spisesteder, minigolf og en perfekt badestrand. Køb lækre fisk på havnen og nyd frokosten hjemme på terrassen i sommerhuset. Om aftenen kan I nyde aftensmaden på én af de mange restauranter i Karrebæksminde. I byen er der også løbende musikarrangementer.

    Sommerhusferien i Karrebæksminde er perfekt til både den afslappende og den aktive ferie. Tag en dejlig vandre- eller cykeltur gennem landet, nyd en dukkert eller prøv lykken med fiskestangen. I Susåen kan I leje en kano og opleve naturen på smukkeste vis.

    Oplevelser i og omkring Karrebæksminde – sjov for hele familien

    Holder I sommerhusferien i Karrebæksminde er I sikre på at få en ferie fyldt med nye og sjove oplevelser. Besøg blandet andet:

    Lejer I sommerhuset hos DanCenter får I rabat på nogle af Danmarks mest populære attraktioner og seværdigheder. Her kan I se hvilke attraktioner I får rabat på , når I holder ferien med DanCenter.

    Sommerhusudlejning i Karrebæksminde

    Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når I planlægger ferien hos os, er I sikre på, at alt forløber som det skal. På vores lokalkontor i Karrebæksminde er I sikre på at få den rette hjælp, samt gode tips og informationer. Med mange års erfaring står personalet klar – både inden og under dit ophold.

    Sommerhusområder tæt ved Karrebæksminde

    Rundt om Karrebæksminde findes der også andre populære sommerhusområder, hvor I kan leje sommerhus til ferien med DanCenter. Lej eksempelvis sommerhus i områder som Bjerge Strand, herunder Bjerge Sydstrand , Reersø og Stillinge Strand – her tilbyder DanCenter også et skønt udvalg af sommerhuse. Se udvalget af sommerhuse i Syd-Vest Sjælland eller se alle DanCenters sommerhuse på Sjælland – her finder I skønne sommerhusområder ved kysterne, smukke badestrande og Danmarks hovedstad: København. Du kan også have Falster som base og leje et sommerhus i Marielyst .

    Hold ferie med Danland Feriecenter i Karrebæksminde

    Nyd en afslappende ferie med Danland i Karrebæksminde feriecenter . Her er feriehusene placeret et stenkast fra vandet på den lille ø, Enø. De arkitekttegnede feriehuse ligger på et stort, grønt areal og her er der masser af plads til hele familien kan boltre sig i den smukke natur. Danland Karrebæksminde er et sandt smørhul af oplevelser for krop og sjæl. Feriecentret er omkranset af vand, så I kan slappe af, gå i vandet ved sandstranden, tage en cykeltur ud i naturen eller prøve kræfter med en fisketur i fjorden – her kan der både fanges krabber, fladfisk og fjordrejer.