Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Bjerge Sydstrand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Bjerge Sydstrand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.

Sommerhus Bjerge Sydstrand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Bjerge Sydstrand: 3.9 af 5.0 fra 155 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Sommerland Sjælland
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Blomstergården
 • Gavnø Slot
 • Herlufholm Gods og Kostskole
 • Zoopark
 • Agersø Traktorbus
 • Flådestation Korsør
 • Go High på Kragerup Gods
 • Vikingeborgen i Trelleborg
 • 9 sommerhuse for Bjerge Sydstrand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 9780Bjerge Sydstrand4 personer,  72 m²200 m til kyst.Sommerhus tæt på skøn sandbadestrand på lukket vej i Bjerge Sydstrand. Huset indeholder værelse med dobbeltseng og et værelse med to enkeltsenge. Åbent køkken med gulvvarme i forbindelse med spise- og ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 44365Bjerge Sydstrand6 personer,  70 m²900 m til kyst.Sommerhus i roligt område og i gåafstand til badestranden ved Bjerge Sydstrand. Huset indeholder opholdsstue med åbent køkken. Fra gangen er der adgang til badeværelse og soveværelse med dobbeltseng. Det ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 57345Bjerge Sydstrand6 personer,  87 m²70 m til kyst.Sommerhus med fantastisk beliggenhed i første række til meget børnevenlig sandstrand. Huset har loft til kip, der giver et herligt lysindfald i stuen. Åbent køkken ud mod spisestue/opholdsstue som opvarmes ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 4203Bjerge Sydstrand7 personer,  65 m²300 m til kyst.Midt i skoven ved Bjerge Sydstrand ligger dette helt istandsatte sommerhus på en stor, ugenert grund. Huset indeholder tre gode soveværelser, stor stue i sammenhæng med køkken samt et fint badeværelse. ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 4785Bjerge Sydstrand6 personer,  90 m²1,0 km til kyst.Dette velindrettede sommerhus ved Bjerge Sydstrand har stor stue og køkken ud i et. Der er soveværelse med dobbeltseng i hovedhuset og i annekset er der to soveværelser samt et gæstetoilet. Der er terrasse ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 44277Bjerge Sydstrand4 personer,  54 m²250 m til kyst.Sommerhus på naturskøn grund kun cirka 250 meter fra badestranden ved Bjerge Sydstrand. Sommerhuset har to soveværelser, badeværelse og åbent køkken i forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang til ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 7395Bjerge Sydstrand4 personer,  80 m²900 m til kyst.Sommerhus i et stille og roligt område i gåafstand til havet ved Bjerge Sydstrand. Der er to soveværelser med to enkeltsenge i hvert værelse, der let kan sættes sammen til dobbeltsenge. Der er klinker ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 99068Bjerge Sydstrand6 personer,  66 m²250 m til kyst.I det dejlige skovområde ved Bjerge Sydstrand ligger dette istandsatte sommerhus med tre gode soveværelser samt godt badeværelse og åbent køkken. Spise og opholdsstue med brændeovn og udgang til en dejlig ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 48311Bjerge Sydstrand6 personer,  55 m²560 m til kyst.I roligt område, og i gåafstand til vandet ved Bjerge Sydstrand ligger dette sommerhus med tre værelser og anneks. Det ene værelse har to enkeltsenge, som kan sættes sammen til dobbeltseng og TV. To værelser ...

  Se alle huse i området.