Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Bjerge Sydstrand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Bjerge Sydstrand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Bjerge Sydstrand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 13 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Bjerge Sydstrand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Bjerge Sydstrand: 3.6 af 5.0 fra 98 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Sommerland Sjælland
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Blomstergården
 • Gavnø Slot
 • Herlufholm Gods og Kostskole
 • Zoopark
 • Agersø Traktorbus
 • Flådestation Korsør
 • Go High på Kragerup Gods
 • Vikingeborgen i Trelleborg
 • 13 sommerhuse for Bjerge Sydstrand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 67613Bjerge Sydstrand6 personer,  80 m²1,0 km til kyst.Sommerhus med rummelig for- og baghave beliggende i et roligt og grønt område ved Bjerge Strand. Sommerhuset stammer fra 60'erne og er løbende renoveret, senest i 2013 med nyt køkken, en lys spisestue ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 99068Bjerge Sydstrand6 personer,  66 m²250 m til kyst.I det dejlige skovområde ved Bjerge Sydstrand ligger dette istandsatte sommerhus med tre gode soveværelser samt godt badeværelse og åbent køkken. Spise og opholdsstue med brændeovn og udgang til en dejlig ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 33275Bjerge Sydstrand8 personer,  116 m²200 m til kyst.Luksuriøst indrettet sommerhus beliggende ca. 200 meter fra den gode badestrand ved Bjerge Sydstrand. Huset er med sine tre værelser foruden hems samt to badeværelser - heraf det ene med spabad og sauna ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 4203Bjerge Sydstrand6 personer,  65 m²300 m til kyst.Midt i skoven ved Bjerge Sydstrand ligger dette helt istandsatte sommerhus på en stor, ugenert grund. Huset indeholder tre gode soveværelser, stor stue i sammenhæng med køkken samt et fint badeværelse. ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 62334Bjerge Sydstrand5 personer,  60 m²940 m til kyst.Sommerhus med overdækket terrasse i det dejlige område Bjerge Sydstrand. Huset har en stor opholdsstue i forbindelse med køkkenet samt tre gode værelser og et velindrettet og lyst badeværelse.Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 7395Bjerge Sydstrand4 personer,  80 m²900 m til kyst.Sommerhus i et stille og roligt område i gåafstand til havet ved Bjerge Sydstrand. Der er to soveværelser med to enkeltsenge i hvert værelse, der let kan sættes sammen til dobbeltsenge. Der er klinker ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 57345Bjerge Sydstrand6 personer,  87 m²70 m til kyst.Sommerhus med fantastisk beliggenhed i første række til meget børnevenlig sandstrand. Huset har loft til kip, der giver et herligt lysindfald i stuen. Åbent køkken ud mod spisestue/opholdsstue med brændeovn, ...Sommerhus i Bjerge SydstrandHus nr: 6663Bjerge Sydstrand6 personer,  125 m²200 m til kyst.I Bjerge Sydstrand finder I dette sommerhus med sauna. Huset har to badeværelser, tre værelser samt en stor stue i forbindelse med køkken og spiseområde. Udendørs finder I en stor grund med lyng og træer ...

  Se alle huse i området.