Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Enø

Sommerhus: Enø, Syd-Vest Sjælland, Sjælland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 12 svar4.3 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,2
Ferieboligens indretning og udstyr4,0
Mest populært hos
Familie/Venner uden børn5,0
Familie/Venner med børn4,3
Ophold i forbindelse med arbejde1,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Tove - Hvidovre  (Familieferie med større børn, juli 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Alt var godt”
Jeannette - Halsnæs  (Familieferie med større børn, juli 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Beliggenhed. Gode terrasser. Dejligt lyst og varmt hus.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Besøg skovtårnet i Næstved og den dejlige fiskebutik ved havnen med god mad. Pandekagehuset har rigtige gode is.”
Bitten - Albertslund  (Venneferie med børn, juni 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Beliggenheden”
Pernille - Glostrup  (Familieferie med børn, juni 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Stand og placering”
Anders - Kbh  (Familieferie med børn, maj 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Grunden, havemøbler, gulvene og køkkenudstyret.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Husk at ringe på forhånd og få genbekræftet at I rent faktisk har en aftale - vi mødte op til en tom reception, fordi vi var blevet glemt.”
Kenneth - Frederiksberg  (Familieferie med børn, april 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Nyere eller renoveret dejlig lyst sommerhus med fine faciliteter.”
Mig - DanCenter sutter røv  (Ophold i forbindelse med arbejde, marts 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Fordi man ikke kan annullere ophold og få tilbagebetaling i krisesituationer. / DanCenter sutter røv.”
Thomas Jensen - Gørlev  (Familieferie med børn, oktober 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“-”
Lisbet Jensen - Farum  (Familieferie med børn, juni 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Beliggenhed, badekar”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Bonbonland adventure park”
Tanja - Løgstør  (Lejrskole, koloni eller lignende, april 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Hyggeligt.”

Ferieboligfaciliteter

6
2
84m²
nej
nej
200 m
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV:
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2013
 
1,5 km til restaurant
 
1,5 km til indkøb
 
200 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Sommerland Sjælland
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Blomstergården
 • Gavnø Slot
 • Herlufholm Gods og Kostskole
 • Zoopark
 • Agersø Traktorbus
 • Flådestation Korsør
 • Go High på Kragerup Gods
 • Vikingeborgen i Trelleborg
 • Husnr. 66976
  Huskategori: ★★★★
  Kyst/Sø 200 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  3631123456
  3778910111213
  3814151617181920
  3921222324252627
  402829301234
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  BBad
  EEntré
  KKøkken
  OTOverdækket terrasse
  OOpholdsstue
  VVærelse
  1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, tv, høj stol
  2 Soverum: 2 senge, 2 senge
  1 Hems: 2 opredninger
  Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
  Bad/wc: Wc, håndvask, badekar, bruseniche
  Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, havegrill, naturgrund 536 m², moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  På det naturskønne Enø, midt i Smålandshavet, ligger dette sommerhus, der er velegnet til den lille familie, der ønsker en rolig ferie tæt på strand og havn med mange skønne restauranter. Huset har brændeovn og lyst og åbent køkken med keramiske kogeplader, emhætte, køleskab med fryser, kaffemaskine og opvaskemaskine. Dejligt stort badeværelse med bruseniche, håndvask og wc. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. I stuen er der stereoanlæg med cd-afspiller samt tv. Overdækket og åben terrasse med mulighed for grill og hygge i de skønne solrige timer. Udlejes ikke til ungdoms- og håndværkergrupper.

  Om området

  Om Enø

  Ferie i sommerhus på Enø - hvad skal du se?

  Enø ligger midt mellem Karrebæksminde Bugt og Karrebæksminde Fjord, og øen består af to dele, der forbindes af en smal landtange, som kaldes for Draget. På den nordlige del af Enø ligger byen og sommerhusområdet, mens den sydlige del, Enø Overdrev, er et fredet strandeng.

  For at komme til Enø i bil, skal du køre over en klapbro som til dagligt kaldes Græshoppebroen pga. broens udformning og grønne farve. Broen forbinder Enø med Sjælland og Karrebæksminde over Gammelsund.

  Lej sommerhus på Enø i rolige omgivelser tæt på kyst og vand til glæde for hele familien. På naturskønne Enø kan du opleve:
  • Bager, slagter og fiskehandler på Enø - handl ind til dine livretter på Enø hos den lokale, bager, slagter eller fiskehandler. Vel tilbage fra din shoppingtur kan du tilberede retter i sommerhusets køkken.
  • Enø Strand - en af Sydsjællands mest populære badestrande ligger på Enø. Den børnevenlig strand har livredder i sommermånederne. Hvis du vil have mere strand, ligger Stillinge Strand en times kørsel nord for Enø.
  • Aktiv ferie på Enø - på Enø finder du flere muligheder for at holde en aktiv ferie, når du ikke går eller løber ture, kan du leje kano, båd eller SUP-udstyr til nogle aktive timer på vandet til stor fornøjelse for hele familien.
  • Græshoppebroen - få timerne til at gå med at betragte Græshoppebroen, der forbinder Enø og Sjælland, når broen hver hele time åbner og lukker. I sommermånederne kan du spise en is, mens du ser på broen.
  • Udfordr dine rejsekammerater - på Enø finder du også en minigolfbane, hvor hele familien kan dyste om æren som familiens minigolf-mester.
  • Besøg Karrebæksminde - gå en tur over Græshoppebroen, og besøg Karrebæksminde på den anden side af Gammelsund.
  • Enø Overdrev - området omkring Enø er fredet på grund af det store antal af fugle, der holder til i området. Enø byder på rolige omgivelser tæt på kysten i Sydvestsjælland.

  Oplevelser for hele familien på Sjælland

  På ferie i sommerhus på Enø er du tæt på det hele og har gode muligheder for at opleve attraktioner og seværdigheder på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Du kan nemt køre på tur til Næstved eller BonBon-Land.

  Ligesom den nordsjællandske kyst med flere kendte feriebyer som Hornbæk, Tisvildeleje og Gilleleje ligger indenfor køreafstand. Når du befinder dig i Nordsjælland, kan du også slå vejen forbi Helsingør.

  Fra Enø kan du også tage på slotsbesøg. Gavnø Slot på Gavnø, der huser en af Danmarks største samlinger af kunstgenstande, ligger tæt på Enø, men Gisselfeld Slot ligger lidt længere væk. Du kan også køre på dagstur til Frederiksborg Slot i Hillerød, Fredensborg Slot eller Kronborg i Helsingør.

  En god grund til at holde ferie i sommerhus på Enø er, at det er nemt at tage på tur til Lolland, Falster og Møn. Der byder på både smukke naturoplevelser, hyggelige byer og Knuthenborg Safaripark. På Møn finder du også Møns Klint, der afgjort er en tur værd.

  Rabat på populære attraktioner med DanCenter

  Danmark byder på et stort udvalg af forskellige attraktioner for hele familien. Når du lejer sommerhus på Enø med DanCenter, får du rabat på entrebilletten på en række populære attraktioner fordelt over hele Danmark. Du får blandt andet rabat på entrebilletten til LEGOLAND, Djurs Sommerland, Fårup Sommerland og LEGO House.

  Fra dit sommerhus på Enø kan du nemt komme til Vikingeskibsmuseet i Roskilde, Middelaldercentret i Nykøbing eller benytte Canal Tours i København. Læs mere her om hvilke attraktioner i Danmark, som du får rabat hos med DanCenter.

  Sommerhusudlejning Enø med DanCenter

  DanCenter Sommerhusudlejning Enø står for udlejning af et mindre antal sommerhus på Enø. Hos DanCenter Sommerhusudlejning finder du et af de største udvalg af sommerhuse i Danmark. Vi har sommerhuse til udlejning i hele Danmark.

  Vores lokalkontor DanCenter Karrebæksminde står for sommerhusudlejning på Enø og er klar til at hjælpe dig under din ferie i sommerhus på Enø. Lokalkontoret ligger på Enø i forbindelse med Danland Feriecenter Karrebæksminde. Det er også her, hvor du skal hente nøglen til dit sommerhus.

  Når du lejer sommerhus på Enø, kan du finde flere sommerhuse med en god beliggenhed cirka 100 meter til kysten. På hyggelige feriedage kan du sidde foran sommerhusets brændeovn, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side.

  I de fleste af sommerhusene hos DanCenter er husdyr tilladt. Du behøver derfor ikke at lade familiens firbenede ven blive hjemme, når ferien går i sommerhus i Danmark tage hunden med på ferie.

  Har du lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration til din næste ferie i sommerhus, tilbud og konkurrencer et par gange om ugen? Du kan tilmelde dig til vores nyhedsmail her.

  Andre sommerhusområder i nærheden af Enø

  Søg efter sommerhus til leje på DanCenters hjemmeside ved at benytte de forskellige filtre eller søg efter sommerhus direkte på kortet. Her kan du også se sommerhuse til leje i Karrebæksminde og andre steder i Danmark.

  Der findes flere kendte og mindre kendte sommerhusområder langs de sjællandske kyster. Lej sommerhus i Sydvestsjælland der byder på flere skønne sommerhusområder som Bjerge.

  Lej sommerhus i Nordsjælland, hvor feriebyerne Gilleleje, Liseleje, Tisvildeleje, Rågeleje og Hornbæk ligger som perler på en snor. Syd for Sjælland kan du leje sommerhus i MarielystFalster eller sætte kursen mod et sommerhus på Lolland, Møn eller Bogø.

  Book feriebolig på Enø med Danland Feriecenter

  Enø er en dejlig destination for hele familien og oplagt en miniferie eller en forlænget weekend i rolige omgivelser og med natur og vand tæt på. Danland Feriecenter Karrebæksminde er et sted for hele familien.

  Danlands Karrebæksminde Feriecenter på Enø byder på rolige omgivelser kun et stenkast fra vandet og få meter fra, når du kommer over broen fra Karrebæksminde og Sjælland. Her kan du slappe af i en skøn feriebolig på Enø. Læs mere om Danland Karrebæksminde Feriecenter på Enø her.

  Danland Feriecenter byder også på flere feriecentre i nærheden af Enø. De nærmeste feriecentre ligger i Gilleleje, på Møn og i Marielyst på Falster.

  Om Syd-Vest Sjælland

  Sydvestsjælland er kendt for de lange kyststrækninger, som er ideelle for windsurfere, lystfiskere og naturligvis badegæster. I regionen finder du hyggelige byer såsom Korsør, Skælskør og Slagelse, samt en lang række historiske slotte og herregårde.

  Naturen i Sydvestsjælland er i høj grad præget af havet. Her finder du en masse gode badestrande, blandt andet i Jammerland Bugt og Musholm Bugt, som ligger ud til Storebælt. Besøg her den fantastiske Stillinge Strand, som er en bred strand med klitter og fint sand. Her har du et frit syn til den imponerende Storebæltsbro, som er den længste hængebro i Europa. Ud over gode badestrande finder du store skovområder i Sydvestsjælland, specielt omkring byen Sorø. I den nordlige del af regionen findes Tissø, som er Danmarks fjerdestørste sø. Søen er et vigtigt resteområde for vandfugle og derfor et velbesøgt område af ornitologer.

  Slagelse er Sydvestsjællands vigtigste handelsby, og her finder du gode shoppingmuligheder i byens hyggelige gågader og indkøbscentre. Slagelse huser også en af Danmarks største kaserner, og hver onsdag kan du derfor opleve gardehusarerne ride gennem byen. Syd for Slagelse ligger Skælskør, som er omgivet af den smukke Skælskør Fjord. Her har du mulighed for at tage på en køn fjordsejlads. Skælskør har et af Danmarks mest idylliske gamle bymiljøer med bindingsværkshuse og gårde med toppede brosten.

  I den sydlige del af Sydvestsjælland findes en række spændende slotte, borge og herregårde, som alle ligger tæt ved hinanden. Start eksempelvis med at besøge Espe Gods som ligger ca. 8 km nord for Skælskør. Godset ligger med en fantastisk udsigt over Storebælt. Tag derfra videre til Borreby Borg, som ligger få kilometer syd for Skælskør. Borreby er én af Danmarks ældste og bedst bevarede renæssanceborge, opført i 1556. Videre ca. 16 km østpå finder du Holsteinborg Slot tæt ved landsbyen Bisserup. Slottet var et af de steder, den verdenskendte forfatter H.C. Andersen yndede at besøge ofte. Endnu ca. 30 km østpå finder du Gavnø Slot tæt ved Næstved, som er omgivet af en smuk slotspark.

  Du kan også køre lidt syd for Sjælland og leje et sommerhus i Marielyst eller tage en øferie i sommerhus på Møn. Fra de to destinationer kan du hurtig nå til Sydvestsjællands attraktioner og seværdigheder.

  Lej et sommerhus med DanCenter. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.

  Du er her: Enø, Syd-Vest Sjælland, Sommerhus 66976, 6 personer