Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Rø/Gudhjem

Sommerhus: Rø/Gudhjem, Bornholm, Danmark

Ferieboligfaciliteter

4
2
55m²
nej
nej
Inkl.
1,5 km
 
Problemfri check-in via Smart Lock-nøglebokse
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2022
 
6 km til restaurant
 
6 km til indkøb
 
1,5 km til kystfiskeri
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 19/5-2024 til 4/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 51748
Huskategori: ★★★★

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Ferieboligen er ikke ledig i den valgte periode.
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

1 Opholdsstue: Tv
1 Soveværelser: 1 dobbeltseng
1 Anneks: 2 senge, køleskab
Køkken: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruser
1 Udeareal: Havemøbler, kulgrill, Terrasse
Og: El-varme, naturgrund 75 m², naturskønne omgivelser

Om ferieboligen

Rø Golfhus - Feriehus for 4 personer

Rø Golfhus er et flot og lyst feriehus med naturskøn beliggenhed lige ved Rø Golfbane, som er et af Danmarks flotteste og bedste anlæg. Har du interesse for golf, er Rø Golfhus den oplagte mulighed - her kan du nemt nyde et par skønne dage på anlægget, med udsigt til både granskov, løvskov, klipper og hav.

Foruden golfbaner, er der også gode cykelruter og andre smukke naturoplevelser lige i nærheden. Du finder både Rø Plantage, Borgedalssøen og Helligdomsklipperne.

Rø Golfhus byder ligeledes på store vinduespartier, som giver god lys i feriehuset, og hyggelige fællesarealer. Fra feriehusets terrasse, som er udstyret med havemøbler og grill, kan I nyde solen det meste af dagen med udsigt til det dejlige ferieområde. Feriehusets rumdeling gør den, også helt ideel, hvis du rejser med et vennepar, store børn eller bedsteforældre. Foruden hemsen, har du nemlig både et soveværelse og et skønt anneks, som du tilgår via terrassen. På den måde er der god plads til jer alle.

Rø Golfhus' indretning: Indgang ved terrassen til et stort fællesrum med stue og spisestue samt åbent adgang til et veludstyret køkken. Fra køkkenet har du adgang til et fint badeværelse med toilet, gulvvarme og bruseniche. Fra stuen har du adgang til en hems og et separat soveværelse med to enkeltsenge, der kan sættes sammen til en dobbeltseng. Via terrassen har du også adgang til et hyggeligt anneks med køleskab og to enkeltsenge.

Alle gæster i Rø Golfhuse kan købe et ugekort til 1200 DKK gældende til både Old og New Course.

Om området

Du er her: Rø/Gudhjem, Bornholm, Sommerhus 51748, 4 personer