Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus på Bornholm

 
Søg område: Bornholm
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 456 ferieboliger.

Lej sommerhus på Bornholm

Sommerhusudlejning på Bornholm: Søg blandt det store udvalg

Du kan vælge mellem mere end 200 sommerhuse, ferielejligheder og ferieboliger til leje på Bornholm, og du finder alt fra klassiske sommerhuse til store luksusferiehuse med pool, spabad, sauna og masser af aktiviteter. Når du lejer sommerhus på Bornholm, er du i kort afstand til alt, hvad den hyggelige solskinsø har at byde på.
Læs mere om Bornholm
Rating af huse for Bornholm: 4.2 af 5.0 fra 6994 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Hammershus Slotsruin
 • Brændesgårdshaven
 • Bornholms Middelaldercenter
 • Bornholms Sommerfuglepark
 • Grønbechs gård
 • Kastellet på Bornholm
 • Dueodde Strand
 • Almindingen
 • Døndalen
 • Rytterknægten
 • 456 sommerhuse for Bornholm - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i SandkåsHus nr: 43732Sandkås4 personer,  42 m²300 m til kyst.Sommerhus i ØstermarieHus nr: 18482Østermarie4 personer,  50 m²5,2 km til kyst.Sommerhus i AakirkebyHus nr: 54697Aakirkeby6 personer,  83 m²7 km til kyst.Sommerhus i NykerHus nr: 44635Nyker6 personer,  82 m²3,0 km til kyst.Feriebolig i SvanekeHus nr: 49525Svaneke2+2 personer,  35 m²129 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 52529Gudhjem2+2 personer,  56 m²Feriebolig i SandkåsHus nr: 49658Sandkås4+2 personer,  75 m²405 m til kyst.Feriebolig i RønneHus nr: 49516Rønne4 personer,  54 m²349 m til kyst.Feriebolig i SvanekeHus nr: 49531Svaneke4+2 personer,  75 m²129 m til kyst.Sommerhus i SnogebækHus nr: 8664Snogebæk6 personer,  86 m²600 m til kyst.Sommerhus i SandkåsHus nr: 55001Sandkås4 personer,  100 m²150 m til kyst.Sommerhus i Østre SømarkenHus nr: 44758Østre Sømarken2 personer,  40 m²235 m til kyst.Feriebolig i SvanekeHus nr: 49528Svaneke2+2 personer,  58 m²129 m til kyst.Sommerhus i ArnagerHus nr: 53988Arnager12 personer,  197 m²2,1 km til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 49491Gudhjem2 personer,  29 m²339 m til kyst.Sommerhus i SandkåsHus nr: 52546Sandkås4 personer,  42 m²200 m til kyst.Feriebolig i SvanekeHus nr: 49527Svaneke2+2 personer,  54 m²129 m til kyst.Feriebolig i SvanekeHus nr: 49443Svaneke2+1 person,  38 m²50 m til kyst.Feriebolig i SvanekeHus nr: 49535Svaneke7 personer,  105 m²516 m til kyst.Feriebolig i SvanekeHus nr: 52378Svaneke4+2 personer,  70 m²Sommerhus i TejnHus nr: 8711Tejn8 personer,  150 m²250 m til kyst.Feriebolig i SvanekeHus nr: 49533Svaneke4 personer,  60 m²516 m til kyst.Feriebolig i SandvigHus nr: 49506Sandvig4+2 personer,  63 m²429 m til kyst.Sommerhus i SandkåsHus nr: 45892Sandkås6 personer,  146 m²200 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 52527Gudhjem2+2 personer,  56 m²300 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 26300Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Sommerhus i SandkåsHus nr: 45893Sandkås8 personer,  138 m²200 m til kyst.Feriebolig i SvanekeHus nr: 49536Svaneke7 personer,  105 m²516 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 26261Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Feriebolig i SvanekeHus nr: 49529Svaneke4 personer,  50 m²129 m til kyst.
  Se alle 456 DanCenter sommerhuse for Bornholm

  Top seværdigheder på Bornholm

  Hammershus Slotsruin

  Hammershus Slotsruin

  Besøg den facinerende middelalderfæstning Hammershus på Bornholms nordspids. Det er Nordeuropas største borgruin og i 2018 åbnede et nyt besøgscenter. Her kan du se udstillinger og lære mere om Hammershus' historie. Besøgcenteret har også en restaurant.

  Sommerhus nær Hammershus

  Dueodde Strand

  Dueodde Strand

  Det fine sand og det rene klare vand gør Dueodde Strand på Bornholms sydspids til én af Europas bedste badestrande. Fra parkeringspladsen på Fyrvej er der anlagt en over 500 m lange trærampe gennem klitterne, så både folk med barnevogn, rullestol eller cykel kan besøge stranden.

  Sommerhus ved Dueodde

  Bornholms røgerier

  Bornholms røgerier

  Rundt om hele Bornholm finder du de karakteristiske røgerierne med deres specielle skorstene. På røgerierne er det fisk, der bliver serveret, og når du smager en røget sild, så ved du, at du er på Bornholm. Du kan finde røgerier i bl.a. Allinge, Svaneke og Snogebæk.

  Sommerhus i Svaneke

  Her er et billede.

  Østerlars rundkirke

  Bornholm er kendt for sine rundkirker, og her er kirken i Østerlars nok den mest kendte. Kirken er opført helt tilbage omkring 1150 og nogle mener den runde form skyldes, at kirken var nemmere at forsvare ved angreb. Inde i kirken ses middelalderlige kalkmalerier.

  Sommerhus nær Østerlars

  Sommerhuse og ferielejligheder til leje på Bornholm

  Drømmer du om de hvide sandstrande i Dueodde, dramatiske klippeformationer, Almindingens storslåede natur, hyggelige havnebyer som Nexø, Svaneke og Gudhjem, samt kulturelle fornøjelser og gourmetoplevelser i verdensklasse? Hvis du kunne sige ja til bare én af de ovenstående, så vil det uden tvivl være en god oplevelse for dig at leje et sommerhus på Bornholm. Sommerhusudlejning på Bornholm er med tiden blevet en populær trend, da det gør det muligt for turister at opleve øen som de lokale. En ferie i et sommerhus på Bornholm vil være et godt udgangspunkt for at opleve hele Bornholm for dig selv og hele din familie.

  Bornholm ligger blot en sejltur på en time og 30 minutter fra Ystad i Sverige, og færgen til Bornholm sejler mange gange hver dag. Der kører tog og busser mellem København og Ystad, og vælger du at køre i din egen bil, er turen til Ystad klaret på godt en time fra København.

  Øens lille størrelse betyder, at det er nemt at komme rundt på øen i bil og på cykel, uanset hvor du vælger at leje et sommerhus eller en feriebolig på Bornholm. Du vil derfor altid være tæt på Bornholms strande og seværdigheder.

  Sommerhus Bornholm

  Udover at det er nemt at komme til Bornholm, er turen derover også prismæssigt overkommelig, alt efter rejsetidspunktet. Men der er masser af andre grunde til, at det er så populært at leje et bornholmsk sommerhus. På Bornholm finder du nemlig oplevelser, der er lidt udover det sædvanlige - for både børn og voksne.

  Uanset hvor du vælger at leje sommerhus på Bornholm, vil du have adgang til smukke oplevelser i naturen, plus masser af spændende seværdigheder. Der er alt fra sportsbegivenheder og politik, til musikfestivaler. Du kan for eksempel opleve bjergløbet BornFondo i maj, Folkemødet i Allinge i juni og Wonderfestiwall i august. Derudover er der forlystelsesparken Brændegårdshaven i Svaneke og tre flotte golfbaner i Dueodde, Rø og Rønne. Når du lejer et sommerhus på Bornholm, vil du kunne nyde hele øen som en af de lokale borgere.

  Der er mange gode grunde til at tage i Bornholm sommerhus.

  Bornholm har danmarksrekorden i solskinstimer - og andre danmarksrekorder

  Bornholm bliver kaldt Østersøens perle, Solskinsøen og Klippeøen - kært barn har mange navne. Det er ikke uden grund at Bornholm bliver kaldt Solskinsøen - for bornholmerne får 85 flere solskinstimer om året, sammenlignet med gennemsnitsdanskeren. Det er dog ikke den eneste danmarksrekord som bornholmerne kan prale af.

  Når du bor i sommerhus på Bornholm, vil du være en kort afstand fra Danmarks højeste vandfald i Døndalen, Danmarks dybeste grotte Sorte Gryde, Danmarks største rundkirke Østerlars Rundkirke, Danmarks største helleristningsfelt Madsebakke, Danmarks ældste stubmølle Bechs Mølle, Danmarks længste tovbane ved Opalsøen og Danmarks eneste bjergsø Hammersø – for blot at nævne nogle få af Bornholms mest populære seværdigheder.

  Bornholm byder på en storslået og unik natur

  Naturen på Bornholm er unik i dansk sammenhæng, og den byder på masser af oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne. Her finder du store skovområder, hvide sandstrande, åbne landskaber, dramatiske klippeformationer og ikke mindst masser af havudsigt. Hvis du lejer et sommerhus på Bornholm, vil du derfor have den perfekte base til at nyde unikke og storslåede naturoplevelser.


  Hvis du gerne vil være tæt på skoven, kan du overveje at leje et sommerhus i byerne Aakirkeby, Nyker eller Årsballe, som alle ligger mod midten af øen. Midt på øen finder du nemlig Danmarks femtestørste skov, Almindingen, hvor du kan være heldig at se en europæisk bisonokse. Almindingen byder også på den store sprækkekløft Ekkodalen, det 162 meter høje udsigtspunkt Rytterknægten og den 35 tons tunge Rokkesten. Sidstnævnte er en vandreblok fra istiden og én blandt mere end 175 vandreblokke på Bornholm.

  Kan du lide at vandre, bør du overveje at leje et sommerhus i Nexø, Bodilsker eller Østermarie, som alle ligger i den østlige del af Bornholm. Her ligger Paradisbakkerne, som har et stort net af vandrestier. Paradisbakkerne er rig på flora og fauna og rummer blandt andet en række sjældne padder og krybdyr. I Gudhjem på den nordlige del af øen finder du Døndalen, der udover en smuk natur byder på intet mindre end Danmarks højeste vandfald med et fald på omkring 20 meter.

  Kilometerlange hvide sandstrande på Bornholm - og søer i forskellige farver

  Når du lejer sommerhus på Bornholm, er du aldrig langt fra en strand. Bornholm byder på et stort udvalg af smukke, hvide sandstrande. Besøg eksempelvis den spektakulære Dueodde Strand, eller læg vejen forbi strandene i Sandvig, Balka, Arnager eller Sorthat.

  Dueodde Strand ligger på sydspidsen af Bornholm, og den er øens største sandstrand med sand så fint, at det førhen blev brugt i timeglas. Der er mange mindre strande på Bornholm – ved flere af dem bader man direkte fra klipperne.

  Ikke langt fra Rønne, på den bornholmske vestkyst, finder du byen Hasle der ligger tæt på Smaragdsøen, Rubinsøen, Pyritsøen og Safirsøen, hvis navne refererer til farven på søernes blanke vandoverflade. Søerne er opstået som følge af ler- og kuludgravninger. De er i dag et yndet turistmål, ikke mindst for lystfiskere. Så hvis du gerne vil være tæt på et sted hvor du kan fiske, eller blot vil nyde gåture langs nogle af Danmarks mest unikke og flotte søer, bør du overveje at leje et sommerhus i Hasle.

  Det er ikke alle Bornholms kyster der er sandstrande. På kyststrækningen mellem Tejn og Gudhjem på øens nordøstlige del, finder du Helligdomsklipperne. De, op til 20 meter høje granitsøjler, er opkaldt efter en hellig kilde, der i gamle dage løb ud her. Samme sted kan du gå på opdagelse i Sorte Gryde; en smal grotte, der strækker sig godt 60 meter ind i Bornholms undergrund. Husk en pandelygte!

  Oplev et mad- og kulturmekka på Bornholm

  Bybilledet på Bornholm er præget af idylliske fiskerlejer, farvede bindingsværkshuse med stokroser, smalle hyggelige gader og ikke mindst utallige røgerier, hvor du kan nyde en velsmagende frokost.

  En ægte bornholmsk specialitet er ”Sol over Gudhjem” - smørrebrød med røget sild, æggeblomme, purløg og radiser - som du bare må smage, inden du forlader dit sommerhus på Bornholm. Mange kunsthåndværkere holder til på Bornholm – især keramikere, men også billedhuggere, malere og glaspustere.

  Besøger du Baltic Sea Glass i Gudhjem eller Pernille Bülow Glas i Svaneke, kan du opleve et glaspusteri i levende live. Foretrækker du noget der kan smages, kan du besøge bolchekogeriet, Svaneke Bolcher på torvet i Svaneke og ikke så langt derfra, Svaneke Bryghus.

  Bornholms mest kendte seværdighed er nok middelalderfæstningen Hammershus på Bornholms nordspids, der er Nordeuropas største borgruin. Et andet kendt vartegn er de karakteristiske og over 800 år gamle rundkirker. Østerlars Rundkirke er den største og mest kendte af kirkerne. I Nylars Rundkirke og Nyker Rundkirke kan du se smukke og godt bevarede kalkmalerier.

  Der ligger også et utal af museer på Bornholm. Blandt de mest kendte er NaturBornholm i Åkirkeby, Bornholms Kunstmuseum i Rø, Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem, Bornholms Tekniske Samling i Allinge, Hjorths Keramikmuseum i Rønne og Oluf Høst Museet i Gudhjem.

  Oplev Danmarks østligste ø

  Bornholm ligger langt ude i Østersøen, men blot 18 km nordøst for Bornholm, ligger Danmarks østligste ø: Christiansø, hvor du finder fred og ro. Den gamle fæstningsø er den største af øerne i øgruppen Ertholmene og har kun et lille samfund på 85-90 fastboende indbyggere.

  Alle bygninger, tårne, bindingsværksbygninger, bastioner og fæstningsmure, er stort set uændrede siden øen mistede sin betydning som militær fæstning i 1855. Øen er en smuk og velbevaret kulturarv med et frodigt landskab, og flere tusinde turister besøger Christiansø hvert år, for at opleve den helt unikke og særlige stemning.

  Sådan finder du et sommerhus til leje på Bornholm

  Bornholm er en meget populær feriedestination, så du kan altid finde et stort udvalg af feriehuse og sommerhuse til leje på Bornholm. Find drømmesommerhuset blandt vores store udvalg af sommerhuse på siden, og book sommerhuset online med det samme. Brug søgefunktionen til at få vist de sommerhuse, der er ledige på dine rejsedatoer og som matcher dine ønsker til sommerhusets beliggenhed og faciliteter.

  Du kan eksempelvis vælge kun at få vist sommerhuse med pool, spabad og havudsigt. Eller du kan få vist de sommerhuse, hvor husdyr er tilladt, hvis du gerne vil have hunden med på ferie. Hvis du vil foretage sommerhusudlejning i en specifik by på Bornholm, kan du vælge den ønskede by fra vores liste over byer på Bornholm. Klik på billederne af de enkelte sommerhuse for at se oplysninger om sommerhusenes størrelse, faciliteter og afstand til vandet, se billeder af husene og se en liste over attraktioner i nærheden.

  Sommerhusudlejning på Bornholm

  DanCenter Sommerhusudlejning Bornholm hjælper gerne med at arrangere din overnatning i et dejligt sommerhus til leje på Bornholm, eksempelvis hvis du skal på sommerferie. DanCenter er en af de største danske formidlere af sommerhuse på Bornholm, og vi sommerhuse på hele øen. Vores hjemmeside er et godt sted at starte, når du skal leje en feriebolig på Bornholm.

  Vi tilbyder i øjeblikket omkring 200 forskellige sommerhuse på Bornholm, og derfor er vi sikre på, at vores Sommerhusudlejning Bornholm kan opfylde dine ønsker – uanset om du leder efter et lille, hyggeligt sommerhus eller et stort luksussommerhus til hele familien.

  Skal du med til Folkemødet på Bornholm, så skynd dig at bestille med det samme, da der hurtigt bliver udsolgt, hvis du gerne vil være sikker på at få det rigtige Bornholm feriehus.

  Mest populære sommerhusområder på Bornholm

  Uanset hvilken del af Bornholm du vælge at holde ferie i, så er vi sikre på, at du får en fantastisk ferie. Du kan nemlig hurtigt nå rundt på hele øen lige meget hvilket sted på Bornholm du har lejet et sommerhus.

  De mest populære sommerhusområder på Bornholm er dog alligevel Allinge, Gudhjem og Sandvig i den nordlige og klippede del af Bornholm. Området omkring den idylliske Svaneke i den østlige del af øen. Områderne Balka Strand og Dueodde ved de fantastiske sandstrande i syd samt naturligvis Bornholms "hovedstad" Rønne i vest.

  Ø-ferie andre steder i Danmark

  Det er ikke kun på Bornholm, at du kan få en skøn ø-ferie med strandferie-boliger. I Danmark har vi andre fantastiske øer, hvor du kan tilbringe en sommerhusferie med familie og venner.

  I den anden ende af landet, i den sydlige del af vestkysten, finder du øerne Rømø og Fanø, som ligger ud fra henholdsvis Skærbæk og Esbjerg. Længere nordpå, ud for Jyllands østkyst, finder du Læsø som ligger øst for Frederikshavn. Ved Sydfyn finder du Ærø og Langeland, og øst derfra ligger Lolland og Falster, hvor du bl.a. finder den populære ferieby Marielyst. En af landets største naturoplevelser Møns Klint finder du på øen Møn, som du kan køre til direkte fra Sjælland.

  Hold ferie med Danland Feriecenter på Bornholm

  Hos DanCenter kan du vælge blandt flere hyggelige bornholmske sommerhuse til leje, men du kan også holde din ferie i en ferielejlighed på Bornholm i Danlands Feriecenter i Gudhjem. Feriecentret ligger kun 15 km fra Allinge, der er en af de mest populære destinationer på Bornholm.

  Gudhjem er en idyllisk lille havneby med stejle og snoede gader. Byen er ideel til gåture langs den smukke kyststrækning. Feriecentret byder på udendørs swimmingpool, legeplads, hoppepude og bordfodbold. Receptionen tilbyder også cykeludlejning, så du kan se Bornholm fra to hjul.

  I byen finder du et stort udvalg af restauranter, caféer og ishuse.

  Ferie i et Danland Feriecenter er altså en god mulighed i forhold til feriehus Bornholm.

  Udlej dit sommerhus på Bornholm

  Hvis du ejer et sommerhus på Bornholm, så kan du overveje at udleje det en del af året. På vores hjemmeside kan du blandt andet beregne, hvor meget du ville kunne tjene på at udleje dit sommerhus. Bemærk, at dette kun er vejledende. Læs mere om lejeindtægt ved sommerhusudlejning og skat af lejeindtægt.

  Bornholm er en utrolig populær feriedestination, så der er gode muligheder for udlejning. Læs mere om dine muligheder ved udlejning af sommerhus gennem DanCenter.