Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Nordsjælland

 
Søg område: Nordsjælland og østsjælland
9/7-2022 + 1 uge
Personer
Desværre, din søgning fandt 0 ferieboliger.

Sommerhus Nordsjælland

Hold sommerhusferie på Nordsjælland og Østsjælland og find oplevelser hele året rundt

På Nord- og Østsjælland finder du et overflod af seværdigheder og attraktioner. Lige fra forlystelsesparker, som Tivoli og Dyrehavsbakken, til smukke kirker og museer. Oplev dyrelivet i både Zoologisk Have og Den Blå Planet og se nogle af de smukkeste kyststrækninger og bedste badestrande.

Start din søgning efter et sommerhus på Nordsjælland og Østsjælland her:

Læs mere om Nordsjælland og østsjælland
Rating af huse for Nordsjælland og østsjælland: 3.8 af 5.0 fra 2114 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • 291 sommerhuse for Nordsjælland og østsjælland - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i RågelejeHus nr: 52932Rågeleje5 personer,  55 m²600 m til kyst.Sommerhus i AsserboHus nr: 39724Asserbo6 personer,  101 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 44555Gilleleje8 personer,  98 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 9526Rågeleje8 personer,  88 m²950 m til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 70524Rågeleje8 personer,  106 m²500 m til kyst.Feriebolig i Gilleleje/TinkerupHus nr: 51932Gilleleje/Tinkerup4+2 personer,  71 m²Sommerhus i RågelejeHus nr: 44510Rågeleje6 personer,  114 m²625 m til kyst.Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 22409Tisvildeleje6 personer,  82 m²550 m til kyst.Sommerhus i Dronningmølle/MunkerupHus nr: 33981Dronningmølle/Munkerup6 personer,  54 m²400 m til kyst.Sommerhus i Faxe LadepladsHus nr: 7389Faxe Ladeplads8 personer,  92 m²400 m til kyst.Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 6513Smidstrup Strand6 personer,  129 m²500 m til kyst.Sommerhus i AsserboHus nr: 4815Asserbo8 personer,  86 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 7308Vejby Strand14 personer,  186 m²800 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 33280Kulhuse5 personer,  60 m²100 m til kyst.Sommerhus i Strøby LadepladsHus nr: 7743Strøby Ladeplads6 personer,  84 m²75 m til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 43939Rågeleje7 personer,  113 m²300 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 65940Gilleleje6 personer,  52 m²10 m til kyst.Sommerhus i HornbækHus nr: 18854Hornbæk8 personer,  130 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 33477Gilleleje6 personer,  93 m²800 m til kyst.Sommerhus i KulhuseHus nr: 74880Kulhuse7 personer,  93 m²30 m til kyst.Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 9990Vejby Strand14 personer,  193 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i Strøby LadepladsHus nr: 50291Strøby Ladeplads6 personer,  68 m²100 m til kyst.Sommerhus i HornbækHus nr: 45959Hornbæk6 personer,  147 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Dalby HuseHus nr: 8320Dalby Huse5 personer,  70 m²200 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 11830Gilleleje4 personer,  76 m²600 m til kyst.Sommerhus i HyllingeriisHus nr: 24693Hyllingeriis4 personer,  58 m²200 m til kyst.Sommerhus i Faxe LadepladsHus nr: 51919Faxe Ladeplads6 personer,  68 m²100 m til kyst.Sommerhus i GillelejeHus nr: 54184Gilleleje6 personer,  85 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 35438Smidstrup Strand6 personer,  62 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 94233Rågeleje12 personer,  250 m²20 m til kyst.
  Se alle 291 DanCenter sommerhuse for Nordsjælland og østsjælland

  Sommerhus Nordsjælland og Østsjælland

  Nord- og Østsjælland er en oplagt destination til din næste ferie i sommerhus. Her finder du store sommerhusområder nær kysterne, smukke landskaber, gode badestrande og ikke mindst Danmarks hovedstad, København. Helt perfekt til en sommerhusferie for hele familien. DanCenter sommerhusudlejning har over 200 sommerhuse i Nord- og Østsjælland.

  Storbytur til København

  Holder du ferie i Nord- og Østsjælland, kommer du ikke uden om København. Her finder du en overflod af seværdigheder og oplevelser året rundt. Det er alt fra forlystelsesparker til kirker og fra museer til koncerter med verdenskendte kunstnere. Lige meget hvilken del af regionen du holder din ferie i, kan du hurtigt og nemt komme ind til København med offentlig transport. Du kan derfor kombinere din afslappende ferie i et sommerhus med storbyferie, hvor du nyder godt af de mange tilbud, som København tilbyder. Så hvis man gerne vil være tæt på København i sin sommerferie, er det oplagt at lede efter sommerhuse til leje i Nordsjælland.

  Smuk natur og store oplevelser

  Landskabet i Nord- og Østsjælland er meget varierende. I det grønne og frodige Nordsjælland veksler kuperede åbne landskaber med vældige skove og store søer. Her finder du den smukke Arresø, som er Danmarks største. Mod vest afgrænses regionen af Isefjord og Roskilde Fjord med blide fjordlandskaber og lave enge. Langs Nordsjællands kyst oplever du nogle af Sjællands smukkeste kyststrækninger og bedste badestrande, blandt andet i Hornbæk, Liseleje og Gilleleje. Langs Øresundskysten er der flotte udsigter over sundet til Sverige. Vandet i Øresund er mere roligt end i Kattegat ud for Nordsjælland, og derfor finder du børnevenlige badestrande her. Eksempelvis ved Køge Bugt og Faxe Bugt på Østsjælland.

  På Østsjælland ligger også Stevns Klint, som er en 12 km lang klint, der er op til 41 meter høj. Klinten er dannet for over 65 millioner år siden. For de historieinteresserede byder Nord- og Østsjælland også på de mange kongeslotte, som er blevet opført gennem tiderne af danske konger. Besøg blandt andet Amalienborg i København, Frederiksborg Slot i Hillerød, Fredensborg Slot i Fredensborg og Kronborg Slot i Helsingør, hvor Shakespeares skuespil Hamlet har fundet sted.

  Sommerhus med pool

  Når du holder ferie i et sommerhus med swimmingpool i Danmark, kan du nyde en dukkert året rundt, uanset hvordan vejret er. Det er din garanti for en badeferie i Danmark, når familien eller vennerne skal inviteres med i sommerhus.

  DanCenter Sommerhusudlejning har sommerhuse med pool rundt om i hele Danmark – også i alle de populære ferieområder. I et sommerhus med pool er der ofte masser af plads og mange soveværelser, så hele familien eller alle vennerne kan komme med.

  Populære attraktioner – det skal du opleve

  Når du tager på sommerhusferie på Nord-og Østsjælland er der et væld af attraktioner for hele familien. Herunder finder du nogle af de mest populære attraktioner i området.

  Lejer du dit sommerhus hos DanCenter får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner.

  Sommerhusudlejning i Nord- og Østsjælland

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du over 200 sommerhuse beliggende i Nord- og Østsjælland. Uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksussommerhus eller et sommerhus med havudsigt finder noget for enhver smag hos DanCenter. Der er altså mange grunde til at lede efter sommerhuse til leje i Nordsjælland.

  Sommerhusområder i Nord- og Østsjælland

  Søger du efter sommerhus udlejning i Nordsjælland eller Østsjælland, kan du vælge blandt populære områder som Vejby Strand, Tisvildeleje eller Hornbæk . Du kan også leje et sommerhus i det populære sommerhusområde Gilleleje. Der er også Strøby Ladeplads og Faxe Ladeplads, som kan være oplagt for at prøve noget i den anden retning end på Sjælland end sommerhus Nordsjælland.

  Hold ferie med Danland Feriecenter

  Du kan også besøge Danlands feriecenter i Gilleleje, Nordsjælland, som alternativ til sommerhus udlejning Nordsjælland. I Kysthusene i Gilleleje bor I direkte ud til Kattegat og sandstranden. Her finder I både indendørs og udendørs swimmingpool med børnebassin. Aktiviteter er der nok af og I kan blandt andet bruge ferien på at spille bordtennis, petanque, pool eller børnene kan få nye legekammerater på feriecentrets legeplads og hoppepude. Det er et godt alternativ til sommerhus udlejning Nordsjælland.

  Spørgsmål og svar omkring Nordsjælland og østsjælland

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvorfor bør jeg leje sommerhus gennem DanCenter?

  Vi tilbyder rabat til nogle af de bedste attraktioner i Danmark, når du lejer sommerhus gennem os. Vælger du at booke i sidste øjeblik, så tilbyder vi last minute tilbud, hvor du kan spare op til 20% af normalprisen. Gennem vores 32 lokalkontorer rundt om i landet tilbyder vi den bedste service under dit ophold. Har du spørgsmål i løbet af din ferie, står vi klar til at hjælpe dig.

  Hvad kan være en god idé besøge i Nordsjælland?

  Kronborg Slot: Dette ikoniske slot i Helsingør er kendt som "Hamlets Slot" og er en af de mest berømte slotte i Danmark. Det tiltrækker både historieinteresserede og litteraturfans.

  Frederiksborg Slot: Beliggende i Hillerød er dette pragtfulde slot omgivet af en smuk sø og park. Det fungerer i dag som et nationalhistorisk museum og giver et indblik i Danmarks kongelige historie.

  Louisiana Museum of Modern Art: Et af Danmarks førende museer for moderne kunst. Beliggende i Humlebæk, byder det på en imponerende samling af kunstværker samt en fantastisk udsigt over Øresund.

  Gribskov: Skovområdet Gribskov er et fantastisk sted for naturelskere. Her kan du tage lange gåture, cykle eller nyde en skovtur.

  Gilleleje: En charmerende fiskerby, der tilbyder smukke strande, maleriske havne og en hyggelig atmosfære.

  Hvad kan være en god idé at besøge i Østsjælland?

  Møns Klint: Møns Klint værd at nævne. De dramatiske kridtklinter ved kysten er et unikt naturfænomen, der er en imponerende oplevelse.

  Køge: En hyggelig købstad med en godt bevaret gammel bykerne, charmerende gader og hyggelige caféer.

  Stevns Klint: Endnu et imponerende klinteområde med en dramatisk kystlinje, der er på UNESCOs verdensarvsliste.