Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Smidstrup Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Smidstrup Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Smidstrup Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Smidstrup Strand: 4.0 af 5.0 fra 82 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • 11 sommerhuse for Smidstrup Strand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 9660Smidstrup Strand5 personer,  59 m²950 m til kyst.Sommerhus tæt på Smidstrup Strand med stor dejlig terrasse. Hyggelig stue med luft/luft varmepumpe, brændeovn og dobbelt sovesofa. Åbent køkken med bl.a. keramisk kogeplade, køle/frys og opvaskemaskine. ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 8329Smidstrup Strand6 personer,  97 m²2,3 km til kyst.Ved Smidstrup Strand finder I dette sommerhus med lyst, åbent køkken/alrum, stor stue samt tre soveværelser og et nydeligt badeværelse med bruseniche. Her kan I nemt kan finde den rette sommerhusstemning ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 6513Smidstrup Strand6 personer,  129 m²500 m til kyst.Sommerhus beliggende for enden af lukket vej med direkte adgang til stisystem der bl.a. fører til stranden. Via entreen er der adgang til værelse og husets ene badeværelse. Herfra kommer I ind i køkken/alrum/stue, ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 45647Smidstrup Strand8 personer,  81 m²30 m til kyst.Sommerhus i første række til strand og Kattegat ved Smidstrup Strand. Fra flere af værelserne og de mange terrasser der er omkring huset er der udsigt over havet. Fra lille entre kommer I ind i det store ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 25046Smidstrup Strand6 personer,  81 m²450 m til kyst.Dette sommerhus er beliggende på stor naturgrund ved den nordsjællandske kyststrækning mellem Rågeleje og Gilleleje, ca. 5 minutters gang ad hyggelig vej fra stranden. Husets centrum vil utvivlsomt være ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 35438Smidstrup Strand6 personer,  62 m²1,3 km til kyst.Sommerhus ved Smidstrup Strand beliggende tæt på vandet mellem Rågeleje og Gilleleje. Sommerhuset har køkken/alrum med udgang til terrasse med havemøbler og grill og udsigt over den dejlige have. Åbent ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 28310Smidstrup Strand4 personer,  50 m²600 m til kyst.Sommerhus tæt på den hyggelige havneby Gilleleje som er et besøg værd. God base for mange udflugtsmål til f.eks. København, Roskilde, Hillerød eller Helsingør, som alle kan nåes på ca. 1 time. 7 golfbaner ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 8447Smidstrup Strand6 personer,  78 m²1,1 km til kyst.Sommerhus beliggende på stor og solrig grund ved Smidstrup Strand. Fra den lille entre kommer I ind i det store opholdsrum med køkken, spiseplads og stue. Sommerhuset indeholder desuden to soveværelser ...Sommerhus i Smidstrup StrandHus nr: 29216Smidstrup Strand4 personer,  60 m²200 m til kyst.Sommerhus beliggende på stor og solrig grund. Der er gaskomfur med el-ovn. Der er 3 terrasser. Huset er til gæster der ikke stiller høje krav til interiør og komfort.

  Se alle huse i området.