Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus på Als og Sydøstjylland

 
Søg område: Sydøstjylland og Als
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 457 ferieboliger.

Lej sommerhus på Als og Sydøstjylland

Lej sommerhus på Als og i Sydøstjylland

Hold din næste ferie i sommerhus på Als og oplev den smukke ø i det sydlige hjørne af Danmark. Eller lej sommerhus i Sydøstjylland og vær tæt på de børnevenlige strande ud til Lillebælt. Tag på opdagelse i dette skønne hjørne af Danmark, der byder på natur, seværdige byer og kryds grænsen til Tyskland.

Hos DanCenter har vi et stort udvalg af sommerhuse i Sydøstjylland og på Als. Her finder du alt lige fra klassiske sommerhuse opført i træ til store sommerhuse med plads til hele familien.

Start din søgning efter et sommerhus til leje på Als og i Sydøstjylland her:

Læs mere om Sydøstjylland og Als
Rating af huse for Sydøstjylland og Als: 4.0 af 5.0 fra 3066 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Universe
 • Fun & Action
 • Madsby Legepark
 • Dybbølmølle
 • Historiecenter Dybbøl Banke
 • Alsingergården
 • Koldinghus
 • Augustenborg
 • Gråsten Slot
 • 457 sommerhuse for Sydøstjylland og Als - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Flensborg FjordHus nr: 53026Flensborg Fjord5 personer,  50 m²350 m til kyst.Sommerhus i KegnæsHus nr: 36069Kegnæs18 personer,  300 m²500 m til kyst.Sommerhus i Hejlsminde StrandHus nr: 71124Hejlsminde Strand5 personer,  68 m²700 m til kyst.Sommerhus i KegnæsHus nr: 54058Kegnæs14 personer,  180 m²700 m til kyst.Sommerhus i SkarrevHus nr: 54806Skarrev6 personer,  58 m²21 m til kyst.Sommerhus i LoddenhøjHus nr: 54876Loddenhøj6 personer,  72 m²500 m til kyst.Sommerhus i Nordborg/KøbingsmarkHus nr: 54816Nordborg/Købingsmark4 personer,  60 m²500 m til kyst.Sommerhus i Hejlsminde StrandHus nr: 37956Hejlsminde Strand6 personer,  93 m²100 m til kyst.Sommerhus i Varnæshoved StrandHus nr: 70118Varnæshoved Strand4 personer,  100 m²150 m til kyst.Sommerhus i Kelstrup Strand/JyllandHus nr: 57192Kelstrup Strand/Jylland38 personer,  590 m²200 m til kyst.Sommerhus i Hejlsminde StrandHus nr: 6675Hejlsminde Strand5 personer,  65 m²175 m til kyst.Sommerhus i Flensborg FjordHus nr: 39824Flensborg Fjord4 personer,  90 m²10 m til kyst.Sommerhus i VemmingbundHus nr: 9566Vemmingbund5 personer,  75 m²250 m til kyst.Sommerhus i KegnæsHus nr: 54390Kegnæs4 personer,  43 m²160 m til kyst.Sommerhus i Hejlsminde StrandHus nr: 45814Hejlsminde Strand4 personer,  70 m²775 m til kyst.Feriebolig i LøjtHus nr: 38006Løjt2 personer,  25 m²250 m til kyst.Sommerhus i Skovmose/AlsHus nr: 56389Skovmose/Als8 personer,  94 m²850 m til kyst.Sommerhus i Nordborg/LavensbyHus nr: 38638Nordborg/Lavensby10 personer,  150 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Nørre Kettingskov/AlsHus nr: 56736Nørre Kettingskov/Als8 personer,  97 m²519 m til kyst.Sommerhus i SkarrevHus nr: 50924Skarrev4 personer,  68 m²525 m til kyst.Sommerhus i SkarrevHus nr: 65888Skarrev6 personer,  56 m²550 m til kyst.Sommerhus i LøjtHus nr: 52375Løjt6 personer,  103 m²500 m til kyst.Sommerhus i KegnæsHus nr: 53468Kegnæs5 personer,  47 m²Sommerhus i Hejlsminde StrandHus nr: 8678Hejlsminde Strand6 personer,  92 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i KegnæsHus nr: 52870Kegnæs5 personer,  54 m²115 m til kyst.Sommerhus i Binderup StrandHus nr: 44532Binderup Strand6 personer,  52 m²300 m til kyst.Sommerhus i KegnæsHus nr: 54056Kegnæs4 personer,  43 m²129 m til kyst.Sommerhus i Nordborg/LavensbyHus nr: 7353Nordborg/Lavensby6 personer,  82 m²150 m til kyst.Sommerhus i Nørre Kettingskov/AlsHus nr: 8067Nørre Kettingskov/Als6 personer,  90 m²600 m til kyst.Sommerhus i KegnæsHus nr: 54055Kegnæs4 personer,  43 m²160 m til kyst.
  Se alle 457 DanCenter sommerhuse for Sydøstjylland og Als

  Tag i sommerhus i Sydøstjylland og Als

  Sommerhusområderne i Sydøstjylland og Als rummer det hele. Spændende storbyer som Kolding, Haderslev og Sønderborg, seværdigheder, UNESCO-arv og attraktioner for store og små. Samtidig kan du også nyde, at du er tæt på både børnevenlig strande ud til Lillebælt og Flensborg Fjord. Lej sommerhus på Als, der ligger i det sydlige Danmark, tæt ved den dansk-tyske grænse og er Danmarks syvende største ø. Her kan du nyde at have både det Sydfynske Øhav og resten af Jylland inden for rækkevidde.

  I Sydøstjylland venter et væld af attraktioner og seværdigheder, som du kan bruge din ferietid på. Når du ikke bliver klogere på områdets attraktioner, kan du gå på opdagelse i den skønne danske natur langs kysterne ud til Lillebælt og Flensborg Fjord.

  Ved Sydøstjylland og Als ligger det spændende oplevelsescenter Universe i Nordborg, dejlige og børnevenlige badestrande langs kysterne og smukke vandre- og cykelruter. Du skal bare rive et par dage ud af ferieplanen og tage på opdagelse.

  Du kan blandt andet snøre vandreskoene, og tage ud på en smuk vandretur langs Gendarmstien, der går fra Padborg og til Høruphav på Als. Stien er i alt 84 km og løber langs Flensborg Fjord.

  I sommerhus i Sydøstjylland - hvad skal du se

  Hold ferie i en dejlig feriebolig eller et skønt sommerhus i Sydøstjylland, og rundt om hjørnet venter der kulturelle og historiske UNESCO-oplevelser blandet med storbystemning i Kolding og dejlige børnevenlige strande og naturoplevelser ud til Lillebælt. I Sydøstjylland kan du blandt andet opleve:

 • Kolding - den største by i Sydøstjylland. Byen emmer af liv og storbystemning. Her kan du shoppe, spise og bare slentre rundt, mens du nyder din ferie. Kom tæt på naturen med en gåtur i Apotekerengen eller i den Geografisk Have og besøg det berømte Trapholt Museum i udkanten af Kolding

 • Koldinghus Slot - midt i Kolding By ligger det gamle kongeslot Koldinghus. Her kan du komme på guidede rundvisninger, og efterfølgende kan du slentre en tur rundt om Slotssø.

 • Christiansfeld - byen, der er kendt for sine honningkager, og optaget på UNESCO’s liste over Verdensarv. Byen kan mere end bare at bage honningkager. Her finder du charmerende gader og smukke bindingsværkshuse.

 • Haderslev - i Haderslev venter der skøn bystemning og oplevelser til vands. Her kan du tage på oplevelser på Haderslev Dam, der er Sønderjyllands største dam, og Haderslev Fjord, hvor du blandt andet kan sejle til Aarø ombord på fjordbåden Helene

 • Bridgewalking på den Gamle Lillebæltsbro - kryds broen til Fyn på din ferie og udfordr højderne med Bridgewalking på den Gamle Lillebæltsbro.
 • Sommerhus Als - hvad skal du se

  Når du holder ferie i en dejlig feriebolig eller et sommerhus på Als, venter der historiske oplevelser i Sydjylland blandet med dejlige strande og oplevelser i naturen. På Als kan du blandt andet på:

 • Sønderborg - den største by på Als. Byen deles af Als Sund og byder på et hyggeligt byliv. Her kan du slentre langs havnen og senere sætte kurs mod gågaderne og shoppingcentret Borgen, holde pause på cafeerne og spise på restauranter. I Sønderborg kan du også komme tættere på områdets lange historie om ringridning og kigge nærmere på historiske og moderne attraktioner og kunstværker.

 • Sønderborg Slot - læg vejen forbi slottet, der ligger ved indsejling til Als Sund. Her bliver du klogere på både slottets og områdets historie og kultur. Langs slottets østvendte mur, finder du en historisk ringriderbane.

 • Dybbøl Banke ved Dybbøl - kig forbi nationalklenodiet og historiecenter Dybbøl Banke og den velkendte Dybbøl Mølle, der er i særlig grad har stor betydning for sønderjyderne. Området fik stor betydning i Krigen 1864, hvor mange drabelige slag fandt sted på området. Ved møllen har du udsigt over det af skanserne, der er tilbage.

 • Oplevelsesparken Universe Science Park i Nordborg - her venter en sjov dag for hele familien - store som små. Universe er en forunderlig og spændende oplevelsespark, hvor du kommer tættere på videnskaben. Prøv en VR coaster, hvor du selv kan designe turen, kig forbi Film Studio eller udfordre højdeskrækken i Sky Trail.

 • Gråsten Slot - kongefamiliens sommerresidens er også et besøg værd. Når de kongelige ikke bruger slottet, er slottets have åben for offentligheden. Her kan du gå rundt i den smukke have, nyde udsigten over søen og komme helt tæt på slottet.

  Der er altså mange gode grunde til at tage i sommerhus Als.

 • Sejl på eventyr til Ærø og Fyn

  Fra Fynshav på Als kan du sejle til Søby på Ærø med E-færgen Ellen. Her kan du tage på opdagelse på den idylliske ø, der byder på farverige husfacader og brostensbelagte gader.

  Du kan også sejle til Bøjlen på Fyn fra Fynshav på Als. Fra Bøjden kan du køre på opdagelse på Fyn og til Faaborg, der ligger nær Bøjlen. Kig forbi Egeskov Slot, Odense eller Langeland.

  Få rabat på attraktioner med DanCenter

  Lej sommerhus på Als og i Sydøstjylland med DanCenter, og få rabat på flere af de mest populære attraktioner og seværdigheder i Danmark. Du kan blandt andet få rabat på entrebilletten til populære Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.

  Hvis du lejer sommerhus på Als, bor du tæt på Universe Science Park i Nordborg, hvor du får rabat på entrebilletten. Læs mere om hvilke attraktioner, du får rabat på her.

  Sommerhusudlejning på Als og Sydøstjylland med DanCenter

  Hos DanCenter Sommerhusudlejning Als og Sydøstjylland finder du et bredt og stort udvalg af sommerhuse. Du finder sommerhuse nær Sønderborg, Kolding og i populære sommerhusområder som Kegnæs, Hejlsminde og Løjt.

  Har du spørgsmål til sommerhusudlejning på Als og Sydøstjylland, står vores kollegaer på lokalkontorerne i Sønderborg, Løjt og Hejlsminde klar til at hjælpe med at svare på dine spørgsmål. Det er også her, at du får udleveret nøglen til sommerhuset.

  Uanset hvilken type sommerhus på Als og Sydøstjylland, som du er på jagt efter, finder du sikkert lige det, som du søger hos DanCenter. Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning på Als, Sydøstjylland og i Danmark, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rette sommerhus.

  På vores hjemmeside kan du søge efter dit nye favoritsommerhus. Her kan du finde både et klassisk sommerhus i træ, sommerhus med flot udsigt eller et stort sommerhus med plads til hele familien.

  Tag kæledyret med i sommerhus

  Hos DanCenter behøver du ikke lade din firbenede logrende ven, katten eller kaninen blive hjemme, når du lejer sommerhus. I flere af vores sommerhuse er det muligt at have op til to kæledyr med. Læs mere om at tage kæledyret eller hunden med på ferie i sommerhus.

  Andre sommerhusområder nær Als og Sydøstjylland

  Området byder på flere populære sommerhusområder. Her kan du holde ferie i sommerhus i Kegnæs, der ligger ved en dejlig strand. Eller du kan booke et sommerhus tættere på Sønderborg og få nem adgang til byen. Det er også værd at besøge Gråsten Havn.

  Du kan også søge efter sommerhus ved Flensborg Fjord sommerhus ved Flensborg Fjord, hvor du finder flere dejlige sommerhusområder. Eller du kan vende snuden længere mod nord og kigge efter sommerhus i Hejlsminde eller Haderslev.

  Endelig kan du også drage nytte af Als’ færgeforbindelse til Ærø og Sydfyn og leje sommerhus på Ærø - en af Danmarks mest idylliske øer. Her bliver du budt velkommen af brostensbelagtes gader, farverige facader og skøn natur. Eller du kan leje sommerhus på Sydfyn.

  Du kan droppe at holde ferie i Danmark, og kigge efter sommerhus i Nordtyskland. DanCenter står for udlejning af en lang række af sommerhuse ved kysterne i Nordtyskland.

  Sommerhus med pool

  Når du holder ferie i et sommerhus med swimmingpool i Danmark, kan du nyde en dukkert året rundt, uanset hvordan vejret er. Det er din garanti for en badeferie i Danmark, når familien eller vennerne skal inviteres med i sommerhus.

  DanCenter Sommerhusudlejning har sommerhuse med pool rundt om i hele Danmark – også i alle de populære ferieområder. I et sommerhus med pool er der ofte masser af plads og mange soveværelser, så hele familien eller alle vennerne kan komme med.

  Det kan f.eks. være Asbølhus, der egner sig til både luksusferie for flere familier, fester og konferencer.

  Ferie i ferielejlighed på Als og Sydøstjylland med Danland Feriecenter

  Har du overvejet at prøve en anden type feriebolig på Als og Sydøstjylland end sommerhus? Hos Danland Feriecenter kan du booke en ferielejlighed på et af deres 24 feriecentre, der er fordelt ud over hele Danmark.

  Hvert feriecenter er forskelligt fra det næste, der findes ikke to ens Danland Feriecentre. Feriecentre har forskellige fællesaktiviteter - nogen har mange fællesaktiviteter, både udendørs og indendørs, mens andre feriecentre har få eller ingen. Ferielejlighederne adskiller sig også fra feriecenter til feriecenter.

  Danland Feriecenter har flere ferieboliger og ferielejligheder til udlejning i Sydøstjylland og på Als. Her finder du både feriecentre i Løjt, Hejlsminde og Gråsten. Hos Danland Feriecenter Gråsten er der både badeland, wellness og flere andre aktiviteter, mens Danland Feriecenter Løjt har mange udendørs aktiviteter. Hos Danland Feriecenter i Hejlsminde finder du både badeland, strand og aktiviteter i historiske omgivelser. Det gamle badehotel har en idyllisk beliggenhed

  Du kan også drage til Fyn og Danland Feriecenter Faaborg, der har både indendørs og udendørs pool og ligger lige ved stranden. Det er et godt alternativ til sommerhus Als.

  Spørgsmål og svar omkring Sydøstjylland og Als

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter på als?

  Hos DanCenter står vi for udljening af mere end 100 sommerhuse på Als. Her finder du sommerhuse for enhver smag både i områder som Kegnæs og nær Sønderborg. Uanset om du er på jagt efter et sommerhus opført i træ, et sommerhus med flot udsigt eller et stort sommerhus med plads til hele familien, så finder du det hos DanCenter.

  Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark, så vi ved lige, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, der pladser til dine ferieplaner.

  Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge i og omkring als?

  Når du holder ferie i sommerhus på Als, har du let adgang til både Fyn, Ærø, Jylland og Nordtyskland. Her kan du nemt tage ud på eventyr:

  • Besøg Sønderborg By og Sønderborg Slot
  • Gå på opdagelse i den finurlige verden i oplevelsesparken Universe Science Park i Nordborg
  • Byg sandslotte og gå ture langs kysterne
  • Tag på dagstur og sejl til Ærø eller Sydfyn
  • Kør på eventyr i Nordtyskland og læg vejen forbi Flensborg, Kiel eller Hamborg
  • Gå tur i parken ved Gråsten Slot, når kongefamilien altså ikke bruger slottet
  • Dyk ned i Danmarkshistorien ved Dybbøl og tag et nærmere kig på Dybbøl Banke, Dybbøl Mølle og skanserne

  Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

  Du kan sagtens leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie, som minimum skal du bare leje sommerhuset i 2 nætter. Der kan dog i højsæsonen være et minimumskrav på 5 nætter.