Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Ekerö

Sommerhus: Ekerö, Ekerö, Stockholm, Sverige

Gæstevurderinger

Baseret på 10 svar4.4 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,4
Ferieboligens indretning og udstyr4,4
Mest populært hos
Parophold5,0
Familie/Venner uden børn4,3
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Marion - kreis Minden  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Die Vermieter haben uns angeboten, die Auflade-Karten für den ÖPV zu entleihen, so dass wir sie im Supermarkt des Ortes aufladen konnten. Mit dem Bus/tunnelbana nach Stockholm zu fahren, war sehr gut machbar.”
Carla - Schweiz  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“ruhige Lage mit schönem Garten”
Kerstin - Celle  (Urlaub mit Freunden, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Das Haus liegt wunderschön in einem großen Garten. Es ist klein, aber sehr sauber und gemütlich. Zum See sind es nur ein paar Meter. Die Vermieter wohnen auch auf dem Grundstück und sind sehr, sehr nett und hilfsbereit.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Stockholm, drottningholm, Apfel Fabrik mit Cafe”
Sabine - Hamburg  (Urlaub mit Freunden, august 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“es liegt ruhig im Grünen”
Lydia - Schweiz  (Urlaub zu zweit, august 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Alles war perfekt bis auf das Wasser, welches ziemlich eisenhaltig ist. Zum Kochen, für Kaffee und Tee usw. besser Mineralwasser kaufen. Gibts im nahe gelegenen coop.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Wunderhübsches Haus an toller Lage. Schöne und gemütliche Einrichtung.”
Alexander - Neustadt an der Weinstraße  (Urlaub mit Freunden, juli 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Ruhe, Stille, Umgebung, Lage, sehr nette Vermieter, super Einrichtung, sehr gemütliches kleines Häuschen”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Super schöner Wanderweg auf der Insel Alsö, Fährüberfahrt ist kostenlos, super ausgeschildert. / / Wanderungen auf eigene Faust nur bedingt möglich, Wege/Straßen münden häufig in Sackgassen. / / Ausflug zum Schloss Drottningholm. / / Supermarkt im Ort in 15min zu Fuß erreichbar. Täglich geöffnet, auch Sonntags. / / Zwei Imbisse mit Pizza direkt ggü. des Supermarktes. / / Ausflug nach Birka ist sehr empfehlenswert. Unbedingt an der Führung teilnehmen. Englischsprachig und im Eintrittspreis inklusive. / / Einfach mal entspannen und die Ruhe genießen”
Bianka - Köthen  (Urlaub mit Freunden, juli 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“ruhige Lage, sehr nette Vermieter, schöner Garten, gute Ausstattung- alles da, was man braucht”
Julia - Frankfurt  (Urlaub mit Freunden, juli 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Das Leitungswasser im Haus ist so stark eisenhaltig, dass es zum Kochen, Zähneputzen etc. nicht verwendet werden kann. Hierzu sollte Wasser gekauft werden, auch Wasserkocher und Kaffeemaschine haben einen starken braunen Belag durch das Wasser, evtl. einen eigenen Wasserkocher mitbringen.”

Ferieboligfaciliteter

4
1
40m²
nej
nej
Inkl.
80 m
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Svensk TV: Svt1 og Svt2 samt TV4.
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2012
 
1,0 km til restaurant
 
1,0 km til indkøb
 
80 m til fiskeri i sø
 
80 m til bademulighed
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst i perioden 9/1-2021 til 7/1-2022
Husnr. 70922
Huskategori: ★★★
Kyst/Sø 80 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
5328293031123
145678910
211121314151617
318192021222324
425262728293031
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Stockholm

Lej et sommerhus i Stockholm

Det giver mange fordele at leje et sommerhus tæt på Stockholm. Stockholm er en af verdens smukkeste byer med sine øer og omkringliggende vand, og der er altid et eller andet at give sig til. Gå en tur langs de smukke historiske bygninger, besøg en af byens mange kulturelle attraktioner, nyd et skønt måltid på en restaurant eller tilbring dagen sammen med familien på Skansen eller i Gröna Lund. Det giver en lang række fordele at leje et sommerhus i Stockholm. Der er sommerhuse til leje i hele området, så du kan vælge mellem Dalarö og det omkringliggende område, Mälaröarna-øerne inklusive Ekerö og Drottningholm, Värmdö, Salsjöbaden og mange andre smukke lokationer. De er alle perfekte steder at tilbringe noget ferietid, når du ikke er ude at besøge byen eller er på ekskursion til den smukke øgruppe.

Stockholm øgruppe og Roslagen

Hvis du foretrækker fred og ro i naturen fremfor byens liv og røre, så har Stockholm en enestående smuk øgruppe med mere end 30.000 øer. Hvis du lejer et sommerhus i dette område, giver det dig mulighed for at svømme, sejle, sejle i kano og fiske samt tage på en af de skønne bådture til øgruppen. Du kan booke en indkvartering for et par dage, en uge eller mere afhængigt af dine ferieplaner. Valget er helt op til dig! Vi tilbyder muligheder, der kan matche alle behov og enhver tegnebog – fra klassiske sommerhuse til luksusvillaer. Uanset om du ønsker at være tæt på byens centrum, midt i Stockholms øgruppe, på Mälaröarna-øerne, i det smukke Roslange med Blidö, Gräddö og Väddö eller i Öregrund.

På ferie i Stockholm

Stockholm er en by med mange kontraster; vand og land, historie og fremtid, en lille by og en stor by, korte vinterdage og lange sommeraftener. Stockholm er en af de smukkeste hovedstæder i verden. Stockholms er bygget på 14 øer og ligger mellem Mälaren Sø og Østersøen, hvilket betyder, at byen er omgivet af vand, hvilket er årsagen til det store antal broer i byen. Det er utrolig populært at tage på en bådtur rundt og se det smukke Stockholm fra vandsiden, mens bådene passerer under byens mange broer.

Ved Mälaren Sø kan du fiske året rundt, så det giver gode muligheder for at hive en gedde, sandart eller aborre med hjem. Hvis du er på udkig efter en aktiv ferie, så er det svært at finde en bedre destination end Stockholm. Her kan du sejle, sejle i kano, tage på vandreture og fiske samt tage på en af de mange bådture, der sejler rundt i øgruppen. Der er også jazzkoncerter, kunstudstillinger, danseforestillinger samt et stort udvalg af teatrer. Der afholdes dagligt et par hundrede events i Stockholm. Vi anbefaler også, at du besøger Skansen, som er meget mere end blot et friluftsmuseum. Der er også en zoo og et akvarium på Skansen. Gröna Lund Forlystelsespark er bestemt også et besøg værd. Her kan du vælge mellem 30 forskellige ture og attraktioner, eller hvorfor ikke prøve dem alle!

I nordøstlig retning, 30 km fra Stockholm, ligger Roslagen-øgruppen med mere end 13.000 øer! Mod et lille tillægsgebyr kan du få et hop on-hop off-bådkort, så du kan tilbringe et par dage med at udforske Roslange og resten af Stockholms øgruppe i dit helt eget tempo. En kort tur med Roslagsbanan bringer dig fra Stockholm til dit afrejsested. Norrtälje er den størte by i Roslagen, som ligger i idylliske omgivelser med autentisk, svensk arkitektur. Turister besøger byen på grund af dens mange butikker, barer, caféer, kunst og håndværk, events og museer – her er liv og turister året rundt!

Vi har sommerhuse til leje i hele området året rundt. For mange er det sjovere og mere afslappende at leje et sommerhus tæt på Stockholm samtidig med, at det er en aktiv måde at holde ferie på. En ferie, som kombinerer storbyens attraktioner med den vidunderlige natur i det omkringliggende område.

Om Sverige

Skærgård, storby eller ski i Sverige?

Oplev den helt unikke, svenske skærgård. Lej en kano eller kajak og tag på ’øhop’ blandt de tusindvis af små øer med rå og nøgne klippeskær eller de større, skovklædte øer, som nemt kan nås fra fastlandet.

Skal der være lidt mere fart på, så tag til Göteborg, hvor forlystelsesparken Liseberg giver rig lejlighed til udfoldelse blandt børnefamilier. Stockholm er byen, du skal besøge, hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og smukt design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie i Sverige bydes der på både langrend og alpint skiløb i de svenske fjelde.

Sommerhus i den svenske natur

Alle vores sommerhuse i Sverige ligger omgivet af Sveriges skønne natur. DanCenter kan tilbyde dig alverdens muligheder forskellige steder i Sverige lige fra Skåne, Småland, nær Stockholm og i den svenske skærgård nord for Göteborg. Sverige er et land med et væld af modsætninger og dermed også muligheder for at få en ferie, der passer netop dig og din familie.

Kunne du tænke dig at opleve Sverige i typisk Astrid Lindgren stil? Vi kan tilbyde dig den klassiske svenske sommerhusoplevelse. Lej en autentisk, hyggelig, lille, rød træhytte i udkanten af en fyrskov langs en smuk sø i åbne omgivelser. Din ferie i en traditionel hytte i Sverige kan med garanti sørge for, at stressniveauet når helt i bund og du glemmer alt om hverdagens trummerum.

Tag på luksusferie i Sverige

Som en kontrast til den idylliske hytte i Sverige kan du også leje et dejligt, stort sommerhus. DanCenter kan tilbyde forskellige luksus-sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. I Sverige udlejer vi store, smukke sommerhuse til familien eller gruppen på 20 personer. Herunder kan du finde huse med pool og spa, som kan nydes både sommer og vinter. Tag en dukkert og køl ned sammen med familien, når du er på sommerhusferie i Sverige og solen står højt på himlen. Du kan også hoppe i spaen en kold vinteraften og nyde et glas champagne med din partner. Eller i efterårsferien når hele familien er samlet, lege rundt i poolen imens i nyder den smukke udsigt, hvor bladende så småt falder af træerne.

Sverige er vand, vand og vand

Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab. I Midt- og Nordsverige er der utallige floder, søer og vandløb, der løber på kryds og tværs gennem landet. Ind imellem kan det godt virke som om landet svømmer, med skove og marker som eneste bindeled mellem floder og søer. Især i Midtsverige har den sidste istid efterladt sig tydelige spor. Tusinder af søer udfylder de fordybninger, som isen skabte, da den trak sig tilbage mod nord.

Lige nøjagtigt på det sted, hvor Mälarens ferskvand møder havvandet fra Østersøen, ligger Stockholm fordelt på 14 øer og holme. Men ikke nok med det: Hele 24.000 af slagsen udgør den stockholmske skærgård, der begynder få minutters sejlads uden for den svenske hovedstad.

Siljansøen ligger i det midtsvenske Dalarna. Søen og de omkringliggende byer anses for at være landets historiske centrum. Herfra bliver Sverige gradvist vildere og mere øde. I Norrland er brusende elve, stort set det eneste man kan høre i de kæmpemæssige skove.

Floderne blev gennem århundreder brugt til at transportere træstammer fra floderne ud til kysten. Hvor floderne munder ud i havet, opstod de første bebyggelser for mange tusind år siden. Höga Kusten i det nordøstlige Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab.

Til den aktive familie er Sverige et hit

Sverige byder på et hav af forskellige aktiviteter for børn, unge og ældre. Det starter selvfølgelig med at I booker et sommerhus eller en hytte i Sverige, så hele familien har en god base. Herefter er der masser af plads til samvær, sjov og ballade og lærerige aktiviteter for hele familien. I de svenske fjelde er der masser af muligheder for at stå på ski om vinteren. Sverige tilbyder et hav af familievenlige skisportssteder. Har du lejet et sommerhus i Sverige tæt på de store byer som Stockholm, Malmø og Göteborg, så er der mange aktiviteter. Tag familien med i zoologiske haver, forlystelsesparker, museer osv.

Oplev Sveriges mægtige skove

Sverige har smukke skove fra nord til syd. I Skåne og Småland, hvor DanCenter kan tilbyde dig et stort udvalg af sommerhuse og hytter, hersker løvskovene. Dette område er også kendt for dets elg-safarier, som er en helt speciel naturoplevelse. Sådan en oplevelse kan være med til at danne fantastiske rammer for nogle gode og sjove snakke, når I kommer tilbage i sommerhuset eller hytten. Småland er også fantastisk når det gælder cykling, ridning, kanosejlads og fiskeri.

Har du i stedet lejet et sommerhus i Midt- eller Nordsverige, så er landskabet præget af dybe dale, plateauer og enorme gran- og fyrreskove. Her kan du tage hele familien med på en morgentur ud for at plukke bær og svampe, nyde forårets smukke blomster eller efterårets mangefarvede blade. Tag en forfriskende dukkert i en skovsø og fang en fisk med hjem til spisebordet. Imens børnene hygger sig i disse smukke omgivelser, kan mor og far tilberede fangsten i sommerhusets åbne køkken og bedsteforældrene nyde et glas rødvin i sofaen med en omgang bridge. Har du planer om at tage til Sverige, så lej et sommerhus igennem DanCenter.

Midsommer i Sverige

I Danmark fejrer vi Skt. Hans på smukkkeste vis. Men midsommerfesten i Sverige er i en liga for sig. For mange er den et synonym for den lethed, det lys og den livskraft der kendetegner den nordiske sommer. Midsommer i Sverige er Skandinaviens største solhvervsfejring.

Når den mest svenske af alle svenske fester nærmer sig, står hele landet på den anden ende. Traditionelt er midsommer en højtid, der fejres med familien og vennerne, men er man turist, har man også mulighed for at få del i sommerglæderne. Der fejres i alle egne af Sverige – ved kysterne, i skærgårdene, ved idylliske søer, i fjeldet eller på en af øerne. Alt er godt, så længe der er masser af uberørt og afvekslende natur i nærheden.

Du er her: Ekerö, Ekerö, Sverige, Sommerhus 70922, 4 personer, Havudsigt