Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Ljungby

Sommerhus: Ljungby, Ljungby, Småland sydlige, Sverige

Gæstevurderinger

Baseret på 8 svar4.5 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,6
Ferieboligens indretning og udstyr4,3
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn4,3
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Corinna - Karlsruhe  (Urlaub mit größeren Kindern, juni 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Das Haus ist wunderschön, hat genug Platz und es ist alles vorhanden was man braucht. Es war sehr sauber und aufgeräumt. Die Lage ist ruhig und mitten im Grünen.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Wir waren in Astrid-Lindgren-Värld, Kleva Gruva ( Bergwerk) und am Stand. Schöne Dtädtchen sind Halmstad und Karlskrona.”
Yvette - Schwerin  (Urlaub mit Freunden, september 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Für deutsche Gäste ist erwähnenswert, dass es kein deutsches TV gibt, also für schlecht Wetter Zeiten DVD's mitnehmen.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Lage, Ruhe und Ausstattung”
Michael - Arnsberg  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Im nächsten Ort in 6 km Entfernung gibt es einen kleinen Supermarkt. / Wir hatten Fahrräder mit, was sich als sehr hilfreich erwiesen hat, um zum Bootssteg oder um in den Nachbarort zu kommen. / Tesas selbst ist sehr ruhig und besteht aus wenigen Häusern. / Växjö in 50 km Entfernung ist einen Besuch wert. Ebenso das Ikea Museum.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Schönes gepflegtes Haus, nette gemütliche Sitzecken, ruhige Lage. / Nette Eigentümer. / Bootssteg in 2 km Entfernung ist sehr schön.”
Rüdiger - 25482 Appen  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Das Haus und die Umgebung waren ein Traum. Wer Ruhe und Natur sucht ist hier genau richtig. Auch als Angelurlaub ist diese Haus sehr zu empfehlen. Entsprechende Seen sind quasi um die Ecke. Am Bootsplatz des Hauses liegt ein Ruderboot vertäut, mit dem man den Größten der acht Seen erkunden und/oder beangeln kann. Die Vermieter sind sehr freundlich und zuvorkommend. Durch die relativ Zentrale Lage in Schweden (Smaland) sind diverse Ausflugsziele sehr gut und in annehmbarer Fahrzeit zu erreichen. Wir kommen gerne wieder.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Diverse Elchparks, Ausflug ins Glasreich, Vimmerby (Astrid Lindgreen), Kalmar, usw. All diese Dinge sind innerhalb von 1-2 Std. Autofahrt zu erreichen.”
Christian - Braunschweig  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Geschmackvoll eingerichtet. Ruhige Lage im Naturschutzgebiet. Nette Besitzer.”
Uwe - Berlin  (Urlaub mit Freunden, juli 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Nicht vergessen Bettwäsche und Handtücher mitzubringen. Und Spray gegen lästige Fliegen.”
Dennis - Haltern am See  (Familienurlaub mit Kindern, juni 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Besuchen sie keinen Elchpark, das ist Abzocke und einfach nur schlecht.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die ruhige Lage. Das moderne Interieur”
Katrin - 48477 Hörstel  (Familienurlaub mit Kindern, august 2016)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Gestaltung des Hauses und die Inneneinrichtung. Außerdem der eigene Bootsplatz (nicht direkt am Haus. Mit Auto ein paar Minuten. Zu Fuß ca.30 Minuten)”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Ikea Museum Älmhult, Växjö, Ljungbi, Bootsausflug am eigenen Bootsplatz, Baden am Tjurkensee, Spaziergang zum Bootsplatz ist auch mit Kinderwagen gut machbar, Tagesausflug nach Göteborg ist machbar allerdings lohnt es sich für diese schöne Stadt 2 oder 3 Tage einzuplanen”

Ferieboligfaciliteter

5
2
85m²
nej
ja
nej
2,0 km
 
Båd inkluderet
 
Fiskehus: Feriebolig med rensebord, båd til leje eller inkl., fryser på mindst 60 liter og max. 2 km til fiskeplads.
 
Svensk TV: Svt1 og Svt2 samt TV4.
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2013
 
6,0 km til restaurant
 
6,0 km til indkøb
 
2,0 km til fiskeri i sø
 
2,0 km til bademulighed
Husnr. 92113
Huskategori: ★★★★
Kyst/Sø 2,0 kmGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
231234567
24891011121314
2515161718192021
2622232425262728
27293012345
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Sverige

Skærgård, storby eller ski i Sverige?

Oplev den helt unikke, svenske skærgård. Lej en kano eller kajak og tag på ’øhop’ blandt de tusindvis af små øer med rå og nøgne klippeskær eller de større, skovklædte øer, som nemt kan nås fra fastlandet.

Skal der være lidt mere fart på, så tag til Göteborg, hvor forlystelsesparken Liseberg giver rig lejlighed til udfoldelse blandt børnefamilier. Stockholm er byen, du skal besøge, hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og smukt design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie i Sverige bydes der på både langrend og alpint skiløb i de svenske fjelde.

Sommerhus i den svenske natur

Alle vores sommerhuse i Sverige ligger omgivet af Sveriges skønne natur. DanCenter kan tilbyde dig alverdens muligheder forskellige steder i Sverige lige fra Skåne, Småland, nær Stockholm og i den svenske skærgård nord for Göteborg. Sverige er et land med et væld af modsætninger og dermed også muligheder for at få en ferie, der passer netop dig og din familie.

Kunne du tænke dig at opleve Sverige i typisk Astrid Lindgren stil? Vi kan tilbyde dig den klassiske svenske sommerhusoplevelse. Lej en autentisk, hyggelig, lille, rød træhytte i udkanten af en fyrskov langs en smuk sø i åbne omgivelser. Din ferie i en traditionel hytte i Sverige kan med garanti sørge for, at stressniveauet når helt i bund og du glemmer alt om hverdagens trummerum.

Tag på luksusferie i Sverige

Som en kontrast til den idylliske hytte i Sverige kan du også leje et dejligt, stort sommerhus. DanCenter kan tilbyde forskellige luksus-sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. I Sverige udlejer vi store, smukke sommerhuse til familien eller gruppen på 20 personer. Herunder kan du finde huse med pool og spa, som kan nydes både sommer og vinter. Tag en dukkert og køl ned sammen med familien, når du er på sommerhusferie i Sverige og solen står højt på himlen. Du kan også hoppe i spaen en kold vinteraften og nyde et glas champagne med din partner. Eller i efterårsferien når hele familien er samlet, lege rundt i poolen imens i nyder den smukke udsigt, hvor bladende så småt falder af træerne.

Sverige er vand, vand og vand

Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab. I Midt- og Nordsverige er der utallige floder, søer og vandløb, der løber på kryds og tværs gennem landet. Ind imellem kan det godt virke som om landet svømmer, med skove og marker som eneste bindeled mellem floder og søer. Især i Midtsverige har den sidste istid efterladt sig tydelige spor. Tusinder af søer udfylder de fordybninger, som isen skabte, da den trak sig tilbage mod nord.

Lige nøjagtigt på det sted, hvor Mälarens ferskvand møder havvandet fra Østersøen, ligger Stockholm fordelt på 14 øer og holme. Men ikke nok med det: Hele 24.000 af slagsen udgør den stockholmske skærgård, der begynder få minutters sejlads uden for den svenske hovedstad.

Siljansøen ligger i det midtsvenske Dalarna. Søen og de omkringliggende byer anses for at være landets historiske centrum. Herfra bliver Sverige gradvist vildere og mere øde. I Norrland er brusende elve, stort set det eneste man kan høre i de kæmpemæssige skove.

Floderne blev gennem århundreder brugt til at transportere træstammer fra floderne ud til kysten. Hvor floderne munder ud i havet, opstod de første bebyggelser for mange tusind år siden. Höga Kusten i det nordøstlige Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab.

Til den aktive familie er Sverige et hit

Sverige byder på et hav af forskellige aktiviteter for børn, unge og ældre. Det starter selvfølgelig med at I booker et sommerhus eller en hytte i Sverige, så hele familien har en god base. Herefter er der masser af plads til samvær, sjov og ballade og lærerige aktiviteter for hele familien. I de svenske fjelde er der masser af muligheder for at stå på ski om vinteren. Sverige tilbyder et hav af familievenlige skisportssteder. Har du lejet et sommerhus i Sverige tæt på de store byer som Stockholm, Malmø og Göteborg, så er der mange aktiviteter. Tag familien med i zoologiske haver, forlystelsesparker, museer osv.

Oplev Sveriges mægtige skove

Sverige har smukke skove fra nord til syd. I Skåne og Småland, hvor DanCenter kan tilbyde dig et stort udvalg af sommerhuse og hytter, hersker løvskovene. Dette område er også kendt for dets elg-safarier, som er en helt speciel naturoplevelse. Sådan en oplevelse kan være med til at danne fantastiske rammer for nogle gode og sjove snakke, når I kommer tilbage i sommerhuset eller hytten. Småland er også fantastisk når det gælder cykling, ridning, kanosejlads og fiskeri.

Har du i stedet lejet et sommerhus i Midt- eller Nordsverige, så er landskabet præget af dybe dale, plateauer og enorme gran- og fyrreskove. Her kan du tage hele familien med på en morgentur ud for at plukke bær og svampe, nyde forårets smukke blomster eller efterårets mangefarvede blade. Tag en forfriskende dukkert i en skovsø og fang en fisk med hjem til spisebordet. Imens børnene hygger sig i disse smukke omgivelser, kan mor og far tilberede fangsten i sommerhusets åbne køkken og bedsteforældrene nyde et glas rødvin i sofaen med en omgang bridge. Har du planer om at tage til Sverige, så lej et sommerhus igennem DanCenter.

Midsommer i Sverige

I Danmark fejrer vi Skt. Hans på smukkkeste vis. Men midsommerfesten i Sverige er i en liga for sig. For mange er den et synonym for den lethed, det lys og den livskraft der kendetegner den nordiske sommer. Midsommer i Sverige er Skandinaviens største solhvervsfejring.

Når den mest svenske af alle svenske fester nærmer sig, står hele landet på den anden ende. Traditionelt er midsommer en højtid, der fejres med familien og vennerne, men er man turist, har man også mulighed for at få del i sommerglæderne. Der fejres i alle egne af Sverige – ved kysterne, i skærgårdene, ved idylliske søer, i fjeldet eller på en af øerne. Alt er godt, så længe der er masser af uberørt og afvekslende natur i nærheden.

Du er her: Ljungby, Ljungby, Sverige, Sommerhus 92113, 5 personer, Båd