Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ohsbruk i Sverige - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Ohsbruk i Sverige - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark, vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Ohsbruk

Hus nr: 33352Ohsbruk5 personer,  43 m²Kæledyr er ikke tilladt.4,0 km til kyst.Med fina bad- och fiskesjöar i alla väderstreck ligger denna lilla mysiga stuga. Stugan har kök, vardagsrum och dusch/toalett på bottenvåningen; en trappa upp finns hall med en säng och ett sovrum med dubbelsäng. I vardagsrummet finns bäddsoffa ...Hus nr: 33357Ohsbruk6 personer,  50 m²Kæledyr er ikke tilladt.5,0 km til kyst.Mitt på landet i Småland ligger den här trevliga, välvårdade lilla stugan med annex. Inne i stugan finns ett sovrum med våningssängar (fyra bäddar) och i annexet finns en dubbelsäng. Köksdelen består av s.k. trinett med två plattor, diskho och ...